http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 05, 2012

Ben Fulfordin haastattelu osa 1/3Japanissa asuva toimittaja sekä tutkiva journalisti Ben Fulford
antoi haastattelun australialaiselle WRS 88.9 FM radiolle.

Hän kertoi siinä mm. siitä kuinka häneen otti yhteyttä ns. illuminati ja kuinka he uskailivat häntä jollei hän loisi heille kontakteja Japanin rikollisiin organisaatioihin. Lisäksi Fulford kertoo, että hänet yritettiin lavastaa huumekauppiaaksi kun hänelle annettiin samalla iso pussillinen pilveä jonka seassa oli jotain synteettistä huumetta seassa jolla mieli saatiin sekoitettua.

Fulford kertoo, että on joutunut useiden murhayritysten kohteeksi joista vakavin tapahtui n. vuosi sitten kun hän lähti Italiaan tapaamaan P2-loosin edustajia ja selvittämään tätä bondien kavallusjuttua. Niin silloin hänet yritettiin myrkyttää hengiltä jollain erittäin vahvalla aineella jota onnistuttiin pistämään hänen juomaansa hänen huomaamattaan.

Mutta Fulford sanoo, että hänellä on suojelusta takana ja hän myös hyvin tod. tarkoittaa korkeampaa sellaista vaikkei sitä haastattelussa suoraan sanokaan, koska ei tod. halua tulla leimauduttua myös new-age hemmoksi.


Kuningatar Victoria

Fulfordin mukaan kuningatar Kuningatar Victoria (Alexandrina Victoria) oli Rothschildien jälkeläinen joka ollaan visusti peitetty julkisuudelta. Tämä sitten todistaa sen miten illuminatin pankkiiridynastiat ovat soluttautuneet kuningaskuntiin ja ottaneet ne haltuunsa ja parhaiten ne ollaan saatu haltuun lisäämällä oma sukujatke sinne. Tästä syystä illuminatin verisuvut liittyvät tiiviisti toisiinsa ja tämän vuoksi myös monet USA:npresidentit ovat jotain kaukasta sukua muiden illuminati-eliitin sukujen kanssa.