http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 05, 2014

Puolustusvoimien komentaja allekirjoitti kohutun isäntämaasopimuksenPuolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg allekirjoitti kohutun NATO:n ja Suomen välisen isäntämaasopimuksen Walesin huippukokouksessa. 

Nyt tapahtui Suomen historiassa siis musta hetki, jolloin kansallinen itsemääräämisoikeus on nyt luovutettu suurvaltojen (USA) käsiin. 

Jos siis vaikka Ukrainassa jonkun lavastetun provokaation jäljiltä III-maailmansota alkaa vaikka Krimiltä ja se saa NATO:n julistamaan suursodan alkaneeksi. Niin NATO voi tuoda sen jälkeen sotajoukkonsa Suomeen ja antaa kaikki komennot täällä. 

NATO:n isäntämaasopimuksessa lukee selvästi se, että kuinka NATO:n komentajat ottavat käskyvallan mahdollisen kriisitilanteen aikana. Tätä ei taas uskalleta kertoa Suomen mediassa.


Isäntämaasopimus vapauttaa samalla kaikki Suomalaiset sotilasvalastaan. Eli näin ollen sotilaspassit Suomalaisilta on nyt mitätöity.Veteraanipoliitikko Esko Seppänen kirjoitti asiasta sosiaalisessa mediassa näin: 

"Suomen turvallisuuspoliittisen petoksen allekirjoituksen päivä lähestyy... 

Todettakoon, että Walesissa allekirjoitettava NATO-sopimus vapauttaa meidät sotilasvalastamme. Se onkin ainoa vala jonka olen koskaan vannonut, en sitä ole rikkonut vaan puolustanut, viimeiseen saakka sen teen... - jo satoja kertausvuorokausiakin ja muita reservin vastuutehtäviä olen suoritettanut:

Sain postissa seuraavan mielenkiintoisen tulkinnan Nato-sopimuksesta, jossa kirjoittaja muistuttaa Naton isäntämaasopimuksen perustuslaillisesta luonteesta Jaakko Husan ja Antero Jyrängin tekemän tulkinnan mukaan.

Kirjassaan "Valtiosääntöoikeus" sivulla 312 he kirjoittavat:
"On myös huomattava, että perustuslaín 1 §:n täysivaltaisuussäännös estää vieraan sotavoiman maahantulon liittolaissuhteessakin Suomeen, ellei tätä sotavoimaa alisteta Suomen sotilasjohdolle" ja "kun määrätyn ylipäällikön on oltava Suomen kansalainen, sulkeutunee laskuista luovutuksen käyttäminen kansainvälisessä sotilaallisessa yhteistyössä (esimerkiksi NATO), ellei yhteistyötä perustettaessa käytetä perustuslainsäätämisjärjestystä."

Onko nyt Stubbin-Haglundin hallitus juossut ohi ja yli Suomen perustuslain hyväksymällä sopimuksen ilman eduskuntakäsittelyä?
Kun Timo Soini tekee persuista hallituskelpoista, hän sanoi eilen eduskunnassa, että "sotilaallinen liittoutumattomuus ei tässä keskinäisriippuvuuksien maailmassa ole enää käytännössä mahdollista."

Sillä tavalla Soini siirtyi Stubbin-Haglundin ulkopoliittiselle linjalle, jossa liittoutumattomuus ikään kuin itsestään pannaan ajautumaan historian roskakoriin. Soinin vallanjano näyttää johtavan persujen EU- ja Nato-kantojen opportunistiseen samanlaistumiseen hallituksen - perustuslakimme vastaisen? - linjan kanssa."

Esko Seppänen