http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 04, 2014

Microsoft perustaa Suomeen datakeskuksen ihmisten vakoilua vartenTietotekniikkayhtiö Microsoft perustaa Suomeen suuren datakeskuksen Uudellemaalle.

Yhtiö ei ole suostunut paljastamaan keskuksen sijaintia. Medialle lähetetyssä lehdistötiedotteessa Microsoft perustelee salaamista turvallisuussyistä.

Jos tätä datakeskusta nyt yhtään analysoisi syvemmin, niin mitähän dataa ne täältä Suomesta tulevat keräämään pois? 

Yhtiö on jo aiemmin jäänyt kiinni asiakkaidensa vakoilusta mm. XBOX-pelikonsolin kautta Microsoftille kulkeutuu lukuisia yksityisiä käyttäjään liittyviä tietoja. 

Internetin kautta yhä kiihtyvä globaali väestön heräämisprosessi asettaa lisää paineita myös Microsoftille, jonka datassa pyritään jatkuvasti pysymään kärryillä siinä, että mitä yksityishenkilöt oikein kotikoneillaan tekevät.

Itse kukin meistä mm. NATO:n vastustajista on varmasti saattanut huomata sen, kuinka Windows käyttöjärjestelmien internet-selaimet menevät aina silloin jumiin, kun on jotain suurempaa juttua kirjoittamassa verkkoon tai Facebook päivitykseen. 

Tämä flashin jumittuminen juuri tuolla hetkellä ei ole juuri kokaan mitään sattumaa. Vaan se on suora viite siitä, että kuinka kotikoneitamme tarkkaillaan ja nuuskitaan vähän väliä ja tämä on sitten tätä mediassakin NATO-yhteyksissäkin paljon puhuttua kybersodankäyntiä, vaikkakin kyseinen sodankäyntimuoto käsittää myös paljon muitankin "salaisempia" haaroja.

 


Lähde: http://www.aamulehti.fi/Talous/1194924575436/artikkeli/kauppalehti+microsoft+perustaa+datakeskuksen+etelasuomeen.html