http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 30, 2014

Kaikissa Suomen sairaaloissa ja mediassa varaudutaan Ebolalla pelotteluun


Kaikkiin Suomen sairaaloihin ja niiden sairaanhoitopiireihin on lähetetty THL:n toimesta yksityiskohtaiset ohjeet Ebola-tartuntoihin.

Vielä sosiaali- ja terveysministeriöstä perustellaan, että tauti on "tärkeä" tunnistaa.

Silti ainakaan vielä Suomessa ei ole vielä yhtään Epola-epäilyä.

Tämänkaltaista uutisointia kun on STT:n toimesta ilmassa, niin se viestittää jo jostain tulevasta.

Kun THL toimi aiemman sikainfluenssalla pelottelukampanjan kärkijoukoissa Suomen virallisimpana pelotteluorganisaationa, jolla sitten monet mummot ja äidit peloteltiin viemään lapsensa rokotettaviksi, kun myös heidän lapsensa kuuluivat tähän mediassa peloteltuun "riskiryhmään".

ja mikäs se "riskiryhmä" todellisuudessa on? 

Se on lapsi, jonka immuniteettisuoja ei ole vielä ehtinyt kehittyä. Mutta se mitä noiden vaarallisten sikainfluenssarokotusten sisällöstä ei meille mediassa kerrottu. Oli se, että nämä Suomeen alunperin koko kansalle tilatut pandemrix piikit tuhoavatkin immuniteettisuojan. Vaikka niiden virallisesti pitäisikin sitä vahvistaa.


Tuolloin Suomen pääministerinä toiminut Matti Vanhanen oli jo kuullut Bilderberg-kokouksessa käydessään tästä sikainfluenssarokotusjuonesta, joten kun hän palasi Suomeen, niin kiireesti sai muutettua Suomen tartuntalakia niin, että Suomen kansa säästyi pakkorokotukilta.

Sen jälkeen Vanhanen savustettiin pois kokonaan politiikasta, kun keltainen lehdistö alkoi jauhamaan jostain lautakasasta.

Vanhanenhan totesi vielä tuolloin yksi kerta kiihtyneenä toimittajille, että "Luuletteko, että minä olisin niin tyhmä että riskeeraisin minun koko poliittisen urani yhden lautakasan takia".

Nimenomaan hän ei riskeerannut poliittista uraansa minkään lautakasan takia, vaan Suomen kansan turvallisuuden takia, koska Suomen koko kansaa oltiin pakkorokottamassa noilla BIG PHARMAN toimesta tuotetuilla vaarallisilla sikainfluenssarokotuksilla. 

Olisikohan nykyisellä pääministerillä yhtä puhdas omatunto ? 

Vanhasella kun ei ollut koskaan tapana hymyillä narsistisesti kameroille linssiludena, kuten nykyisellä maamme kokoomuksen pääministerillä. Että se olisi todellakin Suomen kansan etu, jos Stubb tulisi järkiinsä ja eroaisi itse, kun hänellä ei ole taitoa tätä maata johtaa, kuin vain valkoisen talon juonittelevilla ohjeistuksilla.

Suomen hallitus on jo käytännössä täysi CIA:n organisoima nukkehallitus, koska Wikileaks paljasti asian, että vuonna 2006 valkoinen talo lupasi Kokoomukselle, että heidät nostettaisiin täällä valtaan jos lupaisivat vastineeksi viedä Suomen Natoon.
Nyt Suomen kansan pitäisi olla jo tuosta sikainfluenssahysteriasta viisaampi ja olla enää antamatta tuumaakaan pelkoaan tälle tulevalle Ebola-hysterialle. Koska tämä koko Ebola-touhu on ennenkaikkea psykologista sodankäyntiä, jolla massaväestöön kohdistetun pelon voimalla pyritään nyt saamaan valtaväestö hyväksymään kaikki terveysviranomaisten keinot tämän ihmisillä pelotellun Ebolan pois saamiseksi.

Tekniikka on tuttu väestönhallintakaava:  

ONGELMA-REAKTIO-RATKAISU

1.) Ensin luotiin maailmanlaajuinen ongelma (Ebola)

2.) Sitten synnytettiin maailmanlaajuinen reaktio (Pelko)

3.) Lopulta synnytetään ratkaisu (Väestö pakkorokotetaan)Kaiken tämän Ebola-hysterisoinnin taustalla hengittää illuminatin valtaeliitin YK:n Agenda 21, jossa 90 % koko maailman valtaväestöstä tulee hankkiutua eroon keinolla millä hyvänsä ja nämä Ebola-virukset ovat yksi keino.

