http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 02, 2014

Suomen sähköt katkaistaan Rovaniemellä poikkeustilaharjoituksessa


Sähköt katkaistaan Tervolassa n. klo 19.00 ja Rovaniemellä klo 21.00 alkaen.

Harjoituksen virallinen nimi on VALVE2014 häiriöharjoitus. 

Tätä koko sähkönpimennysharjoitusta perustellaan kuulemma sillä, että jos Suomesta pimenee sähköt, niin miten toimitaan sitten. Eli puhutaan jo suoraan termistä suurhäiriö ja nimikkeellä "suurhäiriöharjoitus".Jos nyt kuitenkin käytettäisiin sitä kuuluisaa tervettä järkeä ja loogisia ajatuksia niin syntyykö Suomessa suurhäiriöitä sähköverkossa? Kuinka monta tällaista suurhäiriötä on tapahtunut viime vuosina ?Mutta sen sijaan EMP (Electromagnetic Pulse) skalaariaseet NATO:lla ja USA:n armeijalla ovat sellaisia elektronisen sodankäynnin vehkeitä, että niillä saadaan vaikka koko skandinavia pimeäksi kerralla ja tämä tietäisi silloin valtavaa poikkeustilaa.

Tämän elektromagneettisen pulssin voimakkuus saadaan kalibroitua jopa niin kovaksi, että jokainen sähkölaite saadaan suuristakin kaupungeista hajoitettua kerralla. 

Eli mikroprosessoritkin pirstaloituvat EMP:n voimasta, joten mitä se tekisi atk-laitteille kautta maailman? Tuhoaisi ne kerralla... Joten näin ollen huomamme, että millainen isovelieliitin märkä päiväuni tämä EMP (Electromagnetic Pulse) sotalelu oikein on. 

Mutta siinä on tietenkin USRAELIN (USA/ISRAEL) taholla sellainen pieni ikävä ongelma, että kun Kiina sekä Venäjä on myös kehittänyt samoja vehkeitä, niin se ei ole enää mitään NATO pullistelijoiden ylivoimaa tässäkään potentiaalisen elektronisen sodankäynnin rintamalla.