http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 25, 2014

Miksi USA ja arabimaat pommittaa Syyriaa


USA ja arabimaat ovat pommittaneet Syyriaa viimeisten vuorokausien aikana. Iskut vahvisti myös Pentagonin edustaja, amiraali John Kirby.

Median mukaan pommitusten syy on Syyriassa majaileva Isis-järjestö. Mutta jos on vähänkään lukenut tästä CIA:n ohjaamaa äärijärjestöä, niin pesiytyykö tämä Isis järjestö aina sinne minne CIA:n rahat siirretään.

Mutta Syyrian kohdalla Isis ei ole itse ongelma, vaan se on Syyrian keskuspankkijärjestelmä, jota Rothschildien pankkiirimafia ei ole vielä onnistunut ryöväämään itselleen ja tästä syystä Syyriaa nyt pommitetaan USA:n ja arabimaiden toimesta.Jabob Rothschild on tämän maailman vaikutusvaltaisimman ja rikkaimman pankkiirisuvun pääedustaja. Suvun yhteenlaskettu omaisuus väitetään olevan jopa yli 500 biljoonaa dollaria (500 000 000 000 000).Lyödään nyt faktat tiskiin, että jos yksi biljoona dollaria on jo pelkästään 1 000 000 000 000 $ Niin kuinka paljon se on dollarin seteleinä? Ylläoleva kuva osoittaa demonstraation ja vieressä on suuri rekka-auto näyttämässä, että mistä kokoluokasta tässä on kysymys.

No jos sitten kysytään, että mihin sitten yksi tällainen maailman rikkain pankkiirisuku tarvitsee niin äärimmäisen suuren määrän rahaa. Niin vastaus on, että rahaa he eivät tarvitse, vaan heillä täytyy olla yksinoikeus pyörittää monopolia luoda valtioille rahaa ja velkaannuttaa ne tämän avulla.

Koko homma perustuu siihen, että näillä Rothschildin hallinnoimilla ja omistamilla keskuspankeilla mitä kulloinkin milloin mihinkin valtioon tai maahan on aiottu perustaa. On ollut aina ehdoton pakkorako, että jokaisessa valtiossa heidän tahtoonsa oli taivuttava. Mutta jos Ranska pisti vastaan, niin siitä oli seurauksena aikanaan tietenkin Ranskan vallankumous jne. 

Tällä tavalla sitten tämä pankkirosvojen maailman vaikutusvaltaisin klaani sai tahtonsa ja valtansa läpi joka maassa, jonne tunkivat tämän pankkijärjestelmänsä. Jolloin jokainen Rothschildien ryöväämä valtio luovutti oman pankkijärjestelmänsä rahanluontioikeuden Rothschildien hallinnoiman yksityisen keskuspankin käsiin. 

Tämä sai sitten velkaannutettua valtiot, koska valtioilla ei ollut enää mahdollisuutta säädellä talousjärjestelmäänsä painamalla omaa valuuttaa. Kun taas Rothschildien yksityisen pankkijärjestelmän valtioiden ryöväysmekanismi on aina taas perustunut siihen, että näillä sionistipankkiireilla ei todellisuudessa ole holveissaan siitä rahasta mitä he valtioille lainaavat, kuin vain pieni osa. Mutta tässä prosessissa he luovat aina uutta rahaa vähimmäisvarannolla 90 %.

Eli nyt jos esimerkiksi Suomen valtio tarvitsee nyt EKP:lta tuon 5 miljardin euron lainan, niin tästä viidestä miljardista EKP luo 90 % tyhjästä ilmasta uutta bittirahaa, jotka sitten lainataan Suomen valtiolle, joista valtio joutuu alkaa maksamaan valtionlainansa korkoja.

Miksi sitten pitää maksaa näille sionistipankkiirien pankkirosvoille, kun esimerkiksi Islannin ei tarvitse. He säätivät jo omat lait, että tuollainen pankkiirien harjoittama valtioiden ryöväys ei käy päinsä ja lisäksi kun Islanti ei ole EU:n jäsen, niin tämän johdosta kaikki onnistuu. Mutta Suomi taas on kokonaan näiden USA:n Washingtonin kolonialistien miehittämä ja pääministerinäkin on täysi osaamaton vain nettiin Twiittaileva naristipelle.

Rothschildit ovat siis olleet jo useita vuosisatoja tämän maailmanvallan huipulla ja perustaneet tuon toimintansa valtioiden taloudelliseen orjuuttamiseen ja se on onnistunut pakottamalla valtioiden pankkijärjestelmä Rothschildien hallintaan.

Rothschildien vaietusta omaisuudesta vielä sen verran, että lähes kaikki on piilotettu mm. lukuisiin Holding yhtiöihin ja huhujen mukaan tämä järjetön 500 biljoonan omaisuus on tarkoituksella sidottu kultaomistuksiin kiinni. Koska nämä pankkiirisedät tietävät sen, että jonainpäivänä dollarin ja euronkin setelin arvo voi olla enää WC-paperia, joten he eivät leikkirahaan ole sen vuoksi sitoneet eri valtioilta ryövättyja varojaan.Samaisen pahamaineisen pankkiriisuvun edustajana 1800-luvulla vaikuttanut Nathan Mayer Rothschild (s. 1777- k. 1836) sanoi jo aikanaan näin: 

"Minä en välitä pätkääkään siitä kuka tai mikä nukkejohtaja on valittu Englantiin, joka hallitsee tätä maata, sieltä käsin mistä aurinko ei paista. 

Vaan se mies joka hallitsee Britannian rahajärjestelmää, niin hallitsee myös koko Britanniaa ja minä kontrolloin Britannian rahajärjestelmää."

- Nathan Rothschild Niin tässä siis näemme, että mitkä pelisäännöt ovat myös edelleen maailmalla käytössä ja ketkä ovat mm. tämän uuden maailmanjärjestyksen takana. 

Ne ovat edelleen nämä samat konnat ja sitten kun aika toisista pankkiirieliitin edustajista jättää, niin aina heidän suvussaan sama rosvoudella saavutettu pankkiirieliitin valta säilyy sukupolvelta seuraavalle ja kukaan kulissien takana ei ole vieläkään pystynyt takavarikoimaan näiden maailman vaikutusvaltaisimpien pankkirosvojen lukuisilta valtioilta rosvoamaa omaisuutta. Koska nämä samat talousparasiitit nyt sattuvat myös hallinnoimaan mm. USA:n ja NATO:n armeijaa.