http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 20, 2012

Musiikkiteollisuuden rooli viihteenäMusiikkiteollisuuden rooli koko viihdeteollisuudessa on aika suuri mutta harvat ihmiset tajuavat sen salaisuuden, että mikä rooli näillä maailmanluokan artisteilla on.

Musiikki kuin musiikki värähtelee tietyillä taajuuksilla ja sitä voidaan ihan mitata tietyillä laitteilla jne. Mutta homman pointti on siinä, että miksi juuri koneellinen ja mekaaninen musiikki Lady Gaga, Rihanna jne. on niin äärimmäisen suosittua tietynikäisten keskuudessa?

Syy on siinä, että tämänkaltainen musiikki värähtelee matalilla taajuuksilla ja sitä kuunnellessa ajatustoiminta heikentyy. Myös raskas hevimusiikki kuuluu matalan värähtelytaajuuden piiriin ja näihin energioihin liittyy täysin syystä musta väri ja mustat hiukset sekä mustat vaatteet. Musta kun on valkoisen vastaväri.

En tässä nyt kuitenkaan dissaa hevin tai konemusiikin suurkuluttajia vaan haluan kertoa totuuden mikä piilee näiden musiikkityylien takana. Aivan samalla tavalla myös Suomalainen iskelmämusiikki kuuluu usein varsin harmonisesti köyhään kategoriaan.

Kaiken tämän mekaanisen musiikin vastakohta on elävä musiikki ja se on sitä mitä soitetaan ilman mitään taustanauhoja ja metronomeja jolloin musiikki elää vain tässä hetkessä ja tähän perustuu ns. improvisaatio jossa ei tunneta sääntöjä.Helluntailaiset jo aikanaan julistivat 1986, että hevimetallimusiikki on saatanasta. se vielä täytyisi ymmärtää, että mikä tämän metallin rooli on tässä musiikissa. Sillä metallihan on aineena sellainen mikä vetää valoa puoleensa.

Materialististen ajatusmallien kirjo kuuluu juuri raskaaseen hevimetallimusiikkiin ja siitä monet kertovat saavansa voimaa ja moniko sitten tietää, että saavat siinä Luciferilta voimaa.

Raskaan musiikin vastakohta taas on sellainen musiikki mikä värähtelee eri taajuuksilla ja tällainen violetin energian kuunteleminen/kosketus saattaa jopa suunnattomasti ärsyttää joita kuita. Mutta edelleenkin jokaisella on oikeus kuunnella mitä tahansa musiikkia eikä sitä ole kenelläkään muulla oikeutta takavarikoida. Vaikka tällaista usein tapahtuukin ydinperheissä.Joten ei ole yhtään ihme, että miksi cd-levyissä on tällaisia kieltotarroja.

Eläimillä on myös tehty tutkimuksia ja ollaan huomattu, että esim. koirat hermostuvat hevimusiikista. Kun taas klassinen musiikki rauhoittaa heitä.