http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 16, 2017

Venäläinen astronomi varoittaa maapallolle iskeytyvästä asteroidista


Venäläinen astronomi dr. Dyomin Damir Zakharovich on varoittanut maapallolle viimeistään 16.2 iskeytyvästä asteroidista.

Hänen analyysinsa mukaan tuntematon kohde iskeytyy maapallolle 16. helmikuuta 2017 eli se olisi tänään.

Zakharovichin mukaan NASA tietää jo kohteen iskupaikankin, muttei suostu kertomaan sitä julkisuuteen. Mutta sen sijaan NASA on antanut kohteen iskupäivästä väärää tietoa ja ilmoittanut sen iskeytyvän maahan vasta lokakuussa 2017.

Zakharovich on myös sitä mieltä, että tämä planeetta Nibiru hömpötys on lännen sekä Venäjän hallinnon luoma salaliitto, jolla peitellään tämän mahdollisesti maahan iskeytyvän kohteen taustoja.

Hänen mukaansa mikäli kohde iskeytyy maahan, niin se aiheuttaisi tuhoisan tsunamin. Mikäli tämä skenaario olisi tapahtumassa, niin mitä todennäköisimmin Suomen hallinnon sisältä vain muutamat korkeimmat virkamiehet tietäisivät tällaisista maahan iskeytyvistä astronomeista ennen niiden toteutumista. 

Nykyiseen eduskuntataloon on tehty jo useita vuosia hyvin pitkää remonttia, joka on myös kattanut maanalaisten tilojen laajennusta.


Mutta myös Helsingissä löytyy kokonainen maanalainen tunneliverkosto, jonne ei Stadilaisillakaan ole asiaa. Koska tämä tunneliverkosto on rakennettu vain jonkin mahdollisen kriisin varalle, jota käyttäisi vain harvat ja valitut suomalaiset, joka asettaa silloin väestön epätasa-arvoon. 

Koska mahdollisen kansallisen ympäristökatastrofin edessä kansalaisia ei saisi alkaa syrjimään jonkun tuloluokan perusteella ja tämä on ollut enemmän tämän rikkaan eliitin ongelma, koska heille opetetaan jo lapsena se miten ihmiset luokitellaan heikompaan ja parempaan ainekseen. 

Vaikka koko tuo ylä ja alaluokka jaottelu on pelkkä yksinkertaisen ihmismielen tuottama illuusio, joka perustuu tälle länsimaalaisen kilpailuyhteiskunnan valveunessa tapahtuvalle kilpailulle siitä, että kuka omistaa eniten.