http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2012

Ben Fulfordin haastattelu osa 3/3Pentagonista on sanottu Israelin pääministeri Benjamin Netanyahulle, että jos Israel aloittaa yksin hyökkäyksensä Iraniin niin koneet tullaan ampumaan alas.

Ben Fulfordin mukaan III-maailmansotaa ollaan yritetty aloittaa jo useita kertoja ja se ollaan jokainen kerta onnistuttu estämään ja yritetään estää myös jatkossa.

Maailmaneliitti koostuu hänen mukaansa sellaisista ihmisistä jotka kuvittelevat, että voivat tuosta vaan aloittaa kolmannen maailmansodan ja tappaa miljoonia ihmisiä sen aikana ja säilyttää edelleen näkymättömän valtansa.

Fuflord kertoo, että yksi false-flag operaatio aikanaan oli sellainen jossa Washingtoniin suunniteltiin iskua ydinaseilla mutta operaatio ei koskaan toteutunut.

Hänen mukaansa myös eräästä Venäläisestä ydinsukellusveneestä kavallettiin muutama ydinkärki ja yksi niistä matkasi Japaniin asti huumeiden seassa.


Kuva ei liity aiheeseen


Denverin lentoaseman yhdeydessä löytyy lukuisia maanalaisia bunkkereita jonne eliitti on varmistanut omat paikkansa jos maapallolla tapahtuu suuria luonnomullistuksia joista voi olla vaaraa ihmisille ja Fulfordin mukaan tämä 2012 elokuva oli osittain samasta aiheesta tehty. Koska aina tunnetusti Hollywood produktioissa hyödynnetään näitä asioita disinformaatio motiiveissa.