http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2017

Kapitalismi on pelon luoma valveuni/harha


Teksti: Teemu Vehkala


Yrjö Kallisen sanoin tämä kapitalismiin perustuva valveuni siitä, että kuka omistaa eniten on voittaja on hyvin vaarallinen uni, koska siinä elää niin moni sisällä.

Kaikki on perustunut tuolle valheelliselle egon oletukselle siitä, että vain omistamalla voit olla parempi kuin muut ja kasvattaa vielä sillä valtaasi.

Mutta omistamalla suuria yrityksiä, sinä vielä omistat muita ihmisiä ja pakotat heidät töihin luopumaan tuosta valveunen takana olevasta tietoisuudesta, jolle läsnäolemisen tila perustuu.

Maailman käytännössä kokonaan omistavilla n. 147 monikansallisella yhtiöillä taas on jo oikeus omistaa miljardien ihmisten tietoisuus, joten kuvitelkaa nyt mikä valta kätkeytyy tämän länsimaalaisen palkkaorjuuden taakse, jota vain harvat tietävät tämän ja näkevät tämän kaiken läpi.

Vaikka ihminen on aina ollut yksilö, jolla on ollut oikeus käyttää aivojaan joko tietoisesti, tai sitten hän on luovuttanut tuon vanginvartijatietoisuutensa tv:n ja muiden ulkoisten ärsykkeiden manipuloitavaksi. Vaikka elintarviketeollisuuden prosessoidun ruoan matalavärähteistä efektiäkään ei voi poissulkea tästä yhtälöstä.

On luotu rahan perässä juoksevia köyhiä ihmisiä vailla toivoa ja luotu heille tällainen hyvinvointivaltioon perustuva valveuni, jossa heille uskotellaan että kaikki on hyvin kunhan vain laskut on aina maksettu ja hyvä jos jää pariin sämpylään rahat palkan jälkeen. 

Vaikka yksinhuoltaja lapsiperheetkin joutuvat vielä leipäjonoihin nöyrtymään. Samalla kun pääministeri verosuunnittelee itselleen ja sukulaisilleen lisää optioita.

Valtion tehtävänä olisi pitää ihmisten hyvinvoinnista huolta, mutta tämä illuusio onkin se, että sinä olet siitä vastuussa eikä valtio. Koska tuo valtio on vain sinun mielikuvituksessasi.

Mutta koska nyt on alkanut tietoisuuden vallankumous, jota NATO on alkanut nimittää hybridiuhkiksi, niin valtion taustalla poliisiylijohtoa määräilevä eliitti on ottanut jo kovemmat keinot käyttöön. Että he määräävät jopa armeijan kaduille, jos kansa nousee kapinoimaan. Koska tämä korruptoitunut hallinto ei kaadu ennen kuin tämä Kommunistinen eurostoliitto on hajoitettu ja Suomen osalta se onnistuu vain yhdellä tavalla, joka on erolla EU:sta.
Eroraha mitä EU:n komissio vaatii on 20 000 000 000 euron sakko ja tuo 20 miljardia kyllä on suhteessa pieni raha, koska se voitaisiin ottaa jo suoraan vaikka Eläkevarman veroparatiisille ryöstetyistä varoista.

Tämän jälkeen rakennamme Suomen uudelleen ja palautamme markan sekä luomme vetävän vientiteollisuuden.

Mutta jos joitain Jyrki Kataisen kaltaisia populismille allergisia virkamiehiä ei enää kiinnostaisi siinä taloudellisesti pärjäävässä Suomessa elää, niin heille voisi valtio maksaa vaikka menolipun veronkiertäjien Luxenburgiin tai Bahama saarille.

Jos vielä tämän jälkeen jotain virkamiestä kiinnostaisi veroparatiisi-keinottelu, niin tehköön sitä siellä Bahamalla tai luksemburgissa, jonne se on luotu. Mutta kunhan eivät tule myrkyttämään sillä rahapolitiikalla Suomen kassaa tyhjäksi, kuten nyt tehdään.

Suomen Pankin kuuluisi ottaa markka takaisin, koska Suomen Pankilla ei ole ollut missään vaiheessa lupa luoda liikkeelle euroja. Koska tämä ulkoistettiin EMU:n rahaliiton sopimuksella, kun Paavo Lipponen myivät sielunsa muiden 1998 vuoden konnien kanssa Suomen talouden tuhoamisen tähden Euroopan Keskuspankille ja Erkki Liikanenkin oli juonessa mukana.

Näin he loivat vuonna 1998 laittoman valtionpetoksen, jolla Suomen valtio päätettiin ja suunniteltiin tuhoavan yli parinkymmenen vuoden velkakierteellä. Jotta Suomi voitaisiin lopulta sitten liittää osaksi Saksan perustamaa liittovaltiota, joka olisi myös Natsi-Saksan tapaan militaristinen diktatuuri, jota tulisi vielä johtamaan tuleva diktaattori. Mikä johtaisi vielä EU:n yhtenäisenä armeijana Saksan liittovaltion kohti suursotaa.

