http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 25, 2014

Walmartin ampumavälikohtauksen valvontakameranauhat julki oikeuden päätökselläYhdysvalloissa tapahtui 5. elokuuta 2013 Ohion, Beaverkreekissä eriskummallinen ampumavälikohtaus, kun tummaihoinen 22-vuotias mies asteli Walmartin kauppakeskukseen ja otti esille AR-15 rynnäkkökivääriä muistuttavan muovikuula-aseen ja alkoi osoitella sillä mm. lapsia ja muita asiakkaita.

Tästä seurasi lukuisten asiakkaiden hätääntyneitä puheluita hälytyskeskukseen, joka sitten johti siihen, että paikalle hälytettiin poliisin erikoisjoukot, jotka ampuivat tämän epäillyn John Crawfordin kuoliaaksi myymälän lattialle. 


Nyt oikeus on päättänyt julkistaa valvontakameroiden kuvamateriaalia ja siitä näyttäisi selviävän vähän muutakin.


Kun tuota videota katsoo, niin näkee mm. sen, että epäilty henkilö ei juuri liiku tuolta paikalta juuri mihinkään. Vaan seisoo vain paikallaan. Tällainen ei ole ihan normaalia toimintaa kauppakeskuksessa, että jäädään jumittamaan kuin tyhjäkäynnille paikalleen.

Kyseessä kun ei ole mikä tahansa tilanne, vaan itse kohdehenkilö on ollut tod. MK ULTRA -ohjelmoinnin kohteena, jolloin hän toimii tietyn ohjelmoinnin alaisuudessa. Samaa ohjelmointia ollaan käytetty lukuisten kouluampujien kohdalla. 

Mutta se mikä tästä tapauksesta tekee erikoisen on se, että nyt itse kohdehenkilö liikkuikin vain pelkän muovikuula-aseen kanssa. 

Sitten kun mennään taas siihen, että mistä näitä aseella osoitteluja ohjelmoidaan, niin vastaus on tietokone ja väkivaltapelit etunenässä. Ne ovat täynnä tämäntason ohjelmointia. Ainoa ero vaan on siinä, että keihin menee ohjelmointi läpi.

Tästä Crawfordin tapauksesta tekee kuitenkin erikoisen sen, että kun oikeusprosessi oli vielä alussa, niin oikeus ei antanut kuin vain omaisten nähdä turvakameranauhat. Mutta nyt USA:n korkein oikeus joutui nöyrtymään ja julkistamaan valvontakameranauhat julkisuuteen.
Eräs tutkiva journalisti on tutkinut tapausta enemmän ja kertoi, että epäilty saattoi vain mennä Walmart myymälään ja olla ostamassa muovikuula-asetta, joita siellä myydään. 
Kuvassa näkyy epäillyn kädessä ollut muovikuula-ase.Voikin nyt vain ihmetellä, että käytetäänkö nykyään tätä MK ULTRA vigilante programming -ohjelmointia jo siihenkin tarkoitukseen, että saadaan aselakien tiukennuksien toivossa nuoria ihmisiä murhattua keskelle kauppakeskuksia jopa muovikuula-aseiden ostoreissuilla. Mutta näemmä jenkeissä touhu on mennyt jo aivan tolkuttomaan suuntaan ja aselakien tiukennuspaineet sen kuin kasvavat.  Mutta ymmärrettävistäkös syistä tätä Walmartin tapausta piiloteltiin ja salailtiin mediassa, kun tästä epäillystä ei todellisuudessa ollut hengenvaaraa kenellekään asiakkaalle.Mutta onhan sitä ennenkin aselakien tiukennuksien toivossa USA:ssa jopa lavastettu kokonaisia kouluammuntoja Sandy Hook nyt mukaanlukien, jossa ei oikeasti kuollut yhtään lasta ja tämä fakta näkyy suoraan Yhdysvaltojen vuoden 2012 rikollistilastoista.

Newtonin kaupunki Connecticutissa, jossa tuo Sandy Hookin alakoulussa tapahtunut verilöyly väitetysti tapahtui. Niin virallisten tilastojen mukaan koko kaupungissa tapahtui vain 0 murhaa. Joten eikös sitten olekin aika törkeää esittää USA:n hallinnon ja median toimesta, että siellä koulussa kuoli kouluammuskeluissa 28 ihmistä, joista 20 lapsia. Tuostahan seurasi aika piakkoin aselakiäänestys USA:n kongressissa ja kuinkas kävikään. Globalistit saivat takkiinsa, kun kongressi äänesti väärin.

Se syy miksi valtaeliitti pelkää sitä, että käsi ja automaattiaseet ovat edelleen USA:ssa kansan ulottuvilla johtuu siitä, että aina niin kauan kuin ne ovat kansan ulottuvilla voidaan niillä jopa toteuttaa aseellinen vallankumous.
Yhdysvalloisssa nämä aselait ovat alunperin olleet aina osana USA:n perustuslakia, joka sallii kansalaisten omistavan aseita vain sen takia, että jos valtiovalta nousee joskus kansaa vastaan, niin ihmisillä on oikeus puolustaa itseään sekä kotiaan ja tätä lakia pankkiirieliitti ei voi kestää. 

Heidän mielestä kaikki aseet tulisi kieltää kansalta. Mutta se mitä he eivät vieläkään suostu tunnustamaan on se, että vieläkin tehokkaammat aseet kansan puolella ovat kuitenkin totuus ja sen laajamittainen levinneisyys. Sillä mitä enemmän ihmisiä herää tästä globaalista kaaoksesta, niin heissä silloin syttyy usein se kipinä, että heillä on suuri tarve ja halu saada myös muiden silmät avautumaan. 

Joten mitä nopeammassa tahdissa tämä tietoisuuden verho avautuu tämän planetaarisen kehityksen sisällä, niin nämä materian pimeät voimat menettävät lopulta valtansa kokonaan. Sen jälkeen tämän planeetan on opittava keksimään materialistisen maailmankatsomuksen ja järjestelmän tilalle uusi ja toimivampi malli. 

Lähteet: http://www.cincinnati.com/story/news/courts/2014/09/21/grand-jury-convenes-beavercreek-walmart-police-involved-shooting-john-crawford-iii/16030327/

http://www.whio.com/videos/news/man-who-called-911-in-walmart-shooting-talks-to/vCmptw/

http://www.youtube.com/watch?v=o9y0vWxgi9Q