http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 16, 2014

Putinin ex-neuvonantaja valehteli medialle Ukrainan tapahtumista


Putinin taloudellisena neuvonantajana 2000-luvun alussa työskennellyt Andrei Illarionov on antanut valheellisen haastattelun liittyen Ukrainan tapahtumiin Latvian, Riiassa järjestetyssä turvallisuuskonferenssissa. 

Juttu oli otsikoitu maailmalla "Venäjä suunnitteli Ukrainan sotaa 11 vuotta".

Illarionovin mukaan Ukrainan kriisissä on kyse vain Putinin sodasta Ukrainaa vastaan. 

Tässä koko YLE:n julkaisema propaganda-uutinen kokonaisuudessaan:

"Ukrainan konfliktissa on kyse Venäjän sotajohdon pitkäaikaisesta suunnitelmasta, sanoo Venäjän presidentin Vladimir Putinin entinen neuvonantaja Andrei Illarionov virolaisen Postimees-sanomalehden mukaan.
– Sitä on suunniteltu vähintään 11 vuotta, eikä sitä voi pysäyttää, sanoi Illarionov lauantaina Latvian Riiassa järjestetyssä turvallisuuskonferenssissa.

Illarionovin mukaan ei pitäisi puhua "Ukrainan kriisistä". Sen sijaan kyse on Venäjän presidentin Vladimir Putinin sodasta Ukrainaa vastaan, ja siksi sitä pitää myös kutsua.
– Jos joku puhuu Ukrainan kriisistä, pelaa Putinille kortit käteen. Olemme koko ajan kuulleet, ettei Ukrainan kriisiin ole sotilaallista ratkaisua. Itse asiassa Ukrainan ja Venäjän sotaan ei ole ei-sotilaallista ratkaisua, hän sanoi.

Illarionovin mukaan Venäjän ruokahalu on koko ajan kasvanut.

– Ensin ajateltiin, että Georgian Etelä-Ossetian ja Abhasian luovuttaminen riittää. Sitten ajateltiin, että Krimin luovuttaminen riittää. Mutta ei – ruokahalu kasvaa.

EU:n Venäjää vastaan asettamat pakotteet ovat Illarionovin mukaan vitsi.
Illarionov työskentelee nykyisin vanhempana tutkijana yhdysvaltalaisessa Cato-instituutissa. Huhtikuussa Illarionov sanoi ruotsalaisessa Svenska Dagbladetissa Putinin saattavan haluta suojata etupiiriään, johon myös Suomi kuuluu. Putinin talouspoliittisena neuvonantajana hän työskenteli 2000–2005."


Olisi syytä ensin hieman katsoa, että mikä mies tämä Illarionov oikein on.

Koulutus: Valtiotieteiden maisteri (1983), filosofian tohtori (1987)

Ammatit: 1988-1990 Leningradin yliopiston opettaja kansainvälisten taloussuhteiden yksikössä.

1990-1992 Vanhempi tutkija alueellisten talouksien tutkimusyksikössä. Pietarin taloustieteiden ja rahoituksen valtionyliopistossa.

1992 Varapääministeri Jegor Gaidarin (sittemmin vt. pääminiteri) osa-aikainen ja taloudellinen neuvonantaja ja Venäjän hallituksen talousuudistusten keskuksen ensimmäinen varajohtaja.

1993-1994 Johti ministerineuvos ja hallituksen puheenjohtaja Viktor Tsernomyrdinin analyysi ja suunnittelutyöryhmää, minkä jälkeen hänestä tuli Leontievin kansainvälisen sosiaali- ja taloustieteiden tutkimuskeskuksen varajohtaja ja Moskovan yksikön päällikkö.

1994-2000 Hän perusti vuonna 1994 Taloudellisen analyysin instituutin ja johti sitä aina vuoteen 2000 asti.

