http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2012

Japani keksi vimpaimen, jolla voi vaientaa ihmisen kivuttomasti kesken virkkeen

Japanilaiset tiedemiehet ovat keksineet nerokkaan laitteen: se pystyy vaimentamaan kenet tahansa ääneen puhuvan ihmisen tehokkaasti ja kivuttomasti kesken virkkeen jopa 30 metrin päästä.

MyFox-verkkopalvelun mukaan Japanin kansallisen teknologiainstituutin Kazutaka Kuriharan ja Ochanomizun yliopiston Koji Tsukadan kehittämä laite äänittää ihmisen puheen ja "ampuu" sen sitten takaisin häntä kohti 0,2 sekunnin viiveellä.

Tämä sotkee aivojen kognitiivisen prosessin ja saa tutkitusti ihmisen ensin änkyttämään ja sitten lopettamaan puheensa kokonaan.

Tutkijoiden mukaan laite toimii paremmin ihmisiin, jotka lukevat tekstiä ääneen kuin ihmisiin, jotka puhuvat spontaanisti. Laitteen kehittäjät uskovat, että sitä voi käyttää esimerkiksi äänekkäiden ihmisten vaientamiseen kirjastoissa.

Jos joku vain keksisi tälle teknologialle muitakin käytännön sovelluksia...Tällaisella vehkeellä olisi varmasti käyttöä esim. WE ARE CHANGE 9/11 totuusaktivistien kohdalla kun heistä monet aktiivit ovat uskaltautuneet Yhdysvaltalaisten poliitikkojen puhetilaisuuksiin huutelemaan 9/11 WAS AN INSIDE JOB huutoja, jolloin heidät ollaan automaattisesti poistettu salista häirikköinä.

Kuten George Orwell aikanaan sanoi niin tulee sellaiset ajat joilloin totuuden kertomisella on vallankumouksellinen voima.

Tekniikka ja Talous