http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 07, 2017

Tekijänoikeus/suojeluraha uhkailustaan tunnettu Hedman Partners hävisi jutun markkinaoikeudessa


Viime vuosina useiden miljoonien eurojen tekijänoikeus/suojeluraha/kiristyskirje bisnestä harjoittanut asianajotoimisto Hedman Partners hävisi heitä vastaan nostetun oikeusjutun markkinaoikeudessa.

Oli jo aikakin, että tämän valkokaulusrikollisten pyörittämä suojelurahoilla ja kiristyskirjeillä uhkailu saatiin ainakin tämän yhden syytetyn osalta loppumaan.

Kyseessä oli tarkemmin suomalaisyritykseen kohdistunut oikeusjuttu, jossa Hedman Partners oli lähettänyt tälle suomalaisyritykselle tämän kiristyskirjeen, jossa vaadittiin maksamaan tekijänoikeusrikkomuksesta tuo n. 600 euron suojeluraha, tai muuten yritys uhattiin haastaa oikeuteen.

Tämä suomalaisyritys kuitenkin vetosi siihen, ettei tästä Hedman Partnersin syytöksestä löytynyt tarpeeksi näyttöä, että heidän asiakkaidensa IP-osoitteesta olisi ladattu jotain tekijänoikeuslakien alaista materiaalia.

Tämä johti nyt siihen, että Hedman Partners hävisi tämän oikeustapauksen ja joutuu maksamaan syyttömälle yrittäjälle kaikki oikeudenkäyntikulut 28 135,60 euroa. Tuonkin summan eteen Hedman Partnersin pitäisi onnistua saamaan 46:lta yksityishenkilöltä tuo vajaan 600 euron suojeluraha, jota he vaativat noilla mafia-tyylisillä kiristyskirjeillään.

Hedman Partners on itse pilannut asianajotoimistonsa maineen sekä brändin, koska alkoi harjoittamaan tätä mafiamaista suojeluraha/kiristyskirje bisnestä, jonka malli on vielä kuin suoraan juutalaispankkiirien Talmudistien oppikirjoista, joissa gojimien rahat kuuluukin ryöstää keinolla millä hyvänsä.


Valkokaulusrikollisuus on maan tapa
 
Sisäministeriölle työskennellyt ylikomisario Matti Rinne kertoi vuonna 2001 Iltasanomille kuinka tämä valkokaulusrikollisuus elää ja voi hyvin, sillä tilaisuus tekee edelleen varkaan.

Ja helppohan se on näiden pienipalkkaisten poliisimiesten todeta, koska he eivät toimi tuolla korruption huipulla, missä näiden valkokaulusrikollisten piirit vaikuttavat. Vaan ainoastaan korkeintaan poliisin ylijohdossa istutaan jo vapaamuurarilooseissa ja junaillaan toisille veljille korkeimpia poliisivirkoja sekä kaupunginhallituksen virkoja.

 
Tämän ylikomisario Rinteen mukaan valkokaulusrikollisuus on piilorikollisuutta mitä suurimmassa määrin.

 
Ongelmana kun on se, että nämä valkokaulusrikolliset ovat usein hyvin julkisessa asemassa tätä virallista muiden puoluetovereiden luottamusta nauttivia henkilöitä, vaikka ovat todellisuudessa olleet näitä valkokaulusrikollisen konnia, jotka tyhjentelevät myös valtion taseesta miljoonia omille yksityisille Sveitsin tileilleen kun vain silmä välttää.
Poliisiammattikorkeakoulusta valmistunut tutkija Janne Häyrinen mm. tutki arvopaperimarkkinarikoksia ja huomasi sen, että kuinka näistä arvopaperimarkkinoilla toimivia talousrikoksia pyörittää ja järjestelee talouselämän eliitti.

 
Mutta kuulemma arvopaperirikoksia on äärimmäisen vaikea paljastaa, koska näitä sisäpiiririkoksia tehtaillaan juuri vapaamuurareiden korruptoituneissa looseissa ja jos poliisiylijohdossa toimii vapaamuurariveli, niin sellainen toimii myös ylimmässä syyttäjävirastossa ja heitä on aina tuomareinakin asti. 

 
Joten nämä valkokaulusrikolliset suojelevat toisiaan vapaamuurarien veljeyden mandaatilla, eikä näitä eliitin rikollisjärjestöihin kuuluvia vapaamuurariveljiä haluta koskaan tuomita mistään rikoksista. Tai jos he saavat tuomion, niin tämän jälkeen viimeistään hovioikeudesta löytyy se vapaamuurariveli, joka vapauttaa toisen Lufierille valansa vannoneen vapaamuurarin häntä koskevista rikossyytteistä.

 
Joten ei tarvitse olla ennustaja, että näkee sen mikä on tämän Hedman Partners nimisen asianajotoimiston seuraava valituspäätös, jonka piirissä toimiva vapaamuurariveli vapauttaa Hedman Partnersin kiristyskirje-toimiston jälleen heihin markkinaoikeudessa kohdistuneista syytteistä. 


Näin se Suomalainen oikeuslaitos toimii vapaamuurarien määräämien pelisääntöjen mukaan, jossa kärsijänä toimivat vain ne syytetyt, jotka eivät ole näiden korruptoituneiden valkokaulusrikollisten salaisessa klubissa mukana.
Lähde: http://usvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231016-kiristyskirjefirma-hedman-partnerssille-turpaan-markkinaoikeudessa