http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2012

Tietoisuuden vallankumous on alkanut

Nyt eletään niitä aikoja jolloin tämä ns. materialistinen maailmankatsomus kokee varsinaisen pikapudotuksen ja se tulee nyt alas kuin vuoristorata ja tarkoitan tällä nyt tätä, että syy tähän miksi esim. monilla nuorilla ei ole töitä tarjolla johtuu vain monikansallisten yhtiöiden pohjattomasta ahneudesta.

Materia on kuitenkin pelkkää illuusiota ja mitä enemmän sitä on niin sitä enemmän se luo tyhjyyttä sisälle. Mutta kuitenkin tämä maailmankatsomus on perustunut vain ja ainoastaan rahaan ja sen tavoitteluun. Varsinkin se valheellinen usko, että kun on hieno auto ja hienot vaatteet niin kuvitellaan, että nyt minä olen tuo vaate tai tuo hieno auto jne. Eli tässä on kysymys nykyajan keisarin uusista vaatteista ja yhteiskunnallisesti sakki alkaa nyt erottua kahteen leiriin jossa toiselle puolelle jäävät ne jotka haluavat luoda maailmasta paremman ja oikeudenmukaisemman paikan.

Kun taas tämä toisen puolen sakki pyrkii viimeiseen asti pitämään kiinni materialistisesta vallastaan eli omaisuudesta. Mutta mitenkäs se sitten menee kun ruokavarat alkavat olla heikkoja pitkin maata niin niitä tuhansien eurojen nippuja ei voi kukaan syödä nälkäänsä jne. Joten tässä on pakko alkaa yhteiskunnallisen rakenteiden uudistua peruspohjaisesti ja tätä tapahtuu kokoajan.


Totuus on kuitenkin se, että me kaikki olemme sitä mitä me olemme sisältä ei ulkoa ja tämä harhakäsitys perustuu valhelliseen egoon ja siihen dualistiseen kuvitelmaan, että on vain hävijäjiä ja voittajia. Ei ole mitään häviäjiä ja voittajia koska me kaikki olemme yhtä oli sitten alla vaikka mikä satojentuhansien eurojen arvoinen Ferrari ei se tee kenestäkään ihmisestä yhtään sen parempaa.

Yhteiskunnallisesti nämä valtarakenteet ovat näkyneet epäoikeudenmukaisena sen vuoksi, että nämä hyvää haluavat tahot ja ihmiset ollaan jätetty usein työelämässä sekä harrateiden piireissä aina sinne ns. häviäjien puolelle koska vastapuoli on kuin kilpaileva yritys joiden seuraankaan ei oikein sovi tulla koska muuten sitä saattaa saada yritysvakoojan leiman. Vaikka tämä nyt onkin aika ironisesti kuvailtu asetelma niin se kuitenkin pitää aika lähtökohtaisesti paikkansa.

Mutta tulevaisuudessa nämä valtarakenteet alkavat muokkaantua yhteiskunnallisesti ja maailmasta alkaa pikkuhiljaa rakentua parempi paikka ja myös rauhanaktivismi pääsee enemmän julkiseen valoon ja saa lisää kannattajia. Vaikka myös poliittiset järestöt ja niiden valta alkaa uudistua ja entistäkin enemmän kantalaisaktiiveja alkaa toimimaan ilman pienpuolueiden omanedun tavoittelua koska näin saadaan yhteinen sävel eikä kenenkään tarvitse alkaa tavoittelemaan omia etujaan joka taas kuuluu tähän ns. toisen kilpailevan yrityksen metodeihin.