http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 06, 2017

Onko Mikael Jungner vaihtamassa alaa koomikoksiEntinen YLE:n pääjohtaja sekä sosiaalidemokraatti Mikael Jungner otti Facebookissa kantaa näistä eliitin häpeämistä leipäjonoista.

Tuon 9-kohtaisen analyysin luettua näyttäisi siltä, että Jungner on ryhtymässä koomikoksi. Varsinkin Demarien, Kokoomuksen, Keskustan, RKP:n sekä Perussuomalaisten sisäisissä tapahtumissa tuollaiselle dialogille naurettaisiin vatsat kippurassa, mutta toreilla köyhän kansan keskuudessa vedettäisiin hymy pyllyyn.

Jos tässä yhteiskunnassa haluttaisiin vielä kannattaa myös tasa-arvoa eliitin ja köyhän kansan välillä, niin miksei joku Gigantin kaltainen tavaratalo voisi myös järjestää käytettyjen atk-laitteiden jonoja, joinne olisi vain pääsy näillä yli 100 000 euroa tienaavilla suomalaisilla.

Köyhä kansa jonottaisi ilmaisia muoviämpäreitä ja rikkaampi eliitti taas juuri pois muodista menneitä käytettyjä Applen atk-romuja. Näissä ilmaisen it-tekniikan leipäjonoissa ei sitten tarvitsisi enää miljonäärinkään tuntea tuota köyhien leipäjonoissa tuntemaansa häpeän tunnetta.