http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 07, 2017

Minne hävisivät Suomen Kreikka vakuudet - Kuinka puhallus tehtiin


Vuonna 2011 Suomi alkoi vaatimaan itselleen Kreikan valtionlainojen yhteisvastuista vakuudet, jotka se velvoitti Kreikan maksamaan Suomeen.


Kreikan vakuudet katosivat valtion taseesta -  Kuinka puhallus tehtiin 

Jutta Urpilainen ja Jyrki Katainen ostivat sitten 880 miljoonan vakuudet kreikalta lainaamalla kreikalle ERVV:n kauta 800 miljoona euroa ylimääräistä.

Samaan aikaan monilta jäi huomaamatta se, että samaan aikaan tuli tieto Urpilaisen neuvottelemista 880 miljoonan euron vakuuksista, että suomen osuus kreikan toisesta pelastuspaketista nousi jo heinäkuussa ilmoitetusta 1,4 miljardista 2,2 miljardiin euroon.

Tämä sai lopulta erään suomalaisen tutkimaan mistä tämä 800 miljoonan nousu oikein joutui ja Valtionvarainministeriön tiedotteista se sitten selvisi, että tämä oli valtion sisällä toteutettu puhallus.

Olli Rehn ja Jyrki Katainen oli ehtineet jo tuolloin lipsauttaa julkisuudessa lauseen "Hei me tienataan tällä".

Niin ketkä me ?

Valtiossa ei ole ketään meitä, koska ne me joita Katainen ja Rehn tuossa tarkoitti, niin he tarkoittivat sillä itseään sekä näitä rikostovereitaan mm. Kokoomuksen Jyrki Kataista, joille kaikille Euroopan Keskuspankin talousrikolliset lupasivat tästä puhalluksesta miljoonien provisiot, jotka sitten lopulta lennätettiin tutusti rahasalkkuina Sveitsiin yksityislentokoneiden rahtina.

Tätä puhallusta sitten peiteltiin mediassa, jonka toimittajat tekivät suuria ylityötunteja peitelläkseen tämän talousrikoksen jälkiä.

Lahjonta sekä korruptio on ollut Suomenkin politiikan yksi salaisimmista kulmakivistä, josta ei vaan julkisuudessa olla puhuttu oikein koskaan, koska tämä miljoonien lahjusrahat toimitetaan mistereillekin suljetuissa salkuissa ja toimitetaan lopulta Sveitsiin yksityisille tileille.

Tämä Kreikan vakuuksien miljardien eurojen puhallus oli kuitenkin vasta pelkkä alkusoitto, sillä nämä valtiovallan sisällä vaikuttvat huijarit haluavat vielä jatkossa sinun eläkerahasi sekä sosiaaliturva rahasi. Koska heille ei riitä mikään ja he haluavat tämän koko Suomen valtion väestön mahdollisimman köyhäksi, että tämän maan hyvinvointivaltio saadan vähintäänkin 1930-luvun tasoiseen kurjuuteen.

Tässä vaiheessa olisi jo syytä ymmärtää sellainen tosiasia, että tämä valtio on ollut vain sen kokijan päässä ja mitä vähemmän tällaista negatiivista mielikuvaa meistä yksilöistä tuntee, niin sitä vähemmän enää tällaista köyhiä suomalaisia kyykyttävää valtiota enää on olemassa.

Keisarilla ei ollut vaatteita, mutta kukaan keisarin alamaisista ei uskaltanut tätä tuolle Keisarille sanoa.

Mutta kuka uskaltaa nyt sanoa sen suomalaisille, ettei tällaista valtiota ole kuin vain sen valtiota ajattelevan pään sisällä.

Näiden keskisarjan talousrikollisten johtaessa tätä maata on kansallinen hyvinvointi joutunut suurennuslasin alle ja koko tämä Suomen maaperä on joutunut vielä monikansallisten yhtiöiden tähtäimeen.

Nämä monikansalliset yhtiöt ovat kiinnostuneita ostamaan Suomen pohjavesialueet itselleen, joiden yhteenlaskettu reaaliarvo on yli 800 miljardia euroa.

Mutta tämäkään ei näille monikansallisten yhtiöiden mafioille riitä, vaan siihen tarvitaan vielä suuri määrä lisää Talvivaaran kaltaisia uraanikaivoksia saastuttamaan Suomen maaperä ja kaivamaan täältä ydinpommeihin kelpaavaa 235-isotooppi uraania.

Luonnonvarat ovat se, mitä nämä korporaatioiden parasiittit täältä haluavat, vaikka tämä suomen BKT:n eteen hikoileva työväestö on myös tämän monikansallisen orjuuttajan pääelinkeino. 
Keskon pääjohtaja kertoi tässä 5 päivää sitten sen salaisuuden, että ruoasta on Suomessa peräti 40 prosenttia veroa. Nälkää näkeminen on siis jo tämän maan eliitille voittoa tuottava elinkeino, jolle nämä pienituloisimmat antavat lisää voimaa ja itseasiassa nämä Mikael Jungnerin muutama vuorokausi sitten Facebookissa ylistämät leipäjonot ovat juuri se rikkaan eliitin innovaatio, jolla he saavat köyhät suomalaiset tapettua hitaasti hengiltä mm. sairastuttamalla ja näännyttämällä leipäjonoissa. Jungnerin kaltainen miljonääri oikein nauttii tällaisesta köyhien henkisestä alistamisesta, koska hänenlaiselle narsistille se edustaa tätä valtiollisen ja eugeenisen innovaation teknistä huippua.


Miksi sitten tällainen Jungnerinkin kaltainen miljonääri tuntee häpeää, jos hän menisi käymään noissa leipäjonoissa ? 


