http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 20, 2015

Hollande ja Merkel: Ei todisteita Venäjän osallistumisesta Ukrainan sisällissotaanRanskan presidentti Francois Hollande sekä Saksan liittokansleri Angela Merkel ilmoittivat äsken julkisessa lehdistötilaisuudessa, että Venäjän osuudesta Ukrainan kriisiin ei ole olemassa näyttöä.

Russofobinen eliitti kun on viime aikoina esittänyt agressiivisia väitteitä, että Venäjän joukot olisivat jo osallistuneet Ukrainan sisällissotaan. Kun tämä kaikki kuuluu osaksi tuota venäjänvastaista informaatiosota kampanja, jolla länsimaita ollaan ajamassa hiljaa kohti kolmatta maailmansotaa ja Venäjän jatkuva demonisointi mediassa johtuu yksinomaan tästä. 


Suomen YLE kun on viime aikoina kunnostautunut venäjänvastaisessa propagandassaan oikein huolella, uutisoidessaan näistä venäjän trolleista. Kun tämä Pietarissa väitetysti toimiva trollitehdas on YLE:n mukaan edelleen toiminnassa, joka välittää Venäjämielistä propagandaa kellon ympäri. Mutta tosiasiassa tämä koko rakennus on nykyään jo toisten vuokralaisten käytössä. Asian selvitti tutkija Jukka Nieminen.  
Suomessa kuitenkin toimii todistetusti kaksi erittäin agressiivsesti aktiivista NATO-trollikeskusta. 

Toinen (YLE) sijaitsee Helsingin, Pasilassa ja toinen (Helsingin Sanomat) taas aivan Helsingin ydinkeskustassa. Kumpikin NATO:n trollitehdas käyttää suomen veronmaksajien rahoista satoja miljonia euroja tämän venäjävastaisen propagandansa tuottamiseen.Miksi YLE ja Helsingin Sanomat silti jatkaa edelleen tätä suomalaisten aktivistien piilovainontaa, uutisoimalla venäjän valtiolle työskentelevistä verkko-trolleista Suomessa ? 

Kohudosenti Johan Bäckman paljasti jo menneenä vuonna, kuinka yleisradion toimittajat kutsuttiin Viron kybersotakeskukseen 2014 keväällä salaiseen kuulemiseen. Tuossa tilaisuudessa heille luotiin säännöt, kuinka hyökätä mediassa suomessa toimivia poliittisia aktiiveja vastaan. Näin sai alkunsa "Venäjän trollit" nimellä toimiva Apartheid-politiikka, jota alettiin puskemaan agressiivisesti läpi suomen virallisess valtamediassa.

Kaiken taustalla oli erityisesti yhdysvaltain tiedustelupalveluiden kautta noteeraamat merkit siitä, kuinka suomen valtion sisällä alkoi levitä poliittinen heräämisliike, joka katsottiin tämän EU:n ja USA:n välisen laajenemisen poliittiseksi uhaksi. Joten tästä syystä myös suomen armeija valmistautui ns. hybridisodankäyntiin.

Eli tämä vihollinen, josta suomenkin armeija puhuu ei ole Venäjä, vaan se on suomen kansalaisista koostuva poliittisten toisinajattelijoiden muodostama ihmisryhmä, joiden poliittiset ja julkiset mielipiteet katsotaan uhaksi suomen korruptoidulle hallinnolle. Totuus kun on, että kenraalit ovat jo kaapanneet vallan suomessa ja koko maa on nyt pilkkahintaan myytävissä. Mikä näkyy näiden lukuisten tuottavien valtionyhtiöiden myymisessä pois suomesta ulkomaille. 

Siis mitä järkeä olisi menestyvässä suomessa myydä kannattavia valtionyhtiöitä ulkomaille... No siinähän se ydin onkin, kun mitään menestyvää Suomea ei ole enää ollut vuosikausiin, koska tämä koko itsemääräämisoikeuttaan vielä 80-luvulla käyttänytta Suomen valtiota ei ole enää olemassakaan. Se kun lakkautui tuona 01.01.1995 päivänä, jolloin SUOMI OY AB listautui Yhdysvaltalaisen pankkien yksityiseksi yritykseksi. EU on siis pelkkä yksityisomisteisten sijoituspankkien taloushuijaus, eli suuri puhallus. 

Tämä EU huijaus ei ole hyödyttänyt taloudellisesti kuin vain Euroopan keskuspankkia sekä näitä muita sen ympärillä toimivia huumeraha/sijoituspankkeja ja näille huijareille suomen veronmaksajien rahat menevät.