http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 27, 2014

USA:n korkein oikeus myönsi elektronisen häirinnän mikroaalloilla

James Walbert lähti vuonna 2008 taistelemaan oikeudessa siitä, että häntä ja perhettään oltiin häiritty elektronisilla aseilla.  Mies oli myös löytänyt toisesta kädestään RFID-mikrosirun.

Tapaus on oikeudessa hyvin harvinainen, sillä tästä aiheesta ei edelleenkään mediassa puhuta yhtään mitään, koska elektroninen sodankäynti mm. mikroaalloilla on armeijankin sisällä huippusalaista tietoa. Muutama vuosi sitten Amerikkalainen Jesse Venturan "Conspiracy Theory" sarja otti yhdessä jaksossa kantaa tähän aiheeseen.  
James Walbertin tapaus

Wichita on Yhdysvaltain keskilännessä sijaitsevan Kansasin ovavaltion suurin kaupunki. Siellä Walbert sekä hänen perheensä joutui elektronisen sodankäynnin kohteeksi.

Korkeimman oikeuden raporteista 20. huhtikuuta 2009

"Wichitalainen keksijä joka väittää jotuneensa mikroaalloilla suoritetun elektronisen hyökkäyksen kohteeksi. Uhriksi joutunut kertoo tähän liittyneen myös tarkoin kohdistettua vainontaa sekä seurantaa (organized gang stalking).

Sedwick Countryn oikeuden syyttäjän mukaan. Ennen kuin James Walbertin tapaus tuotiin oikeudessä eteenpäin, niin tuomari Terry Pullman esitti, että tapaus on tuotava esille.

Walbertilla oli todisteita mm. hallinnon salaisia dokumentteja, valokuvineen ja myös tieteellistä dataa, että satelliiteista on onnistuttu aiemminkin lähettämään mikroaaltoja ja käyttämään niitä kidutuskeinona ihmisiä vastaan.

Hänellä oli myös radioaktivisuuslukemat mukana, jotka hän oli mitannut.

Walbert oli joutunut tietyntaajuisten mikroaaltotaajuuksien säteilytyksen kohteeksi ja näytti myös sen, ettei hän ole ainoa uhri näiden rikosten sarjoissa.

Walbert toi myös julki sen, että Missourin osavaltion edustaja James O. Guest oli aiemmin tutkinut n. 300 elektronisen sodankäynnin kohteeksi joutuneen tapauksia.

Tietojen mukaan näiden vainottujen kokonainen lukumäärä on maailmanlaajuisesti paljon isompi mitä luullaan.

Yksi näistä Walbertin tapauksista sattui 2004, jolloin hän joutui elektronisen sodankäynnin kohteeksi.

Jeremiah Redford, 27 oli myös kotoisin Wichitasta ja he keskustelivat tämän keksijän (James Walbert) kanssa, kuinka Redford voisi alkaa markkinoimaan Walbertin keksintöä antimikrobiologisesta tiivisteestä alumiinitölkkeihin.

Redford ei kuitenkaan ilmaantunut oikeuden eteen 30. joulukuuta 2008.

Kun sitten tämä bisnes-idea mureni, niin Walbert sai kuulla, että hän saattaisi saada suuria määriä säteilyä itseensä.

Muutama päivä myöhemmin hänen kotiinsa alkoi tulla radioaktiivista säteilyä, joka lävisti hänen ruumiinsa, joka aiheutti mm. jatkuvaa pahoinvointia sekä päänsärkyä.

Samalla alkoi korvissa kuulua äärimmäisen ilkeitä korkeita äänitaajuuksia.

Nämä ovat samankaltaisia kertomuksia, joita eräs USA:n Moskovan suurlähetystön työntekijät tekivät vuonna 1976. Jolloin he joutuivat Neuvostoliiton KGB:n toimesta samankaltaisten elektronisten aseiden kohteiksi Henry Kissingerin mukaan.

Näitä säteilyaseita valmistetaan nykyään useiden puolustusmenoihin liittyvien aliurakoitsijoiden voimin ja yksi näistä on yhtiö nimeltä Raytheon Corporation.

He valmistivat käteen sopivan pistoolinmuotoisen aseen, joka pystyy ampumaan eteenpäin satelliiteista tulevia impulsseja. 

Radioaktiivinen piikki joka tulee ulos säteilynä, voidaan kohdistaa ihmiseen tai sotilaaseen.

Sillä välillä kun näitä aseita alettiin kehittelemään ja testaamaan mm. valtaväestön massapidätyksiin tai vihollisjoukkojen hajottamiseksi. Niin tämänkaltaiset aseet voisivat silti päätyä myös muidenkin valtioiden kuten Amerikan käsiin.

Tämä republikaanien edustaja James O. Guest, joka on vielä entinen ilmailualan insinööri sanoi Walbertin tapauksesta, että hänen tapauksensa on hyvä esimerkki. Nyt tämä sama edustaja edustaa Missouria yksityisessa komiteassa.

Guest työskentelee parhaillaan lakia, jolla elektroninen sodankäynti ja sen varjolla harjoitettava kidutus saataisiin loppumaan. Hän sanoi, että on paljon helpompaa olla uskomatta uhreja ja heidän kertomuksiaan. Koska melkein kukaan ei ole valmis uskomaan sitä mitä näille elektronisen sodankäynnin kohteeksi joutuneille henkilöille on tapahtunut täällä Yhdysvalloissa.

Tämänkaltaiset aseet ovat vaikeasti tunnistettavia mutta todisteet on olemassa, että niistä on USA:n armeijalla patentit olemassa. Olen nähnyt uhreja kertomassa kokemuksistaan joutuessaan elektronisen sodankäynnin kohteiksi ja voin sanoa, että nämä tapaukset ovat tosia.

