http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 09, 2017

Sielujen pikavippaukselle tulee loppuElämme jo aika historiallisia aikoja jolloin tämä ikuinen ihmisen sielujen myynti kansainväliselle pankkijärjestelmälle tulee loppumaan.

Kyseessä ovat nämä isokenkäisten talousrikollisten pyörittämät pikavippiyhtiöt, jotka sallivat ihmisten ottavan velkaa ilman vakuuksia, mutta huijasivat kuluttajaa niin, että ostivat lainanottajan sielun tässä samalla ja laittoivat lopulta jopa elämän kestävään velkahelvettiin koronkiskureiden hallintakaavalla.

Entinen veroviraston virkailija Liisa Mariapori oli Hilkka Laikon kanssa saanut selville, että ne vanhat suomalaisten yrittäjien 12 miljardin velat olivat muuttuneet 31.12.2016 peräti 354 miljardiin.
Valtio myi nämä velat 31.3.2000 vain 100 000 eurolla, jolloin jotkut isokenkäiset talousrikolliset ovat luoneet näillä suomalaisten yrittäjien veloilla itselleen 354 miljardia.

Suomalaisia yrittäjiähän teki 90-luvun laman aikana yli 11 000 itsemurhan. Joten ihmisten tappaminen tällaisilla keinoilla kuin veloilla näyttäisi olevan Luciferille valan tehneille finanssialan Illuminaateille ihan miljardibisnes, jota Suomen okkultistinen valtio myös tukee, koska toimii salaliitossa näiden koronkiskureiden ja taloustappajien mafian kanssa.

Se salaisuus joka tämän rahajärjestelmän sisälle on piilotettu löytyy meistä ihmisistä, jotka on opetettu luottamaan siihen, että vain rahalla on arvoa. Mutta tässä kapitalismissa tehtaineen ja koneineen ihmisissä on se arvo, joka on otettu rahan vallan välineenä irti näistä ihmisistä. Jolloin kun työläinen alistetaan uskomaan, että hänen arvonsa on vain tuon pienen palkan arvoinen, jonka eteen hänen täytyy puurtaa nuo täydet viikkotunnit, että hänelle riittää siitä maksaa pankkilainansa, asuntolainansa lyhennykset ja muut tarvittavat menot. 

Pankkijärjestelmä on kuulunut aina osaksi tätä ihmisorjuutusta, jonka kavalaa totuutta ei kuitenkaan tämä yksityinen ja okkultistinen keskuspankkijärjestelmä näytä miten se toimii. Koska nuo keskuspankkiholvit ovat todellisuudessa aika lailla tyhjiä ja jos siellä tietokoneen nettipankissa näkyy tilillänne vaikka 58 564, 45 EUR arvo, niin todellisuudessa tuokin numerosarja on vain pankin lupaus siitä, että se on siellä heidän tilillään. 

Mutta jos vaikka nyt puolimiljoonaa Nordean asiakasta ryntäisi kerralla pankkeihin ja aloittaisivat ns. talletuspaon, niin silloin pankin johto menisi paniikkiin ja painaisi talletuspaolle ominaista paniikkinappulaa, joka on nostorajoitus. Kreikassahan pankit laittoivat myös nostorajoitukset asiakkailleen Kreikan talouskriisin aikoihin 60 euroon.

Tämä nostorajoitus johtuu siitä, että mikäli silloin riittävän moni pankkien asiakas tulisi ja nostaisi tilinsä tyhjiksi, niin lopulta pankki menisi konkurssiin, koska todellisuudessa näillä pankeilla on oikeasti vain muutama prosentti niitä asiakkaidensa nettipankeissa ja pankkiautomaattien näytöillä olevia käteisvaroja.
Tämä johtuu siitä, koska kaikki raha on velkaa ja sitä luodaan vain velasta. 

