http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2012

HAARP:n käyttö aloitettuHAARP skalaariaseen käyttö on jo aloitettu siviilejä vastaan ja tätä radi/elektromagneettista säteilyä lähetetään asuntoihin smartmeter järjestelmän kautta. Eli asunnossa voi saada ihan sädehoitoa. Eli jos asuntosi tuntuu mikroaaltouunilta niin pitäisikö siinä vaiheessa kääntyä taloyhtiön puoleen? Kun itse pääpirut piileskelevät Yhdysvalloissa ja pitkin maailmaa pyramidin huipulla. Nyt on todellakin väestön harvennus alkanut ja skalaariaseita käytetään viimeiseen asti jotta uusi maailmanjärjestys saataisiin toteutumaan aikataulullaan. Tässä on kyse aivan puhtaasti ydinholocaustista.

Tämä huoneistojen säteilytys toimii sillä tavalla, että HAARP:sta lähtee sateelliitin kautta elektromagneettinen säde talon HAARP-vastaanottimeen, mitä kautta se voidaan sitten suunnata mihin tahansa asuinhuoneistoon.

Lisäksi smartmeter laitteella pystytään kalibroimaan esim. asunnon sähköverkon voimakkuutta, että minkälaiset säteilykertymät niistä tulee. Voi vain kuvitella minkälaiset säteilymäärät tulee siitä jos sädehoitoa saavassa asunnossa vielä HAARP sädettämisen lisäksi käytetään kännykkää ja 3G-modeemia.