Eliittiin kuuluvilla itsellään, jos on tarpeeksi monta miljoonaa ylimääräistä niin silloin heillä on taas oikeus Ebolankin parantavaan seerumiin. Mutta muulla ylijäämä väestöllä (n. 90 % koko maailman kansoituksesta) tähän oikeutta ei ole. Vaikka luontaisia keinoja Ebolan hoitoon on olemassa vaikka mitä. Mutta näistä sitten yllättävistä syistä sionistien hallinnoimassa mediassa ei hiiskuta sanallakaan. Vaan ihmiset ollaan taas ajettu nurkkaan tämän uuden mörön avulla ja ei tarvitse kuin aina toistella tuota mörön nimeä (Ebola) mediassa aina uudelleen ja uudelleen, niin enemmistö alkaa pelkäämään.

Samoin kuin myös tämä USA:n keskustiedustelupalvelu CIA:n luoma ja rahoittama Al-Qaida oli ennen yksi sionististen mediakanavien pää-mörkö. Siinä vaan kyseisen valeterroristijärjestön brändi pääsi jo heikkenemään liikaa, joten sille mörölle täytyikin keksiä uusi ja trendikkäämpi nimi (Isis), joka pikemminkin muistuttaa jotain aivan toista ISIS = Israeli Secret Intelligence Service.

 

Tästä päivittäisestä informatiosodasta lähes suurin osa tuotetaan Washington DC:stä, Pentagonin taholta ja syötetään sitten eteenpäin mm. sionistisen REUTERS-AP:n tietotoimiston kautta. Josta nämä valheellista tietoa täynnä olevat uutiset jaotellaan monien eri maiden iltapäivälehtien väliin.

Mutta valtaeliitin epäonneksi verkossa toimii myös sellainen media, kuin sosiaalinen media ja tämän kentän informaatiosodankäyntiä he eivät enää hallitse ja ovat siksi jo jalkojaan myöten aivan kusessa. Niin tästä syystä tämä kiristynyt verkkosodankäynti on johtanut yhä useamman "kybersodankäynninyksikön" perustamiseen armeijassa. 

Suomenkin puolustusvoimat rekrytoi jo tulevan vuoden 2015 alussa uusia kybersotilaita palvelukseensa. 

Heitä sitten koulutetaan jopa astraalisesti hyökkäämään heitä vastaan, jotka uskaltavat täällä internetissä kirjoitella näistä asioista. Tämä on sitä paljon puhuttua kybersotaa, josta lehdissä saamme aina vähän väliä kuulla.

Eliitti on epätoivoinen, koska heidän valtansa murenee tämän tietoisuuden valon leviämisen silmissä. Valonnopeushan on tosiaan hieman voimakkaampaa, kuin materian pimeän voiman liike. Joten siitä voi jo kaikki päätellä, että minne suuntaan tämän planeetan tietoisuus on menossa ja matkalla. 

Mustat syöpäläiset ja kaikki materian pimeiden voimien kuudenteen säteen vaikutus ei enää lopulta 2025-2030 enää kykene värähtelemään tällä vielä matalavärähteisellä planeetallamme. Joten tuon energiallisen vallanvaihdon jälkeen kaikki raskaat energiat lakkaavat vaikuttamasta tämän pallon ihmisiin. Sillä jokainen meistä on kuitenkin loppupeleissä itse vastuussa omasta värähtelystään, että varaako niitä negatiivisella, vaiko positiivisella varauksella ja aivan ensimmäinen asia mikä tällä planeetalla on pielessä, on negatiivisen värähtelyn voimakas esiintyminen.Media kun on tosiaan näiden sionistien hallussa, jotka käyttäät sitä häikäilemätömästi hyväkseen ja pyrkivät muokkaamaan massaväestön mieltä, miten tahtovat. 

Mutta sitten kun jonkun massaväestön ihmisyksilön tietoisuus kokee sen prosessin, että hänen oma sisäinen vanginvartijatietoisuus kokee sen hetken ja päivänvalon, että "HEI MINÄHÄN VOIN ITSE KONTROLLOIDA AJATUKSIANI, EIKÄ NIITÄ ENÄÄ MIKÄÄN ULKOPUOLINEN MEDIA OHJAA MINUN SITÄ HUOMAAMATTA". 

Niin tämän jälkeen tuo mediapropagandalla tuotettu hypnoosi loppuu ja ihmisyksilö kohtaakin oman todellisen itsensä ja tulee ensimmäistä kertaa "tietoiseksi" yksilöksi. Näin se homma toimii ja syystäkös valtaeliitin ajatushautomotkin ovat kauhusta kankeina, että mitä he enää pystyvät tekemään, jotta tämä globalistien ja pankkiirien niin toivoma uusi maailmanjärjestys saataisiin enää toteutumaan, kun jopa Venäjän ja Kiinan suurvalta vastustaa sen geopoliittisia suunnitelmia.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014093018706946_uu.shtml

http://rense.com/general69/mass.htm 

http://www.rense.com/general44/sevenjewishamericans.htm 

http://www.youtube.com/watch?v=WahMK5NFpc8 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml