http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 20, 2017

Eliitin sotapsykoosi yhä syvenee


Juuri menneellä viikolla moni saattoi hieraista silmiään ja katsoa kahteen kertaan näitä iltapäivälehtiemme lööppejä, joista löytyi tuo pelkoa sisältävä triggerisana SOTA useita kertoja.

Nämä kyseiset sodan pelkoa lietsovat otsikot ovat juuri sitä kybersodankäyntiä, joista maanpuolustuskorkeakoulun johtaja Jarmo Limnéll jatkuvasti puhuu mediassa.

Adrenaliini eli epinefriini on katekoliamiineihin kuuluva välittäjäaine ja hormoni, jota yhdessä noradrelaniinin kanssa erittyy suorituskykyä vaativissa stressitilanteissa. Näitä tilanteita voivat olla myös nämä juuri äskettäin Iltapäivälehdissä lukevat "SODAN UHKA" lööpit.


Omistaako sitten Iltalehti ja Iltasanomat oikeuden sinun tietoisuuteesi, jos sinä et sitä kykene muuten havannoimaan, jos pelkäät noita otsikoita. Koska pelolla uutisoinnin tarkoitus on juuri hämätä ihmisiä ja koska pelossa ihmisen elimistö alkaa tuottamaan adrenaliinia, joka tukkeuttaa aivoissa myös kaiken vapaan ajattelemisen luoden myös usein kognitiivisen dissonanssin

Kansallisen epätietoisuus muodostetaan pääosin tv:n, uutisten sekä viihdeteollisuuden propagandan avulla, mutta tähän kun vielä lisää elintarviketeollisuuden ihmisiä sairastuttavan ruoan sekä päihteet mukaan niin pakka on valmis.

Jos vielä 1800-luvulla ihmisiä hallittiin kirkon hallitseman jumalan sekä helvetinpelon avulla, niin nyt se on tuota hallinnon vainoaman vihapuheen pelkoa.

Kyse on vain siitä, että suostutko näiden valtiovallan ylimystöjen holhottavaksi vai et. Kun perinteisesti miltei jokaista ihmistä on holhottu sekä komenneltu kotona lapsuudessa, niin seuraava vaihe on siirtää tuo kontrolli koulujärjestelmään, jossa ylin auktoriteetti on opettaja.

Mikäli jollain on traumaattinen lapsuus, niin hän muistaa alitajuisesti sen, kuinka hänen vapautensa riistettiin lapsena, kun sinun ei annettu olla läsnä juuri missään tilanteessa. 

Suomen valtiovallan ylimystö poliisiylijohtoineen yrittää heiluttaa edelleen tätä holhoavan auktoriteetin sauvaa ja määrätä meitä suomalaisia noilla naurettavilla määräyksillä sekä uhkauksilla jostain vihapuheesta.

Sinä et kuitenkaan ole tuo poliisi, joita ylemmät suomen eliitin virkamiehet pitävät kuin vihaisia rakkikoiria koirantalutushihnassa. 

Pidetäänhän myös armeijassakin sotilaita ylemmän sotilasjohdon määräys ja käskyvallan alla, joten yksilönvapaudesta on aivan turha puhua edes armeijankaan kohdalla. 


Entinen USA:n puolustusministeri ja vieläkin tuomitsematon sotarikollinen Henry Kissinger totesi kirjassaan sotilaista näin että he ovat tyhmiä eläimiä, joita on hyvä käyttää apuna ulkomaan politiikassa.

Jos täällä Suomessa valtiovalta sekä puolustusministeri pelkää vain vihreitä miehiä ja on jo nyt määrännyt, että nuo sisällissodan jälkeen osittain hävitetyt asevarastot aletaan nyt avaamaan ja aletaan aseistamaan reserviläisiä, niin tällaisten ns. kodinturvajoukkojen kaltaisen suojeluskunnan perustaminen viittaa suoraan johonkin sotilaalliseen tai puolisotilaalliseen konfliktiin, josta nämä eräät hyvin isokenkäiset rikolliset täällä jo tietävät jotain.

Euroopan Komissio kun pelaa tämän EU:n hajoittamisprojektissa kansainvälisellä kriisillä mm. Vatikaanin kanssa yhtä köyttä. Niin he eivät kuitenkaan suostu kertomaan julkisuuteen, että mitä nämä rikolliset ovat oikein juonineet Euroopan tulevaisuudesta.

Se kyllä tiedetään kuinka europarlamentissa äänestetään seuraavaksi EU:n liittovaltiosta.

Helsingin Fasistisanomat (Helsingin Sanomat) kirjoitti jo muutama viikko sitten rikkaiden suomen fasistisukujen tilaaman ylistyskirjoituksen EU:n liittovaltiosta, kuinka suomen tulisi siihen liittyä. 

Euroopan liittovaltio kuitenkin suunniteltiin jo kauan aikaa sitten USA:n tiedustelupalvelu CIA:n johdolla, josta on olemassa salainen muistio. The Telegraph -lehti kertoi tämän muistion syntyneen kun Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun (Central Intelligence Agency/CIA) edeltäjä Office of the Strategic Service (OSS) sekä USA:n sisäministeriö pitivät salaisen palaverin.

Taustalla vaikuttivat myös American Committee for United Europe (ACUE), joka myös rahoitti ja kontrolloi tälläkin hetkellä tätä "Euroopan yhdentymistä" edistäviä European Movement ja The European Youth liikkeitä.

ACUE sai rahoituksensa pääosin Rockefeller- ja Ford- säätiöiltä.

Tuo salainen muistio vuodelta 1965 kertoo sen, kuinka Yhdysvalloista neuvoteltiin jo tuolloin pyrkimään kohti talousliittoa ja tukahduttamaan kaiken julkisen keskustelun siitä.

Ne EU maat joissa väestö vastustaa Nato jäsenyyttä tullaan viemään Natoon EU:n takaportin kautta.


Lähteet: http://mvlehti.net/2017/02/19/kyberaseita-ei-nae-sotaparatiiseissa-vaan-valtamedian-loopeissa/

https://vastavalkea.fi/2017/02/16/eu-aanestaa-liittovaltioitumisesta-suomi100-juhlavuonna/ 

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000002599461.html