Jopa yksi Guestin työryhmän jäsenistä kertoi, että myös häntä vastaan oltiin hyökätty ja häiritty mikroaaltoaseilla.

Kun Walbert sai ensimmäisen lähestymiskieltonsa marraskuussa 2008. Niin hän kertoi tuolloin tuomari Pullmanille, että hänen tarinansa mikroaaltoaseilla käytävän elektronisen sodankäynnin kohteeksi joutumisesta oli tosi ja siihen liittyi vielä paljon muutakin. Kuten puhelinsalakuuntelua, kännykkäsignaalien häirintää, kyber-rikoksia.

Walbert myös kertoi, että tähän vainontaan liittyi myös omituisten ajoneuvojen liikkuminen hänen talonsa lähettyvillä, jotka tööttäilivät siitä ohimennessään joka päivä."  

 


Näin ollen siis Yhdysvaltain oikeuslaitos ei pystynyt kumoamaan elektronisen sodankäynnin ja tiettyjen ihmisten vainonnan olemassaoloa Walbertin tapauksen johdosta.

Ylläoleva kuva esittää mitä tässä elektronisessa sodankäynnissä ja tarkemmin "gang stalking" ilmiössä on kyse.

Siinä on nyt vaikka joku "poliittisesti aktiivinen" henkilö, joka on alkanut toimimaan kansalaisaktivismissa laajemmin ja ehkä kirjoittaa blogia nettiin, joka tavoitaa paljon lukijoita. 

Sitten jossain vaiheessa henkilöä aletaan seuraamaan valtion taholta ja suojelupoliisi (SUPO) joutuu tehostamaan hänen seurantaa. 


Jossain vaiheessa mukaan astuu mahdolliset yksityisen sektorin vartiointifirmat, joiden työntekijät liikkuvat siviileissä. 

Armeija taas tekee netissä sitä mitä myös SUPO ja maanpuolustuskorkeakoulu, eli verkkoprofiloi näitä henkilöitä.Kaiken takana on valtaeliitin ja pankkiirien rahoittamien tiedustelupalveluiden sekä valtiollisen salaisen poliisin jatkuva paine saada pidettyä kirjaa, että minkälainen vastarintaliike on esim. Suomessa. Kuka tietää ja kuinka paljon.... Kuka uskaltaa siitä kirjoittaa nettiin jne. 

Tätä kytätään ja valvotaan pitkin nettiä. Profiloidaan ja psykoprofiloidaan armeijan, SUPO, sekä monien muidenkin ulkomaalaisten lafgojen toimesta lukuisia aktivisteja, jotka joutuvat ennenpitkää elektronisenkin sodankäynnin (mikroaaltoaseet) kohteiksi.

Vinkkina vaan kuitenkin se, että jos kuka tahansa joutuu tällaisen elektronisen mikroaaltoaseiden kohteeksi, niin vihje numero 

1.) Ei tule koskaan eristäysyä omiin oloihin pysyvästi. Sillä sitä ne haluaa ja pyrkii. Varsinkin jos stalkattava asuu yksin. Koska silloin elektronisen häirinnän kohteeksi joutunutta voidaan helpommin kiduttaa mikroaaltoaseilla.

2.) Pidä huoli, että lähelläsi on ihmisiä jotka ymmärtävät mistä on kyse. Mutta sitten kun kuvioihin tuodaa mukaan tämä pidempiaikeinen elektroninen mikroaaltoaseilla käytävä sodankäynti, niin se voi olla pahimmillaan sitä, että et saa nukutuksi jopa kahteen viikkoon ja pelkästä valvomisesta alkaa jo viikon jälkeen nähdä kaikkia omituisia asioita.

Näin sitten isoveli-eliitti onnistuu saamaan gang stalkkauksen kohteena olevan henkilön pelkästä liiallisesta rasitys ja väsymystilasta sekaisin, jotta saataisiin uskoteltua myös kaikille muille, että "se hulluhan laukesi psykoosiin".

Sitten vielä... Mitä psykoosi on? 

Se on mielen luonnollinen puolustus ja suojausmekanismi esim. liiallisen valvomisen johdosta psyyke ei enää kestä 1-2 viikon valvomisjaksoa. Jolloin ihmisen mielen sisällä oleva sisäinen puolustusjärjestelmä/mekanismi kytkeytyy päälle, eli psykoosi.

Mutta yhden hyvin nukutun yön jälken mieli on taas normaali, joten kun BIG PHARMA onkin kekinyt, että psykoosista tehtiin sairaus, jolla saadaan myytyä lääkkeitä. Niin kuinka on mahdollista, että se häipyy yhdessä yössä jos lääketeollisuuden mafian mukaan kyseessä on sairaus?

Elektronisen sodankäynnin kohteeksi joutuneille tilanne kun on äärimmäisen hankala jos heidän läheisensä ei tiedä mistä tässä koko hommassa on kysymys.

Voin tässä vielä sen verran raottaa asioita, että Suomessakin on tapahtunut vastaavia juttuja muutamille ihmisille ja jopa politiikan piirissä erityisesti suurlähettiläillä on vastaavia kokemuksia, mistä eivät oikein uskalla julkisesti puhua ääneen.

Lähteet: http://rudy2.wordpress.com/james-walbertsupport-from-missouri-rep-jim-guest/

http://www.youtube.com/watch?v=ZSFLcN-DEoo 

http://www.forteantimes.com/features/fbi/5383/a_game_of_tag.html