http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2012

Talousjärjestelmän tuho
Nyt eletään niitä aikoja jolloin nykyinen talousjärjestelmä luuhistuu ja Suomenkin talous ajetaan kohti tuhoa. Sillä materialistinen maailmankatsomus alkaa kokea kovan kolauksen siinä vaiheessa kun rahan arvo laskee.Ihmisille ympäri maailman on teollistumisen jälkeen opetettu uskomaan, että he ovat se materia jota voivat haalia itsellen mitä enemmän raatavat tehtaissa jne. Tässä on juuri kysymys keisarin uusista vaatteista.

Suomen talousjärjestelmässä on suunnitelmia tulevaisuuden varalle ja pidemmälle menevä skenaario liittyy mikrorisuihin ja siihen, että nämä implantit on tarkoitus laittaa jokaiselle Suomalaiselle ihon alle. Mutta jos kieltäydyt niistä niin sitten joudut täysin yhteiskunnan ulkopuolelle.

Mutta eihän käytännössä nykypäivänä syrjäytyneet nuoret eroa tästä yhteiskunnan ulkopuolelle jäämisestä paljoakaan ja yhä useamman ainoa henkireikä on ollut internet jonka kautta moni pitää kontakteja ulkomaailmaan. Mutta myös tapaa tuttujaan normaalielämässä.Tämän laajan syrjäytymisen takana on suuremmat tahot jotka ovat nerokkaalla tavalla luoneet sellaisen systeemin missä teollisuusmaiden tuotanto ajetaan alas ja myös muiden työmarkkinoiden kilpailutus on mennyt jo lähes kokonaan vuokratyövoimaa käyttäville yhtiöille. Eli tämä siis tarkoittaa sitä, että syrjäytyneet ihmiset joutuvat entistäkin enemmän taistelemaan keskenään näistä viimeisimmistä leivänmuruista.

Yhteiskunnallisesti tämänkaltainen prosessi luo vain lisää syrjäytyneisyyttä sekä ajaa syrjäytyneet käyttämään alkoholia ja huumeita. Eli näin saadaan sitten ydinperheet hajoamaan ja pahoinvointivaltio toteutumaan. Joten on äärimmäisen törkeää että tätä kutsutaan sitten mediassa hyvinvointivaltioksi.Lääketeollisuuden rooli on taas hyvin suuri siinä missä syrjäytyneet ja heidän henkinen terveys saadaan vietyä sivuraiteelle ja lopulta ei tarvita kuin masennus ja alkoholi siihen sekaan niin näin ollaan pystytty tuhoamaan ihminen kuin ihminen pois yhteiskunnasta. Kun paras lääke olisi tähän normaali terapia jossa näitä syrjääntyneitä oikeasti kuunneltaisiin. Eikä hiljennettäisi lääkkeillä.