http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 22, 2012

Youtube & Facebook sensuuri alkoiErityisesti viime-aikoina youtubesta ollaan poisteltu käyttäjien tilejä Section 512(f) of the Copyright Act lain nojalla ja monikansalliset tekijäinoikeusjärjestöt suurine korporaatioineen yrittävät nyt ajaa alas kaiken elävän musiikin Youtubesta ja haastaa jopa oikeuteen he jotka sinne ovat ladanneet musiikkia.

Facebook palvelussa taas pyritään nyt manipuloimaan sen käyttäjiä useilla sovelluksilla sekä vakoojaprofiileilla ja erityisesti jälkimmäiset ovat hyvin normaaleja vakoilun muotoja. Yleisin vakooja botti on tällainen "hi how are you" botti.Ihmiset eivät nyt huomaa, että tällä "tekijäinoikeus" verukkeella pyritään nyt polkemaan sananvapaus maan tasalle. Sillä näissä Youtube tileissä joita jatkuvasti poistellaan on myös monen henkilön omia videoita, jotka hävitetään samalla bittiavaruuteen.

Youtube-palvelusta yritetään poistaa kaikki elävä musiikki ja jäljelle jätetään kaikki massapsykoosi-artistit kuten Lady Gaga jne. Joten eikös ole varsin kummallista, että vain nämä artistit saavat jäädä Youtubeen?

Musiikkiteollisuuden korporaatiot ovat vielä suunnitelleet, että pystyisivät tulevaisuudessa laittamaan ihmisiä linnaan pelkästään siitä, että lataa musiikkia omalle koneelle netistä. Pitäisiköhän kohta soittotaidottomille katusoittajillekin heittää 0,50 senttiä valtion pakottamana. Tässä touhussa ei ole minkäänlaista järjenhiventä ja mitä enemmän monikansalliset yhtiöt hyökkäävät musiikin/elokuvien kuluttajien kimppuun niin sitä enemmän he vain ampuvat tykillä kärpäsiä.

Myös blogger.com palvelu tulee olemaan uhattuna tulevaisuudessa ja nämäkin blogit voidaan poistaa "tekijäinoikeuslakien" nojalla.