http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 15, 2014

Valtaeliitti pelkää suomen vaihtoehtomedioita


YLE uutiset ilmoitti äsken, että se etsii kokemuksia Venäjän trolliarmeijasta. Tällä tarkoitetaan YLE:n mukaan nimettömiä verkkohäiriköitä, jotka levittävät propagandaa ja terrorisoivat eri nettifoorumeilla sekä sosiaalisesa mediassa.

Ensinäkin sosiaalisessa mediassa yleensä on totuttu esiintymään omalla nimellä, joten siellä nimettömänä toimiminen vaatii jo alttereita.

Brittilehti the Guardian valitteli, että se oli joutunut näiden kyseisten verkkokeskustelijoiden uhreiksi. Samoin Suomessa toimiva kybersodan asiantuntija Jarmo Limnéll sekä puolustusministeri Carl Haglund.  

Sionistinen valtaeliitti kun pelkää kaikkia näitä vaihtoehtomedioita, joita täällä Suomessakin toimii mm. Verkkomediaa myöten. Nämä kun sattuvat paljastamaan mm. Ukrainan kriisin kulissien takaiset asiat sellaisena kuin ne todellisuudessa ovat.

YLE taas uutisoi niistä kuten mikä muu tahansa sionistien sekä pankkiirien kontrolloima propagandamedia, eli uutisoi niistä valheellisella uutisoinnilla.

Kuten tuosta YLE uutisesta myös voidaan huomata, niin YLE:n uutisessa ei perustella tuota väitettä, että mikä näiden ns. "Venäjämielisten verkkotrollien" viestissä on propagandaa ja tämä perustelemattomuus juuri on itsessään propagandaa. 

Koska jokainen kritiikki pitää pystyä perustelemaan oikeilla argumenteilla. Mutta silloin kun kyse on propagandasta, niin siihen ei koskaan kuulu aidot argumentit. Vaan itse propaganda on valheellinen viesti, joka vain välitetään uutisvirran mukana. Jolla sitten muokataan suurien ihmisväestöjen tietoisuutta. 

Sillä tämä kaikki russofobinen propaganda, jota meille syötetään yhä enemmissä määrin on äärimmäisen vaarallista, jos näistä valtapoliittisista asioista ei oikeasti ole perillä. Suomen kansa siis toisinsanottuna on nyt aivopesty voimakkaalla ryssävihalla kuin ennen II-maailmansodan aikana käytyä talvisotaa.On siis suorastaan äärimmäisen huolestuttavaa, että jos tämän russofobisen propagandan oikominen ja totuuden kertominen ollaan jätetty vain marginaalisten tahojen haltuun. 

Sillä pelkästään muutamien yksityishenkilöiden panos kuten dosentti Johan Bäckman, joka on saanut näkyvyyttä suomenkin mediassa. Niin näiden ja monien muiden meidän yksilöiden vaikutus tämän russofobia-propagandan oikomisen suhteen tulee olemaan yhä suuremmassa vastuussa siitä, että mihin suuntaan tämä maa tulee menemään. Koska suursotaan tähtäävä geopolitiikka etenee jatkuvasti kohti kolmatta maailmansotaa, johon sionistinen valtaeliitti pyrkii. 

Verkkomediakin julkaisi juuri äskettäin äärimmäisen tärkeän artikkelin juurikin kolmanteen maailmansotaan tähtäävästä geopolitiikasta: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=11684