http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 06, 2012

Ben Fulfordin haastattelu osa 2/3Illuminatin alkuperäinen suunnitelma lähi-idässä oli Egyptin suhteen saada Hosni Mubarak pois valalsta sekä kaapata hänen 17 biljoonan pankkitilinsä ja säilöttää se Sveitsiin. Mutta heidän tilalle kaavailtu nukkepresidentti Mohamed ElBaradei ei tullutkaan valituksi joten kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Egyptin kansa kun ei pitänyt siitä ajatuksesta, että heidän tulevana johtajanaan olisi ollut suuren luokan globalisti ja Kansainvälisen atomienergiajärjestön (IAEA) entinen johtaja.Fulford kertoo, että haluaisi nähdä konkrettiset todisteet siitä, että Rothschildien suvulta löytyy tämä n. 750 000 kuutiometriä kultaa säilöttynä eripuolille maailmaa kuten haudattuna Filippiineille. Taiwanissa tätä kuitenkin löytyy haudattuna maanalaisiin bunkkereihin Fulfordin mukaan.Pentagonissa taas useat korkeassa asemassa työskentelevät viranomaiset haluaisivat oikeasti luoda Yhdysvaltojen kansainvälisestä politiikasta sellaisen, että siellä säilytettäisiin hyvät suhteet Kiinan ja Venäjän kanssa. Mutta asiaa suunnattomasti vaikeuttaa se, että todellista valtaa Yhdysvaltojen politiikassa pitää ja hallinnoi satanistinen illuminati sekä heidän kätyrinsä.

Tämä myös selittää täysin sen miksi esim. Israelin valtionjohdolla on enemmän valtaa kuin Yhdysvaltojen valtionjohdolla. Koska aikanaan tämän Israelin valtion takana olivat mm. Rothschildien pankkidynastia joka yhdessä myös illujen kanssa suunnitteli, että kyseisen valtion lippuun tulee tulla ns. davidintähti joka symboloi oikeasti saatanaa, joka on illuminatin yhteinen palvonnan kohde. Lucifer on valo kuten he itse nimittävät.