http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 25, 2015

Häkki heilui Islannissa pankkirötös herroilleNyt häkki heilui Islannissa näille pankkirötösherroille, jotka ajoivat Islantia konkurssiin 2008 vuoden talouskriisissä.

Tuomittuihin kuuluvat entinen toimitusjohtaja Hreidar Mar Sigurdsson, yksi suurimmista omistajista Olafur Olafsson ja Luxemburgin-haaran johtaja Magnus Gudmundsson.


Neljää syytettiin sen salaamisesta, että qatarilainen seikki Muhammed Bin Khalifa Bin Hamad al-Thani oli vielä ostanut osuuden yhtiöstä laittomasti Kaupthingin lainaamalla rahalla. Hänen ostama 5,1 prosentin osuus pankista ilmoitettiin vain muutama viikko ennen kuin koko pankki romahti.

Toissapäivänä langetetut tuomiot ovat Islannin finanssirikosten historiassa historiallisia, koska aiemmin ei olla tämän tason pankkirötösherroja tuomittu näin mittaviin vankeusrangaistuksiin.

Tuomitut joutuvat maksamaan yhtensä 82 miljoona kruunua, eli noin 585 000 euroa.  Kaupthingin huijaripankki toimi hetken aikaa myös Suomessakin ja lupasi silloin tavallisille talletustileille yli viiden prosentin koron.
Mikä sitten estää EU-maissa toteutumasta tällaista samanlaista taloudellista oikeudenmukaisuutta, että rötöspankkiirit saataisiin pistettyä vastuuteen EU-maiden talouden tuhoamisesta.

EKP kun on täysin yksityinen rahantekolaitos, jota ei olla millään vaaleilla valittu. Joten se on silloin kaikkien lakien yläpuolella. Mutta kuitenkin kaikki EU-maat ovat sitoutuneet tämän EKP:n huijaripankin taloushuijarien vallan alle.

Koko Suomen valtion EU:n aikana pyörittämä talousjärjestelmä on kuin hölmöläisen oppikirjasta. Eli otetaan miljardi kuukaudessa velkaa, jotta saadaan valtiolle tuotettua pari miljoonaa euroa verotuloja. Silloin kun syödään enemmän omasta kuormasta, kuin tuotetaan niin koko touhussa ei ole minkäänlaista järjenhiventä. 


Mutta EU on yhteinen uppoava laiva, josta fasistisen miehistön mukaan, kenelläkään matkustajalla (EU-valtio) ole oikeutta hypätä pois. Sen sijaan, että miehistö keskittyisi auttamaan matkustajia löytämään pelastusveneisiin. Niin fasistinen miehistö tekee kaikkensa, jotta saisi vakuuteltua matkustajille, kuinka vankka alus tämä jo yli 80 % meren pohjassa uponnut m/s EU alus oikein on ja virittää samalla yksityisille pankkiireille pelastusveneet.

Tästä uppoavasta laivasta kuitenkin vielä hyppää joku valtio pois ja näillä näkymin se voi olla Kreikka. Mutta olisi vieläkin toivottavampaa, että se olisi Suomi. Sillä EKP:n harjoittama talouskuritus politiikka tuhoaa vielä koko Suomen, jollei tästä EU-troikasta älytä hypätä ajoissa pois.
Lähde: http://www.tekniikkatalous.fi/talous/karu+tuomio+pankkikriisin+syypaille++hakki+heilahti+pomoille+salaperainen+sheikki+valtti+vankilan/a1048598?service=mobile&page=2