http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 07, 2017

Fukushiman säteilytasot nousseet vuoden 2011 tasolle


Japanin Fukushimassa vuonna 2011 vuotaneen ydinreaktorin säteilytasojen väitettiin nousseen nyt takaisin vuoden 2011 tasolle.

Tätä kyseistä ydinlaitosta hoitava TEPCO (Tokyo Electric Power) kertoo, että tämän kakkosreaktorin kattavassa rakennuksessa säteilylukemiksi mitattiin 530 sieverttiä tunnissa.


Vuonna 2012 lukemaksi mitattiin 72 sieverttiä tunnissa.

Viisi sieverttiä tappaisia puolet altistuneista alle kuukauden sisällä.

Nyt Tepcon mukaan tätä säteilyä ei kuitenkaan tuoda voimalan ulkopuolelle. 

Reaktorin alla on reikä ja reaktorin alla olevaan metallikehikkoon väitetään syntyneen metrin levyisen reijän, jonka on Tepcon mukaan synnyttänyt sulava ydinpolttoaine.

Fukushiman ydinvoimalan purkamista vaikeuttavat nämä voimakkaat säteilypäästöt, joiden arvellaan viivyttävän tätä operaatiota vielä seuraavat 40 vuotta.


Mitäs se Albert Einstein totesikaan tästä ydinvoimasta, että se tulee altistamaan sen käyttäjät katastrofille minkä jo Tsernobylissä vuonna 1986 ja Fukushimassa vuonna 2011 näimme. Joten kannattaako tätä venäläistä rulettia jatkaa näiden ydinvoimaloiden kanssa, kun olisi kohta julkisettavat vapaaenergiatkin meidän kaikkien käytettävissämme. 

Nuo tdinvoimaloiden ydinvoimapastorit voisivat tässä vaiheessa pyytää sitä meidän jokapäiväistä fuusioreaktoriamme, jolla hankiiutuisimme tästä vaarallisesta ydinvoimasta eroon.

Saksassa sellainen käynnistettiin jo viime vuosina. 


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702042200065255_ul.shtml