http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 27, 2014

Suomeen ollaan luomassa uutta STASIA


Suomen suojelupoliisi SUPO aiotaan muuttaa tiedustelupalveluyksiköksi ja viedä se sisäministeriön alaisuuteen. Mutta kulissien taustalla juonitaan jo Suomeen uutta STASIA.

Tiettävästi määräys tähän kehityssuuntaan on tullut ulkomaiden suunnalta ja tarkemmin USA:sta.

Työttömien ihmisten oikeuksiin perehtynyt Saku Timonen kirjoittaa blogia "Uuninpankkopoika", jossa otetaan näkyvästi kantaa työttömien olosuhteiden heikentämiseen. Nyt kuitenkin pomppasi silmille erään lukijan kommentti hänen blosissaan ja se kuului näin;

Osa aika työläinen on kirjoitti:

"No, ompas hyvä että Poliittinen eliitti lukee mitä Sakulla on sanottavaa, he siis pitävät tätä blogia kirjanmerkeissään. Saku on todellisuudessa merkittävä mielipiteen johtaja Juuan kunnan valtuustosta.

Itse sain keskiviikkona eteeni paperin työnjohtajaltani allekirjoitettavaksi, (jätin allekirjoittamatta), asiakirja liittyi aiemmin tässä kuussa minusta tehtyyn turvallisuusselvitykseen poliisin toimesta, minun olisi pitänyt tulevien työtehtävien (joista minulle ei oltu informoitu) kirjoittaa elinikäinen vaitiolositoumus.
Kyseisen vaitiolositoumuksen sisältö sai ”sisäisen hälytyskelloni soimaan”.


Homma haisi suorastaan STASIlta, Työhöni olisi kuulunut arkaluontoisen, ihmisten vakoiluun tarkoitettujen laitejärjestelmien huolto ja asennustehtävät, sekä olisin joutunut mahdollisesti myös tietovuototapauksissa kuulusteluihin, vaikka minulla ei olisi ollutkaan osuutta kyseiseen tietovuotoon.

Joten päätin kieltäytyä tarjotusta työtehtävästä, työttömyydenkin uhalla.

Olin aiemmin tänä vuonna SuPon turvallisuus selvityksen alla, ja minut hyväksyttiin hoitamaan huoltotöitä tietoliikenneverkkojen laitetiloissa, en ehkä ole jatkossa kiinnostunut tekemään niitäkään töitä, koska minua inhottaa ajatuskin että niissä tiloissa mahdollisesti on asennettuna tekniikkaa joilla Eliitti tarkkailee ja mahdollisesti vaikuttaa ihmisten ajatuksiin ja toimintaan.

Eipä niihinkään huoltohommiin tarvittavalle henkilöstölle muuten olisikaan pitänyt mitään turvallisuusselvityksiä tehdäkkään, eikä vaitiolositoumuksia, muista syistä kuin että:
Eliitti haluaa varmistaa selustansa.


On hyvinkin luultavaa että aika monellekkin tietyissä avaintehtävissä työskenteleville ihmisille tullaan tarjoamaan vastaavanlaisia papereita allekirjoitettaviksi, ja ne ihmiset jostain ”kummallisesta” syystä saavat aina palkattua työtä, kun taas suurimmalle osalle on tarjolla vain palkatonta harjoittelua.
Jakaudumme siis kolmeen leiriin, Eliitti, Me ja Nuo muut joita on enemmistö." 
Jo tälläkin hetkellä Facebookin sosiaalinen media on isoveljelle oiva työkalu profiloida miljoonia hallinnonvastaisia ihmisiä, mutta kun se ei kuulemma riitä. Vaan tilalle täytyy saada yhä enemmän Saksan DDR/STASI-tyylinen kyttäysyhteiskunta, jossa naapuritkin vakoilevat ja ilmiantavat toisiaan. 

Valtaeliitti pankkiireineen kun näkee jo painajaisia tästä tulevasta maailmasta, jossa enää mikään ei mene heidän pillinsä mukaan, koska ihmiset ovat jo silloin heränneet.

Poliisivaltiokehitys onkin sen vuoksi enää ainoa vaihtoehto johon eliitti turvautuu, jotta saisivat säilytettyä valta-asemansa uuden maailmanjärjestyksen tyranniasta.
Itseasiassa jos mennään nyt faktoihin suoraan, niin itse illujen pääjehut Henry Kissinger ja Rockefellerien sekä Rothschildien suvun edustajat ovat joutuneet pettymään siitä, että uusi maailmanjärjestys ei ole edennyt heidän haluamallaan aikataululla. Jopa Facebookissa vallitseva USA:n ja Israelin sekä NATO:n vastainen toiminta tuottaa jatkuvasti NSA:lle ja Pentagonille harmaita hiuksia, kun alunperin tämän naamakirjan kuului vain antaa isovelille mahdollisuuden vakoilla, mitä ihmiset tekevät.

Näin ollen jos Facebokissa totuus leviää, eli tietoisuuden valo päästetään täyteen virtaansa. Niin vastakkainen puoli (materian pimeät voimat) menettävät otettaan ja eliitti menettää jatkuvasti lisää valtaansa. Siksi onkin tärkeää, että mihin tarkoitukseen Facebookkia kannattaa käyttää, jos siellä viettää aikaansa.


Lähteet: http://sakutimonen.com/2014/09/joka-tietoa-lisaa/#comment-30055

http://yle.fi/uutiset/rasanen_suojelupoliisi_sisaministerion_alaisuuteen/7488890