http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 24, 2014

Yhdysvaltalainen maailmankuulu trumpetisti painostettiin perumaan esiintymiset Venäjällä


Maailmankuulu viihde/jazz musiikistaan tunnettu trumpetisti Chris Botti on joutunut peruuttamaan esiintymisensä Venäjällä, koska häntä painostettiin USA:sta olematta vaarantamatta omaa uraansa nyt käynnissä olevien poliittisten pakotteiden aikana. 

Näin raportoi Venäjän suurin tabloidina ilmestyvä sanomalehti Komsomolskaya Pravda.

Chris Botti tunnetaan pitkästä yhteistyöstä mm. Stingin, Barbara Streisandin ja Paul Simonin kanssa. Sekä on neljäkertaa ollut jo ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi.

Nyt tietojen mukaan lukuisat Amerikkalaiset muusikot ovat saaneet kotimaastaaan painostusta jättää väliin esiintymiset Venäjällä. Jotkut esiintyjät ovat kuitenkin rohjenneet tulla silti esiintymään USA:n painostuksista huolimatta.

Tämä kaikki kuvastaa hyvin paljon sitä, että kuinka paljon poliittista valtaa näillä lukuisilla Amerikkalaisilla muusikoilla todellisuudessa on.

Vaikka yleisesti kuvitellaan, että Yhdysvallat on vapaa maa noine "American Dream" hömpötyksineen. Mutta jos puhutaan nyt vaikka yhdestäkin tällaisesta viihdetaiteilijasta, joka kiertää maailmaa. Niin heidän ei tarvitse käytännössä kuin antaa yksi haastattelu eteenpäin suuressa mediassa, jossa kritisoivat USA:n nykyhallintoa, niin pian tämän jälkeen heidän esiintymisensä oli siinä, kun monikansalliset tahot sulkevat estraadit heidän edestään.

Tällainen monikansallisten viihdeteollisuuden suurien tahojen tähtitehdas kun toimii aina samalla tavalla. Sillä vain tämä pieni viihdeteollisuuden eliitti päättää ja sanelee, että kenestä tehdään ns. suuri tähti suurille estraadeille. 

Näin ollen kilpailutilanne maailmanluokan menestymiseen on aina ollut yhtä täysin kiero. Joten Chris Botti ei halua siis riskeerata uraansa lähtemällä esiintymään Venäjälle, koska Setä Samuli näin määrää. 

Toivoisin enemmänkin, että olisi niitä suuria taiteilijoita, jotka uskaltaisivat haistattaa tälle nilkkivaltiolle kotimaalleen (USA:lle) pitkät.