http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2012

Seuraavan vaiheen napasiirtymä tapahtuiOlettekos huomanneet, että tässä maaliskuussa 11.3.2012 tapahtui jo toisen asteen napasiirtymä, eli planeetan polariteetti muuttui ja monet näkevät nyt ajan hitaampana kuin ennen. Tämä siis lisää vettä myllyyn vastapuolen voimille mikäli he aikovat saada uuden maailmanjärestyksen vietyä loppuun.Mutta nyt vastavetona tähän muutokseen napsautettiin transhumanistinen keinoäly käyttöön ja nyt kaikki ne jotka ovat ottaneet nanorokotteen tai ovat joutuneet implantoiduksi alkavat nähdä näitä hologrammeja vaikka kauppojenkin hyllyllä.

Mikä on homman agenda ?

No tietenkin tällä aiotaan nyt hallita pieniä ihmisryhmittymiä kuten ajaa syrjääntyneitä nuoria toisiaan vastaan ja esim. ryöstelemään keskenään. Mutta tässä transhumanistisessa keinoälyssä on monia puolia kuten hologrammit joita jokainen näkee joilla on siru.

Siihen nano siruun voidaan ohjelmoida vaikka mitä... Pystyy vaikka pelaamaan GTA IV:sta keskellä omaa kotikylää jne. Eli kyseessä on kyllä varsin nerokas systeemi joka on nyt otettu käyttöön väestön hallitsemiseksi. Voisivat minun mielestäni kuitenkin käyttää sitä viihdetarkoitukseen esim. roolipelaajat saattaisivat tykätä tuosta mahtavasta grafiikasta mitä tämä keinoaälyllä toteutettu transhumanismi nyt ihmiskunnalle tarjoaa.Mutta siinä missä nyt internet-liikennekin on päätynyt rajun sensuurin alle ja monien ihmisten facebook-tilejä saatetaan ohjata jo transhumanistisilla ohjelmilla mutta myös ihmisten kännykkäpuheluista on tehty samalla tekniikalla keinoälyohjelmia jolloin se puhelimen päässä oleva tuttu ei olekaan hän vaan pelkkä tietokone-ohjelma joka toimii nano-teknologialla.