Jos kaikki maailman velat maksettaisiin täältä maailmasta pois, niin ei jäisi enää yhtään rahaa kiertoon.Raha on rahaeliitin ajaman valtaväestön depopulaation salainen työkalu

Eli jos kerta raha on velkaa ja myös hyvin monet ihmisetkin ovat velkaa, niin tällöin tätä rahan niukkuutta on alettu käyttämään salaisesti mustan magian keinoilla osaksi kansallista depopulaatio-ohjelmaa. 

Miettikää nyt että jos Afrikan köyhimmiltä mailta viedään rahoitus pois, niin käy lopulta kuin Ruandassa 1994, jossa toteutettiin tällä köyhdyttämisellä tuo Ruandan kansanmurha.

Nyt näissä länsimaissa on toteutettu tätä samaa nollakasvun ympärille perustuvaa depopulaatio-ohjelmaa, joka perustuu siihen, että rahaa viedään riittävän paljon pois kierrosta, jolloin jää lisää ihmisiä työttömiksi ja ajautuu köyhyyteen. 


Perintäyhtiöt perivät velkoja ilman velkakirjoja

Liisa Mariapori ja Hilkka Laikko ovat myös saaneet selville sen, kuinka  nämä lukuisat perintäyhtiöiden velanperinnät ovat perustuneet velkoihin, joista ei ole lainkaan velkakirjoja.  

Vaikka hyvä perintätapa edellyttää, että kuluttajaviraston ohjeita noudetetaan. 

Ilman alkuperäistä laskua, vanhentunutta velkaa tekee jatkossa yhdistys AVI:lle vaatimuksen perintätoimiston luvan peruuttamisesta, jolla Suomessa kaikki pikavippimafioille tai pankeille velkaantuneet yrittäjätkin pääsevät tulevaisuudessa eroon näistä laittomista veroparatiisiyhtiöistä ja heidän laittomasta perinnästä.

Asia on mennyt jo siihen pisteeseen, että nyt pankinjohtajia vastaan tehdään rikosilmoitukset yhteensä 25 vuoden ajalta, jolloin myös nämä Koivistonkin konklaavit murtuu ja lopulta tämäkin valtionpetosdokumentti on tuotava julkisuuteen sieltä SUPO:n kassakaapista.

Suomen kansalaisiin kohdistunut loispankkien kyykytys on tullut nyt siihen pisteeseen, että tämä koronkiskureiden rötöstely loppui pikavippikonttoreiden ja perintätoimistojen lakkautuessa.

Oman korkeimman itsen tasolta voidaan ottaa vielä se viimeinen pikavippi Suomen EU eroon ja Suomen Markkaan. Se manifestoituu tänne ilman Euroopan Keskuspankin lupaa, kun me sen tänne tilaamme kollektiivisella mielellämme.

Lisäksi voimme myös tilata tänne Suomeen kestävämmät palvelut ja Norjan kaltaisen työllisyyden.

Voimme tilata tänne myös, että nämä Suomen pohjavesivarannot tekevät Suomesta Norjan kaltaisen talousmahdin. 

Mielesi voima on sellainen asia, jota nämä rahaeliitin miehet eivät ole koskaan uskaltaneet teille kertoa, koska he pelkäävät että mikäli riittävän moni meistä alkaa tätä luovaa voimaa käyttää, niin sillä siirtyy lopulta vuoria. Sillä kun Suomi lähtee EU:sta ja luopuu velkaannuttavasta eurosta sekä palaa vanhaan omaan rahaan takaisin, jota Suomen Pankki voi jälleen muutaman vuoden päästä taas luoda ja laskea liikkeelle ilman EKP:n talouskuripiiskureita.

Koska suomalaiset ovat ihmisinä mieleltään vapaita sekä itsenäisiä päättämään omista asioistaan, jolloin tämä vanhan Tsaarikansan pakonomainen holhoaminen myös päättyy.

On aika herätä ja laittaa toimeksi suomen asiat kuntoon.