Mutta Suomihan jo allekirjoitti 2014 syyskuussa NATO::n kenraalien kanssa salaisen isäntämaasopimuksen, joka oli käytännössä Natsi-Saksan kanssa solmitun operaatio Barbarosan uudelleenlämmitys. Vain että tällä kerralla Suomi on nyt luvannut NATON:n terroristien käyttöön koko maaperänsä, lentokentät sekä satamat myös USA:n armeijalle, jos jokin kriisitilanne yllättäisi Euroopan.

Suomi on siis saatettu jälleen suurvaltojen pelinappulaksi ja sidottu kädet, ettei tämän maan johdolla muka olisi oikeutta päättää omista asioistaan. Vaikka tämä valtiollinen perusoikeus itsemääräämisoikeudesta on jokaisen valtion perusehto, mutta sijoituspankkien ylijohto on määrännyt toteutettavaksi jokaisen maailman valtion sivistyksen tuhoamisen sekä taloudellisen tuhoamisen, jotta nämä valtiot saadaan tuhottua ensin näillä keinoilla. Jonka jälkeen ne on tuhottu Kreikan tavoin ja liitetty väkisin Saksan pankkien yhteyteen.

Suomelle ei saisi käydä samoin, koska täällä on aiemminkin osattu harjoittaa idän ja lännen kauppasuhteita. Joten nokittelu Venäjän kanssa ei johda mihinkään hyvään.

Rothschildien suku on aina halunnut tehdä suvulleen riskitöntä rahaa ja suursotien aikaansaaminen on ollut heidän suvulleen myös I:n ja II:n maailmansodan aikoihin todella menestyksekäs liiketoimi, koska he ovat aina rahoittaneet maailmansotien kumpiakin osapuolia. Sama se kumpi sotien osapuoli häviää sodat, koska ne sotakorvauksetkin mitä Saksa maksoi I:n ja II:n maailmansotien jälkeen menivät pääasiassa Rothschildien suvun taskuun.


Lisäksi Rothschildit ovat varastaneet itselleen yli 500 000 kuutiometriä kultaa, joka on piilotettu eri puolille maailmaa, jotta he pitäisivät tällä kullan kysynnän korkealla. Koska kultaa he käyttävät yhtenä pääasiallisista keinoista horjuttaa valtioiden taloutta alas.
Donald Trumpilla olisi nyt USA:n presidenttinä jälleen mahdollisuus astua Rothschildien varpaille ja lakkauttaa USA:n keskuspankki, joka on ollut koko tämän ajan vain tämän yhden maailman rikkaimman valtionryöstäjäsuvun vallankäytön väline. 

USA:n presidenttinä 1800-luvulla toiminut Abraham Lincoln lakkautti USA:n keskuspankin ja sai lopulta Rothschildien lähettämän salamurhaajan perään. 

James Garfield uhmasi myös 1800-luvulla USA:n presidenttinä Rotchsildien valtaa.

Lincolnin kohdalla Rothschildit olivat niin käärmeissään tuosta pankkikartellinsa päälleastumisesta, että järjestivät siitä kostoksi Amerikkaan sisällissodan.

Mikä sitten on tällaiset käärmeet päästäneet tämän Tellus planeetan johtoon ja ovat vielä onnistuneet tekemään kaiken silmänkääntötemppuna.

Jos nimittäin yrität näistä Illuminaateista puhua tavallisille pulliaisille, niin se on kuin yrittäisi selittää ihmisille kuinka keisarilla ei ole vaatteita. Mutta odotas vaan jos kyseessä on vielä oikeistolainen keisari, niin sen vaikeampi yrittää heillä vääntää rautalangasta, että miten heidän valveunensa on perustunut vain tuolle egonsa harhaluulolle siitä, että tässä olisi käynnissä jonkin globaali kilpailu siitä kuka omistaa eniten. 

Se kilpailu on vain sinun päässäsi ja jos uskot siihen illuusioon, niin silloin mielesi luo sen todeksi. 

Tämän kun nämä oman edun tavoittelijat ja muut oravanpyörissä juoksijat ymmärtäisivät, niin pääsisimme sitä pikaisemmin luomaan tuota kultaisen aikakauden maailmaa, koska tässä on näitä egon blokkeja välissä tiellä hidastuttamassa tätä muutosta jonka me kaikki yhteisesti tänne luomme asennemuutoksilla sekä ajatuksilla ja teoillamme.

On vain sinä ja sinun luonnollisin tila on olemisen tila, jossa ei ole enää mitään suorituspaineita olla jotain mitä muut käskevät sinun olemaan tai olettavat olemaan. Sinä olet rakkaus/valo, joten mitä enemmän sitä säteilet lävitsesi, niin se peilaantuu ympäriltäsi ja tulee takaisin sinulle. Kuten myös universaali vetovoiman laki toimii aivan samalla tavalla, että sitä mitä ajattelee vetää puoleensa.

Kapitalismissa on ollut ongelmana se, että siinä ihmiset on ohjelmoitu vain kahmimaan itselle kaikki ja jättämään muut huomioitta, mikä loi tähän systeemiin tuon vääristymän. Mutta tuo tulevaisuuden uusi aikakausi ei enää perustu näihin egon luomiin itsekkäisiin personallisuuksiin. Koska se mitä annat niin myös saata moninkertaisesti takaisin. Sillä näin universumi toimii.