http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 06, 2017

Iranin ilmatorjunta ampui tykillä ufoja (palloliittouman aluksia)Googlen omistamaan Youtubeen ilmestyi vähän aikaa sitten video, jonka väitetään olevan kuvattu Iranissa.


Videolla näkyy kun paikallinen ilmatorjunta ampuu ilmatorjuntatykeillä taivaalla liikkuvia ufoja, jotka näyttävät olevan Valon Galaktisen Liiton palloliittoutuman aluksia.


Tämä valokuva on taas otettu toukokuussa 2016 Helsingissä, jolloin palloliittouman alukset nähtiin Helsingin yläpuolella.

Helsingin ilmatorjunta ei kuitenkaan tuolloin alkanut ampumaan niitä Horneteillaan, vaikka olisi sitäkin voinut tehdä. Mutta Iranissa tämä "kosminen ilmatilaloukkaus" käsiteltiin hieman eri tavalla.Näitä Valon Galaktisen Liiton avaruusolentojen palloliittouman aluksia on nähty myös Australian Perthissä.Tältä nämä palloliittouman alukset näyttävät päivän valossa. Tämä ylempi video on kuvattu vuonna 2007 New Meksikossa.Minkään maan armeijat eivät pysty näitä palloliittouman aluksia ampumaan alas, koska nämä alukset käyttävät häivytys-tekniikkaa ja saavat vaikka Horneteista ammutut ohjukset kääntymään lähettäjälleen takaisin.

Valon Galaktisen Liiton aluksille annettiin 2012 vuoden jälkeen poikkeusvaltuudet puuttua tämän planeetan asioihin, jos vaikka täällä sattuisi tilanne, että nämä hullut illujen rotutohtorit aikoisivat vaikka käyttää HAARP:n skalaariasetta aikeenaan hävittää 95 prosenttia maailman nykyisestä väestöstä. 

Skalaariaseiden käyttöä sekä ydinaseiden käyttöä nämä palloliittouman alukset ovat tullee mm. suojaamaan, jolloin tämänkin spekuloidun kolmannen maailmansodan ydinsotaa ei tule koskaan toteutumaan. Mutta sitten on vielä yksi keino, joka on näihin ydinvoimaloihin liittyvä ympäristöriski, jollainen on tälläkin hetkellä Japanin Fukushimassa.

Fukushiman ydinvoimalassa on tälläkin hetkellä niin suuri säteilypiikki, että se tappaisi siellä ihmisen muutamassa sekunnissa.Nämä palloliittouman alukset pyörivät Fukushiman ydinvoimalan ympärillä juuri tuolloin, jolloin tämä 11.3.2011 ydinkatastofi tapahtui.

Ilman heidän apuaan Fukushiman ydinvoimalan tuottama ydinräjähdys olisi muuten sytyttänyt koko planeetan happikentän palamaan ja silloin kaikki tämän planeetan ihmiset olisivat kuolleet hapenpuutteeseen. Joten tässä suhteessa tämän mystisen palloliittouman apu on ollut äärimmäisen kallisarvoista.

He eivät ole mitään ihmiskunnan vihollisia, mutta tämän planeetan varat kahmineelle eliitille he ovat mitä suurimpia vihollisia, koska nämä rotutohtorit sekä USA:n armeijan pahat kenraalithan pelkäävät näitä luojan puolella toimivia avaruusrotuja kuollakseen. Koska nämä valon puolella toimivat avaruusolennot ovat vielä liittoutuneet keskenään.

On myös olemassa toki näitä negatiivisiakin avaruusrotuja, joihin kuuluvat myös näitä liskoja muistutavia rotuja, joista osa luovutti myös USA:n armeijalle nano-teknologiaansa aikoinaan. Lisäksi myös Natsi-Saksalla oli omat salaiset avaruuskontaktinsa muutamiin negatiivisiin avaruusrotuihin.

Mutta Valon Galaktinen Liitto toimii vain luojan/valon puolella, jolloin se toimii vain tietoisuuden evoluution sekä valon verkoston ehdoilla, joka tämän planeetan osalta on vain tämän planeetan negatiivisuuden putsaus mm. energiatasolta ja tämän takia nämä palloliittouman alukset joutuvat putsaamaan tätä astraalista sekä mentaalista saastetta, jota tämä Tellus -planeetta on täynnä. 

Sillä tämä Luciferin kirouksen alla oleva planeetta on symbolisesti kuin uitettu tässä pimeyden tervassa, jonka keskellä on sitten näiden ulkopaikkakuntalaisten avaruusrotujen sekä enkeli/deevakunnan ihmisten on joskus hyvin haastavaa yrittää täällä tulla toimeen näiden muiden ihmisten kanssa.

Vaikka tämä Tellus onkin elämänkokeiluplaneetta, niin silti tämän pallon kohtalona on opetella kasvamaan ihmisenä ja saavuttaa henkisesti sellainen kehitysaste, joka palvelee lopunta oman ylipersoona sekä yliminän (oma korkein itse) tasoa. Jonka jälkeen tämä entinen negatiivinen elämänmalli muuttuu positiiviseksi ja tämän planeetan ihmiskunta oppii löytämään sen sisimmässään ja sydämen tasolla kadotetun rakkauden sisältään.

