http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 17, 2017

n. Klo 6.00 alkoi poliisin laiton rynnäkkö SUOMI ENSIN leiriinHelsingin poliisiylijohto oli pitänyt salaisen palaverin, jossa sovittiin Helsingin keskustassa sijainneen SUOMI ENSIN mielenosoitusleiriin tehtävästä rynnäköstä, joka tehtiin hieman ennen klo 6.00 Koska silloin katsottiin, ettei paikalla olisi riittävästi sivullisia silminnäkijöitä.

Silloin kun poliisi on polkemassa kokoontumislain ja sananvapauslain päälle on se tehtävä silloin, kun kansalaiset eivät sitä näe.


Tämän mielivaltaisen kokoontumislain kieltävän aallon takana on Euroopan Komissio ja tätä politiikkaa suomessa ajaa vahvasti eteenpäin Kokoomus sekä RKP.

Olen aika varma, että Kokoomus ohjeisti Helsingin poliisilaitoksen ylijohtoa siinä missä poliisia ohjeistettiin ajoittamaan rynnäkkö aamuyöhön, ettei olisi tarpeeksi silminnäkijöitä ja ohikulkijoita näkemässä, kun Suomen poliisit polkevat Suomen sananvapauden sekä kokoontumislain yli.


Nyt yleensä tässä vaiheessa otetaan mittaa siitä Suomalaisesta sisusta, että kuka on valmis luovuttamaan tämän fasistisen leikin yksilön perustuslaillisista oikeuksista. 

Moniko on valmis menemään vaikka persalustan kanssa tuonne tänään päivällä ja istumaan maassa kuin Gandhi. Sekä olemaan vastustamatta poliisin käyttämää väkivaltaa vastaan ?  Tämä kun on sitä oikeaoppista väkivallatonta vastarintaa, jota myös Mahatma Gandhi (kuvassa) harjoitti Intiassa Britannian sortoaikoina, vastustaen Britannian siellä harjoittamaa siirtomaa politiikkaa.

Mutta tuossa väkivallattomassa vastarinnassa on myös äärimmäisen tärkeää säilyttää mielen tyyneys, eikä sortua sortajien (poliisit jne.) provokaatioihin. Koska silloin jos annat tuolle väkivaltaiselle virkamiehelle tekosyyn käyttää väkivaltaa teitä vastaan, niin se vain silloin hyödyttää näitä tämän HARVAINVALTA-MIELIVALTA- VÄKIVALTA valtiokoneiston keksijöitä.


Poliisin tarkoitus olisi turvata Suomen kansalaisten oikeuksia, eikä leikkiä niiden teleskooppipatukoiden kanssa Nokialaista nuoriso-ohjaajaa.