http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 08, 2012

Murhasiko Obaman takana oleva varjohallitus Andrew BreitbartinAlex Kertoo tällä videolla kuinka CIA sekä maailmaneliitin takana olevat suuret korporaatiot ovat eksperttejä siinä, että joku henkilö saadaan kuolemaan sydänkohtauseen. Kun tähän tarvittava teknologia on ollut käytössä jo useita vuosia ja se mitenkä tämä liittyy aktivisti/bloggaaja Andrew Breitbartin äskettäiseen kuolemaan. Missä mies kuoli 43 vuotiaana sydänkohtauseen samana päivänä kun hän oli CPAC-konferensissa ilmoittanut, että hänellä on Obamasta sellaista videomateriaalia joka voisi pilata hänen jatkokautensa.

Jonesin mukaan tässä haisee peittelyoperaatio ja selvästi koska vain 2-tuntia Breitbartin kuoleman jälkeen hänen kuolinsyyn ilmoitettiin olleen luonnollinen ja mikään poliisin esitutkinta ei koskaan oikeasti valmistu noin nopeasti. Mikä selittää sen, että Breitbart likvidointiin ulkoapäin.


Andrew Breitbart

Whitney Houstonin kuoleman selvittämisessä meni sensijaan yli 6 päivää aikaa jonka jälkeen kuolinsyy saatiin selville, että ne olivat reseptilääkkeet sekä alkoholin yhteisvaikutus.


Gary Webb


Yhdysvaltalainen kirjailija sekä tutkiva journalisti Gary Webb joka julkaisi kirjan CIA:n huumeoperaatioista ja sen jälkeen kun hän oli julkaissut toisen kirjansa samasta aiheesta hän oli tulossa sen perusteella julkisuuteen. Mutta häntä uhkailtiin samoihin aikoihin ja myöhemmin hänet löydettiin kuolleena ammuttuna päähän kahdesti ja viralliseksi kuolinsyyksi ilmoitettiin itsemurha.

Myös kaksi Rupert Murdochin entistä alaista teki äskettäin ns. itsemurhan. Molemmat henkilöt olivat Englantilaisia toimittajia.


DC Madam

DC Madam (Deborah Jeane Palfrey) antoi aikanaan Alex Jonesin radio-ohjelmaan haastattelun ja kertoi, että hänen perässään on käynnissä suuri ajojahti koska hän oli paljastanut suuren Washingonissa toimivan prostutuutiorenkaan johon hän aikanaan itse myös kuului kyseisen escort-mmatinharjoittajana. Hänellä oli paljon asiaan liittyviä asiakirjoja joita hän piilotteli ja piti mukanaan. Hän sanoi Jonesille, että häntä seurattiin jatkuvasti ja että hän pelkäsi koko ajan henkensä edestä. Hän myös ilmoitti myös ettei ole millään tavalla itsetuhoinen eikä aio tehdä itsemurhaa. Mutta hänet sitten myöhemmin löydettiin hirttäytyneenä ja asunnolta löydettiin sitten tekaistu itsemurhaviesti. Koska tässä itsemurhaviestissä kirjoitettu käsiala ei ollut hänen käsialaansa.Alex Jonesin mukaan Breitbartin eliminoimisen pääsyy kuitenkin oli siinä, että hän oli paljastanut julkisuudessa mm. useiden energiayhtiöiden sekä korporaatioiden finanssihuijauksia ja rahanpesuja ja sitten vielä se, että häntä ei pystytty lahjomaan hiljaiseksi millään koska ei kumartanut voidellulle rahalle.

Lisäksi huomaa, että Breitbartin tapausta käsittelevissä Youtubevideoiden kommentti-osiossa tuota luonnollista kuolinsyytä ei kukaan usko. Eli se kertoo jo sen, että porukka on suurella joukolla heräämässä.