No sehän johtuu sitä, etteivät heidän egonsa suostuisi alentumaan tuohon köyhien asemaan edes hetkeäkään, koska näille miljonääreille köyhät ovat aina edustaneet heidän mukaan alinta roskasakkia. Bilderberg-ryhmä nimittää meitä tavallisia ihmisiä mm. torakoiksi.
Kyllähän Demareidenkin uudelleen vastavalittu puheenjohtaja
Antti Rinne käy kyllä mielellään hymyilemässä parissa lehtikuvassa köyhien leipäjonoissa ja mielellään kehoittaa näille leipäjonoissa näännytettäville suomalaisille haluavansa antaa toivoaMitä tämä entinen kavalluksestakin tuomittu mies sitten tässä suhteessa voi tuolle asialle tehdä ? 


Tuo on melkein sama kuin suomalainen Seitsemän päivää julkkis menisi seisomaan hetken ajaksi Bangladeshin kaduille ja poseeraisi Seiska lehdelle ja sanoisi haluavan antaa näille maailman köyhimmän maan asukkaille toivoa. Mutta tuon Seitsemän päivää maksaneen reissun jälkeen palaisivat tuolta bilettämisreissulta Suomeen takaisin.


SDP on myös Kokoomuksen, Keskustan, RKP:n sekä Perussuomalaisten lisäksi toiminut tässä Suomen hallinnossa täysin ulos tuosta Kekkosen ajasta, koska nyt Suomi kuuluu osana tämän kommunistisen Eurostoliiton kommunistiseen yhteisvaluuttaan, jossa kaikkien jäsenvaltioiden kuuluu köyhtyä yhdessä toisten EU:n jäsenvaltioiden kanssa ja tätä kutsutaan yhteisvastuuksi.


Markkaa pystyttiin devalvoimaan, mutta tämä euro on taas keskuspankkiirien pyramidihuijausraha, jonne Suomen Pankiltakin on laitettu tämä "näpit irti meidän rahoista" -politiikka.

Huumeiden vastainen sotakin on USA:n armeijan tuella ollut "näpit irti meidän huumeista" vastainen sota.


Myös sota vaihtoehtoista lääketiedettä kohtaan on ollut "näpit irti meidän lääkebisneksestä" politiikkaa jne. 


Euroopan Keskuspankki on toiminut rikollisen mafian tavoin ja se vielä uhkailee kulisseissa näitä EU-maita, jottei niiden valtionjohtajat uskaltaisi irroittautua EU:sta ja palauttaa vanhaa valuuttaansa takaisin.


Euron voima on perustunut rahanluonnin taikatempulle, jossa nämä eurot luodaan Euroopan Keskuspankin ja muiden Goldman Sachsin kaltaisten talousrikollisten yksityisissä holveissa.

Se on tätä Euroopan Keskuspankin talousrikollisten harjoittamaa silmänkääntötemppua, jolla suomenkin veronmaksajien varallisuus aina omakotitaloja myöten olisi vielä tarkoitus joskus hamassa tulevaisuudessa myydä joidenkin mm. Norjalaisten perintäyhtiöiden omistukseen.


Tässä on siis eräällä tavalla nyt tosi kyseessä, että haluammeko jatkaa tätä EU:n sadistista ja kommunistista talouskuritusta, vai palautammeko markan.


Mutta koska SDP on CIA:n lahjoma
Perussuomalaiset on CIA:n lahjoma
Keskusta on CIA:n lahjoma
Kokoomus on CIA:n lahjoma
RKP on CIA:n lahjoma jne. 


niin luuletteko, että nämä korruptiorahaa konnilta saavat kansanedustajat tai ministerit olisivat halukkaita sanomaan ei EU:lle ja ei eurolle ?  

Nämä valtapuolueet eivät edusta suomalaisia ihmisiä ollenkaan, vaan he edustavat egojaan tuolla. 


Valta turmelee ja siinä vaiheessa kun lyödään pari miljoonaa euroa salkussa käteen, niin viimeistään lähtee ne viimeisimmät omatunnon rippeet pois ja alkaa tuo HYVÄ VELI-verkostolle ominainen Arkadianmäen SULLE-MULLE käytäväpolitiikka.Suomen köyhät työläiset eivät edusta tätä sulle-mulle osastoa ollenkaan ja tämän vuoksi tämä Arkadianmäen täysihoitola on nyt saatava siihen tilaan, että siellä työskentelevät ihmiset lopettavat nyt sen omaan napaansa tuijottamisen, koska tässä on enää kaksi vaihtoehtoa.

1.) Euro ja Suomen talouden konkurssi, joka vie Suomen osaksi Saksan neljättä natsien valtakuntaa. Jossa Suomeen luodaan Saksan kaltaiset halpatyömarkkinat työttömine orjineen.


2.) Ero EU:sta ja paluu markkaan... Sekä 20 miljardin euron eroraha Euroopan Keskuspankin talousrikollisille.Kummanko sinä näistä valitset ? 


Haluatko elää tulevaisuuden köyhyydessä ikuisesti, vai oletko valmis palauttamaan Suomen Markan ja eroamaan tästä kommunistisesta EU:sta.

Päätös ja tahto tämän asian suhteen on juuri sinun päätettävissä ja tämän yhteisen päätöksen voima siirtää vaikka vuoria, joten Suomen EU:n velkahelvetti tuli nyt päätökseen, kun me lopetamme sen tällä yhteisellä päätöksellämme, joka on yhtä kuin suomen kansan tahto.

Se ei ole mikään populistin iltahuuto, vaan tämä on koko Suomen tietoisella mielellä heränneiden ihmisten yhteinen päätös erota EU:sta ja palauttaa markka takaisin.
Lähde: http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000001863508.html