http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 06, 2017

Hoitajille tulossa pakkorototukset - Pakkorokotus laki läpi Maaliskuussa


Maaliskuussa 2017 suomen tartuntalakiin lisätään pakkorokotukset salliva pykälä, joka koskee kaikkia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa silloin kun tämä seuraava BIG PHARMA:n valmistelema pandemia tulee, niin terveysalalla työskentelevät ihmiset joutuvat rokotuttamaan itsensä näillä pandemia rokotuksilla.

Matti Vanhanen muutti jo aiemmin Suomen tartuntalakia, kun hän tuli 2009 kesän jälkeen tänne Bilderberg-kokouksesta, jossa kuuli eliitin suunnittelevan maailman väestön immuniteetin heikennystä. 

Vanhanen sai estettyä Suomen väestöön valmistellut pakkorokotukset, jotka olisi ollut suunnitelma saada heikennettyä koko suomen kansalaisten immuniteetti. Mutta lopulta noihin sikainfluenssapiikkien jonoihin lähtivät vain ne sikainfluenssa epidemialla pelotellut vanhukset ja nuoret lapset, joiden peloteltiin kuuluvan tuohon riskiryhmään.Tämä edellinen Zika-virus, jolla peloteltiin maailman väestöä on vielä Rockefeller Foundationin rahoittama ja aina silloin kun tämä maailman toiseksi rikkain finanssimafia alkaa rahoittamaan rokotteita, niin heillä ei ole pelkästään mielessä voiton tekeminen, vaan he suunnittelevat näillä rokotuksilla massiivista valtaväestön immuniteetin heikennystä, jolla saataisiin hiljalleen tapettua nämä eliitin vaatimat 95 prosenttia koko tämän planeetan väestöstä ja lopulta enää ne 500 miljoonaa ihmistä jäisi tilalle.Tämä maailman rikkampien pankkisukujen salaisesti rahoittama USA:ssa sijaitseva Georgia Guidestonesin kivimonumenttiin on myös tämä sama 500 miljoonaa oikein kaiverrettu, ettei vaan keneltäkään jää epäselväksi tämä eliitin depopulaatio suunnitelma.

Rokotusteknologian salatut taustat


Rokotevalmistajien sisällä työskentelee lukuisia mikrobiologeja, joita on myös viimeisen kymmenen vuoden sisällä  kadonnut ja kuollut jälkiä jättämättä. Koska heitä on hiljennetty mm. CIA:n toimesta jo lukuisia.


Mutta mitä nämä mikrobiologit sitten oikein tiesivät liikaa rokotteista, joita olivat itse valmistamassa ? 


Ensinnäkin rokotteisiin tungetut myrkyt kuten elohopea ovat tungettu rokotteisiin vain tietyistä syistä ja osa näistä motiiveista liittyvät ihmisten käpyrauhasen toimintaan.


http://www.dlc.fi/~kotirant/koti/amalgaami.html 


Kun elohopean kaltainen myrkky syötetään rokotteen kautta jo pelkästään vastasyntyneen ihmisen elimistöön, niin sillä saadaan lapsen immuniteetti sekä käpyrauhasen toiminta kalkeutettua jo varhaisessa vaiheessa.


Elohopea on yksiä myrkyllisimpiä aineita, joita laitetaan ihmisten elimistöön rokotteissa. Mutta lisäksi amalgaamisairaus on toinen sairaus, jonka elohopean vaikutus saattaa laukaista ihmiskehossa. 


Vapautuva elohopearyöppy purkautuu sitten ihmisen keuhkoihin ja sieltä aina verenkiertoon. Mutta sellaisenaan se pystyy myös läpäisemään veri-aivoesteen ja pääsee sieltä kautta vaikuttamaan myös ihmisen keskushermostoon mm. häiriten ihmisen hermovälittäjäaineiden toimintaa. 


Sieltä sitten veri kuljettaa sen jokaiseen soluun, josta se häiritsee myös kehon entsyymien ja hormoonien toimintaa sekä sekoittaa ihmisen immuunijärjestelmää. Elohopea etenee myös ihmisen hermoratoja pitkin. Kun jo syljen mukana osa metyloituu osittain suolistossa orgaaniseksi ja vaikuttaa kuten ravinnostakin saatu elohopea.


