http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 25, 2014

Suomen puolustusvoimat perustamassa uuden kybersodankäynnin yksikönSuomen puolustusvoimat perustaa uuden kybersotayksikön ensivuoden alussa. Kybersotaosaston vahvuus on muutamia kymmeniä työntekijöitä.

Puolustusvoimat ei kuitenkaan suostu kertomaan toiminnan yksityiskohtia julkisuuteen, koska kansa on pidettävä pimennossa todellisesta kybersodankäynnistä.

Jatkossa kyberpuolustukseen kuuluu väistämättä myös kyky hyökätä, sillä omia järjestelmiä testataan nimenomaan harjoitushyökkäysten avulla. 


Hetkinen kuulimmeko oikein? Hyökätä... Ketä vastaan?


NATO:lla oli juuri äsken Suomessa sotaharjoitukset syyskuun alussa, joihin kuului myös kybersodankäynti ja tätä kybersodankäyntiä testattiin tiettyihin Suomalaisiin. 

Kohteena olivat mm. NATO:n vastustajat (muistatte varmasti jos noina viikkoina 1.9-12.9.2014 oli vaikeaa saada unta öisin).

Eli ei hyökättykään mitään tietokoneverkkoja vastaan, vaan tietokoneverkossa toimivien kyberaktivistien kimppuun ja seuraavaksi kerron miten tämä on mahdollista.USA:ssa CIA:n ja NSA:n alaisuudessa toimi jo 70-luvulla salainen kaukokatsontaan liittynyt toimintaohjelma nimeltä "PROJECT STAR GATE". 

Sieltä lähtien Yhdysvaltain armeija on kouluttanut sotilaita irtaantumaan ruumiistaan ja käyttämään tätä kaukokatsontaa vakoilutarkoituksiin. 

Kun sitten muutama vuosikymmen vierähti ja siirryttiin ns. internetin aikakaudelle, niin alettiin puhumaan kyberuhkasta.

Mikä on kyberuhka ja ketä se uhkaa ?

Tämäkin blogi jota tässä kirjoitetaan on valtaeliitille yksi kyberuhka ja kaikki nämä geopoliittiset USA:n armeijaan ja tämän illuminatin valtaeliitin uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmien paljastaminen internetissä on myös kyberuhka, vain tälle valtaeliitille itselleen. Sen johdosta armeijoilla on suuret kybersodankäynnin osastot.

Kyse ei ole suinkaan mistään mm. Kiinalaisten hakkereiden verkkoiskuista, joilla valtioiden tai suuryritysten tietoturva heikkenee. Vaan kyse on lähes vain ja ainoastaan tämän laajan verkkoaktivismin harventaminen, joka on osoittautunut tälle pankkiirieliitille suunnattoman ylitsepääsemättömän vaikeaksi urakaksi. Se vastaa teholtaan samaa, kuin ampuisivat USA:n armeijan sotalaivojen tykeillä kärpäsiä.
Jos nyt mennään vielä tähän ruumiista irtaantumiseen, niin se ei ole mitään huuhaata. Siihen on koulutettu tiettävästi Suomenkin armeijassa tiettyjä henkilöitä ja mielenkiintoista juuri onkin, että miksi kybersodankäynnin kybersotilaita täytyy kouluttaa irtaantumaan ruumiistaan ? 
Moni on varmaan nähnyt 2010 vuonna julkaistun elokuvan "Inception", jossa elokuvan päähenkilöllä on taito irtaantua ruumiistaan ja käydä vakoilemassa vaikutusvaltaisten ja varakkaiden ihmisten alitajuntaa. Eli kohdata nämä vakoiltavat ihmiset astraalitasolla (ajatus/tunne taso). 

Tätä samaa tekee myös kybersodankäynnin ammattilaiset, sillä he pystyvät myös tunkeutumaan teidänkin uniinne ja yrittää vaikka minkälaisia temppuja. Samoin myös unien manipulonti on USA:n armeijalle helppoa hommaa ja tämänkin kohteena ovat yhä useammin kybersodankäynnin kohteena olevat henkilöt.
Joten jos seuraavat vaiheet Suomen poliisivaltiokehityksessä ovat:


- Suomen suojelupoliisi SUPO yritetään laajentaa tiedustelupalvelutyyliseksi

- Puolustusvoimat on perustamassa jälleen uuden           kybersodankäynnin yksikön 2015 vuodesta alkaen  

- Valtiovalta julistanut, että Suomen tulee olla maailmanlaajuinen edelläkävijä kyberuhkiin varautumisessa vuonna 2016.

Niin mitä luulette, että mistä tätä Suomea oikein johdetaan ? 

Näyttää yhä enemmän siltä, että Pentagonin ja valkoisen talon suunnalta. 

   

Lähteet: http://yle.fi/uutiset/puolustusvoimat_perustaa_uuden_kyberyksikon__hybridisotiin_varaudutaan_vahvistamalla_verkkopuolustusta/7491555 

http://bigmindloosebolts.blogspot.fi/2013/06/complete-to-publish-novel-in-progress.html 

http://www.starpod.us/2012/05/15/secrets-revealed-remote-viewing-nsa-sugargrove-facility/#.VCQXFmz8Pcs