http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 01, 2014

Puskurivaltiosopimus on uhka Suomen turvallisuudelle

Tämä kohta allekirjoitettava sotilasliitto NATO:n ja Suomen välinen isäntämaasopimus, eli suomeksi III-maailmansodan puskurivaltiosopimus on suuri uhka Suomen turvallisuudelle.

Valtaeliitin NATO-haukat tekevät tällä valtionpetossopimuksella Suomesta III-maailmansodan puskurivaltion. 

Jos syttyy ydinsota, niin ensimmäiset sienipilvet lentävät tietenkin puskurivaltion suurkaupunkeihin, koska tätä kautta NATO keskittyy organisoimaan hyökkäyksiään Venäjälle.


Mutta nyt Saksasta kuuluu kummia. Sillä Saksalaislehti Frankfurter Allgemeine Zeitung kertoi, että sotilasliitto NATO aikoo nyt perustaa viisi valmiusjoukkojen sotilastukikohtaa Itä-Eurooppaan.

Tukikohtia olisi tulossa Viroon, Latviaan, Liettuaan, Romaniaan ja Puolaan.

Nyt Ukrainaa on painostettu luopumaan sotilaallisesta riippumattomuudestaan ja hakemaan NATO-jäsenyyttä. NATO:n pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen kertoi vielä NATO:n aikeista keskittää 10 000 sotilasta Venäjän rajoille.

Joten mitä näistä uusimmista käänteistä sitten voi enää päätellä, kuin että suursotaa ollaan nyt kiireellä lyömässä käyntiin ja NATO:n sotaharjoitukset, tai jopa mahdolliset false-flag iskut lyövät alkutahdit.

Ruotsi ja Suomi on sitten pakotettu pistämään allekirjoitus tähän puskurivaltiosopimukseen (salainen Naton isäntämaasopimus). 

Sionisteilla on nyt kiire sotaan ja sen kyllä huomaa. Puskurivaltioiden pitäisi tehdä tälle jotain ja laittaa loppu tälle NATO-sekoilulle. Sillä sana on miekkaakin terävämpi ja totuus tässä ennenkaikkea vie eliitiltä vallan kokonaan pois. Pelkästään tämä äskettäinen Verkkomedian julkaisema artikkeli NATO:n salatusta isäntämaasopimuksesta oli salattu Suomen lehtitalojen toimittajilta. Mutta kun Verkkomedian artikkeli oli valmis, niin yllättäen Iltasanomien toimittaja löysi kyseisen Verkkomedian julkaiseman jutun ja teki siitä artikkelin

Tämänkaltainen informaatiosodankäynnin vastavoima on tälle mediaa ohjaavalle sionistieliitille puhdasta myrkkyä, koska se saa valtaväestön vihdoin heräämään kollektiivisesti ja psykopaattien tyrannia sulaa läntisten kolonialistien omiin käsiin.

Totuudesta on tullut aikakauden sekä ihmiskunnan pelastaja, koska vain se voi avata ihmisten silmät ja sen kautta jokainen voi löytää myös todellisen oman itsensä. Jonka jälkeen on kykeneväinen ajattelemaan myös aidosti omina itsenään. 

Kun taas tämä valkoisesta talosta suollettava massiivipropaganda aivopesee vain heitä, jotka eivät ole vielä kykeneviä ajattelemaan omilla aivoillaan.  

"Propagandan tarkoituksena ei ole siis suinkaan auttaa kriittistä ajattelijaa. Vaan sen tarkoituksena on antaa tekosyy moraalittomille pelkureille olla ajattelematta lainkaan".

Joten on siis kovin tärkeää, että kuinka ihmiskunta käyttää hyödyksi omia aivojaan (ajattelee).

Tähän vielä lisättäen sellainenkin asia, että positiivisesta ajatuksesta seuraa yli kymmenenkertainen vaikutus positiivisesti. 

Kun taas negatiivinen ajattelu lisää negatiivisuuden määrää ja tämän kaikki tämä sionistinen valtaeliitti on tietänyt jo kautta aikain.  Tästä syystä sitten uutisointi on jatkuvaa pelon levittämistä ja negatiivisuuden pahuussanomaa. Ilosanomat ollaan jätetty television roskaviihteen puolelle ja räätälöity vielä tyhmimmän kadunmiehen huumorintajun mukaan.


Mielenhallinta on siksi edelleen äärimmäisen salattu puheenaihe, josta ei juuri iltapäivälehdetkään kirjoittele mitään edelläsattuneesta syystä.