2000 Hän vaati voimakasta ruplan devalvointia ennen vuoden 1998 talouskriisiä, kriisin estämiseksi. 

Samana vuonna hän aloitti 12. huhtikuuta 2000 tehtävät presidentti Vladimir Putinin vanhempana taloudellisena neuvonantajana ja toukokuussa 2000 hänestä tuli venäjän presidentin henkilökohtaine edustaja G8-maiden ryhmässä.

Hän oli virallisesti myös tärkeä vaikuttaja 13 prosentin tasaveroon siirtymisessä, Neuvostoliiton aikaisen ulkomaisen velan maksamisessa, öljytuloilla rahoitetun Venäjän vakausrahaston perustamisessa ja Venäjän G8-jäsenyyden täysivaltaistamisessa.
Mutta sitten kun mennään itse käänteen tekevään kohtaan.

3. tammikuuta 2005 Illarionov erosi tehtävästään presidentin G8-edustajana.

21. joulukuuta 2005 Illarionov ilmoitti: "Tänä vuonna Venäjästä on tullut eri maa. Se ei ole enää demokraattinen maa. Se ei ole enää vapaa maa". 

Washington Post -lehti raportoi, että hän olisi viitannut yhdysvaltalaisen Freedom Housen raporttiin.

27. joulukuuta 2005 Illarionov tarjoutui eroamaan protestoidakseen hallinnon kehityssuuntaa todeten, ettei Venäjä ollut enää poliittisesti vapaa, vaan autoritaarisen eliitin johtama. 

"On eri asia työskennellä maassa, joka on osittain vapaa, kuin sellaisessa, jonka poliittinen järjestelmä on muuttunut eikä maa ole enää vapaa ja demokraattinen". hän sanoi. Hän myös väitti, ettei hän kyennyt enää vaikuttamaan hallinnon kehityssuuntaan ja Kreml rajoitti hänen ilmaisunvapauttaan. 

Illarionov protestoi myös avoimesti Jukos-prosessia, hallinnon virkamiesten lisääntyvää vaikutusvaltaa Gazprom- ja Rosneft-suurtyhtiöissä, Venäjän ja Ukrainan välistä kaasukiistaaa ja Venäjän yleistä energiapolitiikkaa.

2006 lokakuussa Illarionov nimitettiin vanhemmaksi tutkijaksi yhdysvaltalaisen maailmanlaajuisen vapauden ja hyvinvoinnin keskuksen libertaariseen neuvottelukuntaan.

Cato-instituuttiin Washington DC:hen.

Eli mies loikkasi sionististen globalistien leipiin ja käänsi takin entisele kotimaalleen.

Näin ollen ei liene ihme, että miksi mies päästelee näinkin suuria valheita suustaan, mitä äsken Latvian, Riiassa järjestetyssä turvallisuuskonferenssissa.

Tyypillisestihän melkein jokainen Venäjällä ennen vaikuttaneet juutalaissionistiset oligarkkit, jolla paloivat välit Kremlin kanssa pakenivat Lontooseen, josta käsin sitten punovat juoniaan muiden sionististen virkaveljiensä kanssa, jotta Venäjällä saataisiin järjestettyä vallankumous.Jos nyt tätä Illarionovin valheellista ulosantia lähtee nyt yhtään sen laajemmin analysoimaan, niin kuinka Venäjän hallinnolla olisi voinut olla etukäteen tiedossa 11-vuotta etukäteen se, että: 

- Ukraina tulisi hylkäämään EU:n sille tarjoaman assosiaatiosopimuksen 2013 vuoden lopussa. Joka toisi sitten CIA:n ja valkoisen talon juonittelemat ja rahoittamat tarkka-ampujat Kiovan keskustaan ampumaan siviilejä sekä poliiseja ja lavastamaan, että maan presidentti olisi niihin syyllinen.

- Valkoinen talo rahoittaa Kiovan fasistijunttaa 5 miljardilla

- NATO alkaa aseistamaan Kiovan natseja

- Ukrainan hallinto ampuu alas Malesialaisen matkustajakoneen heinäkuussa 2014 ja syyttää siitä VenäjääOnko nämä kaikki edelläolevat geopoliittiset asiat täysin 11-vuotta etukäteen jonkun toisen valtion ennustettavissa?

Sionistien omistama media syöttää edelleen päivästä toiseen tästä Ukrainan kriisistä russofobista propagandaa, koska Venäjän valtio ei suostu pelaamaan korttejaan uuden maailmanjärjestyksen säännöillä. 

Venäjän valtion harjoittama multipolarismi kun sotii suoraan sionistisen uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa vastaan ja tästä syystä Venäjää demonisoidaan sionistiomisteisissa medioissa nyt enemmän kuin koskaan.

Mutta myös Syyria, Kiina, Kuuba sekä Iran saavat osansa tästä sionistien harjoittamasta vihanlietsonnasta. Nyt uusimpana aivopieruna valkoinen talo on tarjoutumassa pommittamaan Syyriaa, jotta siellä muka lymyilevät ISIS-terroristit saataisiin pois elävien kirjoista.Nyt tämä ISIS järjestö on sitten kaikkien huulilla, kun sitä toistellaan uudelleen ja uudelleen. Ennen se oli pelkoa kylvävät taikasanat al-Qaida, al-Qaidan terroristit, al-Qaidan solu jne. 

Ylläolevasta kuvasta selvästikin näkyy, että kuka valtionmies se siellä poseeraa yhden ISIS-päällikön kanssa. Sehän on itse John McCain.

CIA sitten kouluttaa muutamia radikaalimuslimeja, joista koulitaan tämän CNN:nkin uutiskameroiden eteen tuotava ISIS-terroristiryhmä. 

Kaikki perustuu television ja internetin välityksellä välitettävän elävän kuvan voimaan. Jo pelkkä lavastettu videopätkä, jossa nämä ISIS-miehet mestaavat jonkun uhrin, leikkaamalta heiltä pään irti (voivat myös olla aitoja tilanteita). Niin näillä kaikilla videoilla on valkoisen talon sekä Pentagonin suunnalta vain yksi toivomus ja se on pelko. 

Mitä enemmän näitä hollywoodinkin tuottamien ISIS-videoiden sisältöä pelkää, niin sen enemmän valtaa saavat nämä valtaeliitin rotat. Koska heidän maailmanvaltansa perustuu vain ja ainoastaan tämän koko pallon tietyn laajan ihmismassan mielenhallinnalle. Sillä totuus kun on se, että siinä vaiheessa kun kriitinen massa ihmiskunnasta on herännyt, niin tämän satanistisen illuminatin salakerhoilutoiminta on tullut tiensä päähän. 

Suurin asia jota sinä voit tehdä edistääksesi tätä on numero yksi, lakkaa pelkäämästä näitä propagandauutisia. Älä anna niille enää mitään huomiota/energiaa. Näin kollektiivisen tietoisuuden verkko kasvaa ja tietoisuuden valon määrä voimistuu. Positiivinen ajattelu sekä elämänasenne on tässä myös äärimmäisen tärkeää, vaikkakin luonnollisesti aina tämän luonnollisen heräämisprosessin alussa viha saattaa nousta pintaan, kun ensimmäisen kerran tiedostaa näiden valtaeliitin parasiittien voiman sekä rikokset ihmiskuntaa vastaan.

Kaikki muutos lähtee sisältä ja oman itsensä tunteminen, eli oman todelisen itsensä löytäminen on tässä avain asemassa.

Totuus on tuhansia kertoja voimakkampi juttu, kuin mitkään tiedotusvälineissä meille tyrkytettävät russofobiset valheet.  

Älkäämme siis antako näillä russofobisille uutisille mitään painoarvoa, sillä informatiosota on täydessä vauhdissa.


Lähteet: http://yle.fi/uutiset/putinin_ex-neuvonantaja_venaja_sotii_ukrainaa_vastaan__suunniteltu_11_vuotta/7470317