Siihen ei enää tuossa vaiheesa tarvita mitään uutta maailmanopettajaa, joka alkaisi taas Jeesustelemaan muiden puolesta kaikkien syntejä. Vaan tämä kristus-tason energia/tietoisuus on jo nyt täällä jokaisen käytettävissä, johon voi kuka tahansa meistä virittäytyä.

Henkimaailmoiden tasolla Kristus Mikaelin henkiolento käy tämän langenneen Luciferin kanssa tätä viimeistä taistelua siitä, että kummalla näistä henkiolennoista on tulevaisuudessa ote tämän planeetan energioista. Mutta tämä alakerran sarvipää on jo jäänyt tappioasemaan ja tämä henkinen vapaapainiottelu kääntyi jo tämän valon puolen yliotteeksi.

Mutta siitä huolimatta vaikka tässä on käynnissä tämän dualistisen maailman hyvän (valo) sekä pahan (varjo) välinen kamppailu, niin nyt ei ole kyse mistään varjonyrkkeilystä. Vaan tässä on kysymys henkisesti koko tämän planeetan tulevaisuudesta, jonka mittakaavassa jokaisen ihmisen ajatukset, teot sekä asenne omaan itseensä sekä muihin vaikutaa tämän koko planeetan kehityskulkuun sekä + että - värähtelyllä.


Nämä okkultisia jumaloita palvovat korruptoituneen eliitin miehet ovat jo hätää kärsimässä kuten tämä Disneyn Prisessa Ruususen paha noita alkoi hyppimään seinille, kun tämä Prinsessa Ruusunen heräsi tuosta unesta, jolla Walt Dinsey symboloi tätä ihmiskunnan valveuni-tietoisuutta.

Tuossa samassa Disneyn propaganda-sadussa aivopestiin myös nuoret tytöt odottamaan tuota unelmiensa prinssiä, jota sitten myöhemmin alettiin myös markkinoimaan näillä monilla naisille suunnatuilla feministisillä tv-sarjoilla kuten (Sinkkuelämää/Täydelliset Naiset).Valon Galaktisen Liiton joukkojen osuus tämän planeetta Telluksemme henkisen kehityksen kasvuprosessista on ollut tähänkin asti suurempi kuin luulettekaan, sillä tällä valon verkostolla tämän planeetan Schumann -resonanssi nousi tuossa viime vuosien aikana sen +36 ylöspäin.

Tiedemiehet kyllä tietävät näistä asioista, mutta heitä vieläkin rajoitetaan puhumasta näistä asioista julkisemmin, koska he pelkäävät muuten että nämä heidän rahoittajansa kuten Rockefeller Foundation vetäisivät muuten heidän rahoituksensa pois.

Mutta sen sijaan USA:n avaruushallinto NASA:sta on tullut tämän kaiken keskellä pelkkä vitsilaitos, jonka asteroideilla pelottelu perustuu enemmän CIA:lla ja Pentagonissa tuotettuun disinformaatioon, jolla on tarkoitus vetää tiettyjen kohderyhmien huomio aivan muualle. Esimerkiksi tämä Planeetta Nibiru hömpötys on yksi sellainen, vaikka planeetta Nibiru on olemassa ja sen avaruusrotu loi tämän alkuihmisen, joka muistutti apinaa.

Mutta Nibirulaisten avaruusrotu on nykyään jo niin kehittynyt, etteivät he enää voisikaan sekaantua tämän planeetan asioihin. Koska kaikki ne avaruusrodut, joille on jo myönnetty kulkuluvat valon puolelle, niin he silloin myös sitoutuvat noudattamaan tätä valon puolen sopimusta.

Lucifer nyt ei kuitenkaan sitoutunut noudattamaan näitä sääntöjä, miksi häneltä vietiin nuo kulkuluvat pois lopulta ja hän ei enää voinut vinguttaa tuota luojan/valon puolen kulkukorttiaan tämänkään planeetan osalta tuolla henkisillä tasoilla. 

Ihmiskunnan karmaattisen kehityslinjan kannalta vasta siinä vaiheessa kun tämän planeetan asukkaat ovat onnistuneet selättämään henkisesti nämä ylpeyden, vihan, pelon ja muiden negatiivisten tunteiden kirjon. Niin jossain vaiheessa koko ihmisrotu kasvaa yli tästä eläinkunnasta, jonne se vielä kuuluu. Koska ihmisen ollessa osa eläinkuntaa myös homo sapiens miehet käyttäytyvät ravintoloissa kuten näiden esi-isiensä luolamiesten apinalaumat.

Vaikka tällainen apinamainen junttikulttuuri nyt onkin vielä osa länsimaalaisen yhteiskuntamme kehitystä, niin se myös sallii yksilöille täysin vapaat kädet kehittyä ihmisenä ja olimme sitten yksilöitä tai laumaihmisiä, niin meidän tärkein elämänläksy olisi löytää tämän todellisen itsemme, eli rakkauden ulottuvuus ja tuoda se jokapäiväiseen elämäämme. Eli tässä suhteessa nämä kristittyjen rakastakaa naapurianne, kuin itseänne ovat aivan oikeassa tästä henkisestä kehityskulusta ja linjasta.