http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 09, 2014

Saksalainen meppi haluaa rangaista RT:n (Russia Today) toimittajiaSaksalainen meppi Michael Gachler vaatii rangaistuksia venäläisen uutistoimisto RT:n (Russia Todayn) toimittajille.

Gachler vaatii RT:n toimittajille rangaistuksia, jotka hänen mielestään levittävät valheellista propagandaa. Hänen mukaansa myös eurooppalaisia sekä amerikkalaisia journalisteja tulisi rangaista väärien tietojen levittämisestä.

Gachler ei sen sijaan osaa perustella väitteitään tuosta RT:n propagandasta, kun yleensä kritiikin tulisi perustua todistetuille väitteille, eikä pelkille kuulopuheille.

Gachler vaatii myös, että näiden RT:n journalistien matkustusoikeutta rajoitettaisiin. RT (Russia Today) on venäläisrahoitteinen uutiskanava, joka tunnetaan maailmalla laajasta ja avoimesta uutisoinnistaan. Esim. Ukrainan kriisin aikana se on PressTV:n ohella keskittynyt uutisoimaan tapahtumista enemmän totuutta, kuin länsimedian syöttämää venäjänvastaista propagandaa.

RT:tä on syytetty laajasti monien muiden sionististen mediatalojen kautta erityisesti salaliittoteorioiden levittämisestä. Tämä onkin se suora viite vanhaan totuuteen "se koira älähtää, jonne kalikka kalahtaa"

Sionisti-elitistien omistamat uutismediat ärähtävät heti, jos RT alkaa julkaisemaan salaliittoteorioita.

Sana salaliittoteoria on aikojen saatossa muokattu mielipiteenmuokkauksen keinoin pelkäksi disinformaatio-verukkeeksi, jolla leimataan vain asiat salaliittoteorioiksi. Kun mediamanipulaation opeilla mitään salaliittoteorioita ei ole syytä edes tutkia. 

Salaliittoja on aina ollut ja tulee olemaan ja ne liittyvät aina johonkin poliittiseen juonitteluun, jota harjoitetaan valtaeliitin kulisseissa. 

9/11 terrori-iskut olivat salaliitto, koska ne lavasti sionistinen valtaeliitti ja syytti niistä CIA:n keksimää keinotekoista terrorijärjestöä al-Qaidaa.

Nyt tuon Al-Qaidan brändi laski jo liian suureksi, joten tuolle Al-Qaidalle piti saada toinen trendikkäämpi nimi ja sitten tuli Isis.

Yhdysvaltain hallinto tarvitsee jatkuvasti näitä keinotekoisesti luotuja vihollisia ja niilä manipuloidaan kansaa, sekä pidetään yllä jatkuvaa pelkoa. Koska kaikki tämä terrorisminvastaiseen sotaan liitetty uutisointi kaikkine Pentagonissa runoiltuine iltasatuineen on informaatiosotaa parhaimmillaan. On jopa helpompi olla, kun hankkiutuu televisiosta eroon, eikä enää lue lehdistä näitä disinformaatiolla myrkytettyjä uutisia.

Jos suomen media muuttaisi uutisointiaan RT:n  (Russia Today) tyyliseksi, niin tämä jatkuva mm. russofobian lietsontakin saataisiin jo aisoihin. Mutta tämä jatkuva russofobian lietsonta kuuluu HS:n, YLE:n ja muiden mm. iltapäivälehtien agendaan ja sitä kuuluu siksi viljellä, jotta tämä sinistien aikaansaama ryssäviha pidettäisiin yllä. 

Toimittajatkin ovat vain ihmisiä ja heidän tarkoituksenaan olisi julkaista totuutta, mutta niin kauan kun Pentagonista johdetaan maailmanlaajuista sionistista informaatiosotaa. Niin kaikki nämä uutiset joita meille syötetään mm. REUTERS-AP toimesta on aina tätä samaa lähes 100 % propagandaa, eli väärää tietoa (disinformaatio).

Disinformaation, eli mediamanipulaation yksi päätarkoitus on hallita miljardien ihmisten kokoisia ihmismassoja, jotta yksilöiden tietoisuus saataisiin pidettyä alhaisella tasolla. Koska itsenäinen ajattelu on ei sallittu muoto sionistisen mediauutisoinnin lukijalla. Eli näitä Pentagonissa runoiltuja tarinoita ei ole tarkoitettu kuin vain kollektiivisessa unessa eläville ihmisille.

Kollektiivinen unitila on pähkinänkuoressa tila, jossa aivojen tietty kapasiteetti ei riitä vielä oman todellsen itsensä löytämiseen ja sitä kautta laajemman maailmankatsomuksen hahmottamiseen. Mutta vasta siinä vaiheessa, kun kuka tahansa ihmisyksilö löytää tämän oman todellisen itsensä. Niin tällöin tapahtuu heräämisprosessi, jonka johdosta sitten jokainen meistä omalla vapaalla tahdollaan pystyy irtaantumaan kollektiivisesta unitilasta.

Mutta kuten aikanaan eräs suuri ajattelija Yrjö Kallinen sanoi, niin tämä kollektiivinen unitila, jossa ihmiskunta elää on äärimmäisen vaarallinen uni. 

Siihen kun kuuluu olennaisesti valtava materian, eli rahan haaliminen ja mitä enemmän niin sen parempi. 

Todellisuudessa kaikki tämä materia ja siihen sisältyvät voimat ovat materian pimeiden voimien energioita, jolloin niihin kiinnittynyt ihmissielu ei voi kasvaa henkisesti, niin pitkään kuin hän pitää niistä kiinni. Kun taas esimerkiksi pelkästään tämän totuuden, eli tietoisuuden valon eteenpäin vieminen eheyttää taas sielua henkisen kasvun johdolla ja näihin taas ei liity materian voimien raskaampaa värähtelyä.

Kaikki nuo sotaan liittyvät konfliktit joita nyt mm. Ukrainassa sisällissodan merkeissä käydään, on tämän materian pimeiden voimien kamppailua siitä, että materian/pimeyden voimien taholta lähtee valta.

Tämä tulee vielä johtamaan siihen, että jossain vaiheessa kaikki materian ja pimeyden tahon voimien valta murenee lopullisesti, minkä jälkeen olisi aika siirtyä uusiin vaihtoehtoihin. Mutta tulevaisuuden suuri haaste on siinä, että millä tavalla tämä esim. fyysinen raha tullaan jatkossa korvaamaan. Koska kaikki tämä tietotekniikkaan ja teknokratiaan liitettyä kehitystä ja sen suuntaa yritetään jatkuvasti ohjata tämän sionistisen valtaeliitin toimesta, joiden energiat ja päämäärät ovat mustat. 

Mutta sen sijaan nämä teknokraattiset uudistukset voitaisiin myös toteuttaa vastapuolen valon enegioilla, jolloin isoveli-eliittiä ei enää ole ja tämä on se asia, josta tämä illuminati-eliitti pyrkii taistelemaan viimeiseen asti. Koska näille kontrollifriikeille parasiiteille niskanpäällä oleminen on heidän elinehto. 

Ei parasiitti elä, jollei hän saisi imeä energioita toisista ihmisistä.