http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 05, 2014

YLE turvautui hasbaraan, uutisoidessaan eilisestä NATO-vastaisesta mielenosoituksesta


Suomen Yleisradio (YLE) teki eilisestä NSR (NYT SAA RIITTÄÄ) nimellä järjestetystä NATO-vastaisesta mielenosoituksesta jutun omille verkkosivuilleen.

Uutisessa mainittiin, että mielenosoitukseen osallistui kymmeniä ihmisiä. Vaikka totuus oli, että siellä oli alusta saakkka satoja osallistujia.

Tämä on siis suoraa israelilaista Hasbaraa, eli ihmisten harhaanjohtamista.

Ylläoleva valokuva kun on napattu eilen siinä vaiheessa, kun mielenosoitus oli jo loppupäässä. Eli suurin osa sinne osallistujista oli jo ehtinyt lähteä pois paikalta. Joten näin sitten saatiin mediaan vääristelty kuva tästä, että siellä olisikin enää vain kymmenen NATO-vastaista ihmistä koko pks-seudulla. Joilla on enää aikaa ja resursseja sekä motivaatiota osoittaa mieltään sotilasliitto Natoa vastaan.Eduskunnassakin on tapahtunut niitä hetkiä, jolloin koko istuntosali on tyhjentynyt pois jonkun tietyn puheenvuoron aikana. Näin kävi viimeksi maalivahtinakin tunnetulle Sinuhe Wallinheimolle vuosi sitten.

Niin eihän tästäkään uutisoitu, että eduskuntasaliin jäi kymmeniä ihmisiä, kun Sinuhe Wallinheimon puhe sai muut lähtemään. 

Kaikki tällainen valheellinen disinformaatio, eli vääräntiedon levittäminen heijastuu suoraan uutistenlukijoiden mieleen ja jollei näillä uutistia vastaanottavilla ihmisillä ole tarpeeksi medialukutaitoa, sekä kykyä aitoon kriittiseen ajatteluun, niin tällöin heitä onnistutaan ns. kusemaan linssiin. 

Sitten Venäjästä saadaan heidän silmissään vihollinen. Syyrian presidentistä hirmuhallinnon johtaja ja kauhea diktaattori. Ukrainan entisestä presidentistä Janukovitsista kylmäverinen kansanmurhaaja jne. Kun todellisuudessa kaikki edellämainitut uutiset ovat väärää tietoa, eli disinformaatiota.

Ne ollaan syötetty mediaan vain yhtä tarkoitusta varten, päätarkoituksenaan ihmisten mielten muokkaus (Eng. mind control).

Kaikki perustuu kollektiivisen ihmismielen hallitsemiseen pelkoon perustuvien uutisten julkaisulla. Mitä enemmän pelkoa saadaa levitettyä näillä uutisilla, niin sitä enemmän valtaväestö saadaan pelkäämään ja uskomaan kaikkiin näihin heille pakko-uutisoituihin satuihin. Totuus kun on vielä, että kukaan ei ole heitä tai meitä pakottanut näitä pelkoon perustuvia valheellisia uutisointeja edes katsomaan. Mutta tässä kollektiivisessa unitilassa elävien ihmisten päivittäinen oravanpyörä pyörii työn, kodin ja television sekä internetin ympärillä. Joten uutisten lukeminen lehdistä tai katsominen televisiosta on monelle jokapäiväinen traditio.

Mutta siinä vaiheessa kun nämä maailman tapahtumat ja Suomeenkin liittyvät NATO-vehkeilyt alkaa tiedostaa, niin tekee yhä vähemmän mieli enää katsoa televisiota ja varsinkaan joitain seitsemän, puoliyhdeksän tai kympin uutisia, jossa uutistenlukijat lukevat teleprompterilta sionistista propagandaa illasta toiseen.