Jos nämä asiat kerrottaisiin meille koulukirjoissa sekä päivittäisissä uutisissa, niin jo tyhjenisivät nämä pandemia ja influenssaepidemian rokotusjonot, eikä enää yksikään haluaisi tunkea näitä myrkkypiikkejä itseensä. Joten sehän tietäisi silloin näiden rokotusyhtiöiden konkurssia.

Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos toimi jo viime sikainfluenssaepidemian aikaan poliittisessa salaliitossa GlaxoSmithKline nimisen rokotevamistajan kanssa, joka lahjoi THL:llää peräti kuudella miljoonalla eurolla pelkästään näiden sikainfluenssarokotteiden markkinointiin, jota johdettiin tuolla medioissa johdetulla pelkopornolla. 


Sillä eihän mikään keinotekoinen pandemia tai influenssa epidemia voisi markkinoida näitä piikkejä positiivisella uutisoinnilla, vaan siinä on saatettava väestöt mummoineen pelon valtaan ja saatava heidät tuossa pandemia-hysteriassa jonottamaan jokaisen terveyskeskuksen oville näitä piikkejä sekä vielä varmistamaan, että jokainen lapsenlapsi saa nämä samat myrkkypiikit itseensä.


Mutta olisi jo vihdoin aika ymmärtää se, että Baxterin ja GlaxoSmithKlinen kaltaiset lääketeollisuuden rokotusyhtiöt toimivat Rockefeller Foundationin piikkiin. 


He valmistavat myrkyllisiä rokotteita ja toimivat silti tämän maailman toiseksi rikkaimman pankkisuvun piikkiin, joten onko tällaisessa rahoittajassa aivan puhtaat jauhot pussissa.


Rockefeller Foundation pitäisi julistaa USA:ssa ja maailmalla vaaralliseksi terroristijärjestöksi, jolla on kytköksiä lääketeollisuuden järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Sekä Suomen THL (Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos) ei saisi tehdä yhteistyötä näiden kansainvälisen lääkefirmojen järjestäytyneen rikollisuuden kanssa.


Vuonna 2009 lokakuussa joku onnistui nauhoittamaan tiettävästi salaa CFR:n (Council on Foreign Relations) kabinetti keskustelun, jossa nämä eliitin rotutohtorit keskustelivat silloisten sikainfluenssarokotteiden markkinointi strategioita.Äänitteen taustalla kuulee myös kuinka David Rockefeller (kuvassa) nauroi tuota paholaisen demonista ja räkäistä nauruaan, kun tiedemiehet kutsuivat valtaväestön asennemaailmaa Hitler Impact termillä.


Tämä on näiden illujen omaa keskinäistä huumoria, jolla he heittävät herjaa tästä hallitsemastaan maailman väestöstä, jota he pitävät keskiverrosti todella tyhminä.


David Rockefellerkin näyttää tuollaiselta demonilta jo ihan sen vuoksi, koska mitä enemmän nämä miehet raiskaavat ja murhaavat alaikäisiä lapsia sekä juovat niiden verta, niin sitä paholaisemman näköiseksi he tulevat. Koska heidän silmistään näkyy tuo pahuus, joka on osa heitä.


David Rockefellerille on tehty jo useita sydämen siirtoja ja vaikka mies täytti jo 101 vuotta, niin hän jaksaa edelleen pyörätuolilla käydä näissä tämän pienen ja salaisen klubin kabinetti-keskusteluissa.


Mutta tuo on todella sairas maailma missä nämä pienen klubin miehet elävät, koska sanotaan että jos noihin heidän satanistisiin rituaaleihin kukaan eksyy paikalle, niin täytyy olla miltei murrettu mieli, että siellä kestää olla katsomassa noita eliitin lapsiuhrausrituaaleja.


Tämä sama porukka, joka tuolloin 2009 vuonna koontui keskustelemaan sikainfluenssarokotteiden markkinointistrategiaa tilasi lopulta koko Puolan valtionjohdon salamurhan, koska Puolan terveysministeri kieltäytyi tilaamasta yhtä ainuttakaan sikainfluenssarokotusta Puolaan.

Salamurha toteutettiin pudottamalla alas pommilla tämä Puolasta Smolenskiin lentänyt Tupolev-154, jonka kyydissä oli miltei kokonaan Puolan valtionjohto, jotka olivat matkalla Smolenskissa järjestettävään muistotilaisuuteen II-maailmansodan verilöylystä, jossa kuoli paljon Puolalaisia. 

