http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 05, 2012

Geithnerin pidätysjuttu vahvistettuAiemmin Ben Fulfordin lähteistä kerrottu juttu jossa Yhdysvaltojen nykyisen valtionvarainministeri Timothy F. Geithnerin kerrottiin joutuneen pidätetyksi New Yorkissa on nyt vahvistettu paikkansapitäväksi, sillä FOX-news otti asian esille vähän aikaa sitten.Erityisesti viime-aikoina maailman kulisseissa tapahtuvista asioista on saanut tiedot useista lähteistä joiden julkaisijoina ovat toimineet Ben Fulford sekä David Wilcock.

Wilcock taas kuitenkin kuuluu muun luentomateriaalinsa suhteen siihen kategoriaan, että hänen juttujaan taas monet eivät usko tai halua uskoa koska hän keskittyy enemmän henkisempiin asioihin ja puhuu mm. Montauk-projektista sekä 2012 vuoden taitekohdasta energisenä ja transformaation kulminointipisteenä. Fulfordilla taas on ollut selvä linja, että hän ei ota kantaa henkisiin sekä ufo-asioihin.

Voin kuitenkin suositella kaikille jotka ette ole aiemmin katsoneet David Wilcockin luentoja niin 2012 Enigma kannattaa katsoa jos vain englanninkieltä ymmärtää.

Wilcockin uusin luento The Source Field Investigations löytyy myös kokonaisena Youtube-palvelusta.