Vain ainoastaan jesuiittakoulutuksen saanut pääministeri Donald Tusk säästettiin hengissä, koska hänellä oli jo valmiistaan suhteita myös Italian P2-loosin rikollisiin eliitin piireihin.


Rikollisen valtaeliitin kytkökset ovat nyt alkaneet paljastumaan maailmalla ja jossain vaiheessa nämä rikolliset joko itse antautuvat, tai heidät muuten käydään vangitsemassa ja viedään suoraan sotaoikeuteen.


Näitä salaisia yksiköitä ovat myös Naton Gladio, jonka alaisuudessa toimii edelleen tämä salainen ja maanalainen armeija, joka toteutti myös Pariisin terrori-iskut 2015 marraskuussa.


Näitä Naton maanalaisen armeijan yksiköitä johdetaan kenraalien kautta, jotka ovat mm. CIA:n palveluksessa.


Lääketeollisuuteen nämä salaliiton kytkökset nitoutuvat monen eri monikansallisen lääkeyhtiön kautta.


CIA:lla kun on myös näihin lääkeyhtiöihin solutettuja tiedustelijoita, joiden avulla lääkeyhtiöiden rokotevalmistajat sitoudutaan noudattamaan rokotusalan strategioita, jotta mm.  biologisten aseiden kehitysaikataulu pysyisi eliitin hallinnassa.
Rockefeller Foundationin osuus näissä biologisten aseiden suunnittelussa on ollut pääasiassa rahoitus, johon on tullut myös Microsoftin Bill Gatesin miljardeista lisää bonusta.

Gates on henkilökohtaisesti rokotteiden puolestapuhuja ja tämä rokotustiede on hänen lempi aiheensa, koska hän juuri haluaisi näillä rokotteilla hävittää mm. Afrikkalaisen väestön koko maapallolta pois. Mutta onnistuu puhumaan tämän asian vielä niin, että siinä tehdään rotutohtorien silmänkääntötemppu ja saadaan näyttämään tämä eugeniikka täysin kulttuurimarxistiselta innovaatiolta.


Suomalaisilla ei syytä pelätä pakkorokotuksia 


Silti vaikka nämä lääketeollisuuden järjestäytyneen rikollisuuden juonet valtaväestön immuniteetin heikentämiseksi tiedetään, niin on silti turhaa lähteä hysterisoimaan millään pandemialla. Koska sitä nämä Bill Gatesin ja Taavetti Rockefellerin kaltaiset rotutohtorit juuri haluavatkin, koska näiden influenssa kuin pandemia-rokotteiden markkinointistrategia on pelko.

Täällä toimi Suomessa jo pieni rokotevastainen liike jo tuolloin vuonna 2009.

Radio Rock kanava uskalsi jopa ottaa yhden rokoteaktivistin puhumaan heidän aamuohjelmaansa, mutta saivatkin sitten Sanoma WSOY:ltä pikaisen yhteydenoton, jossa vaadittiinkin tämä vierailu poistamaan podcast-tallenteista.

Tämä johtui siitä, koska Sanoma WSOY:n yhtiö nyt sattuu omistamaan mm. lääkeyhtiöiden osakkeita, niin Helsingin-Sanomatkaan ei saa Radio Rock kanavan ohella astua näiden lääkeyhtiöiden varpaille.

Mutta meidän freelancer bloggaajien selkäranka ei ole missään vaiheessa koostunut näiden lääkeyhtiöiden lahjuksista, jolloin meitä ei sido mitään monikansallisten yhtiöiden korruptioon nojaavat säännöt. Jolloin tämä kaikki suurten ja monikansallisten yhtiöiden toiminta on tuotava täysin julkiseksi.

Nämä piikittäjät eivät muuten suomeen missään vaiheessa tule saamaan näitä kaavailemiaan pakkorokotuksiaan läpi, joita he jo tuolloin vuonna 2009 suunnittelivat suomenkin osalta koko väestölle pakollisiksi.

Ihmisen paras immuniteettisuoja kun löytyy puhtaasta ravinnosta, jota taas tämä järjestäytynyt lääketeollisuuden rikollisuus ei uskalla kertoa. Koska eivät ne halua mitään parsakaaleja sekä inkiväärejä siirtää apteekin hyllyille, koska sillä ei voisi taas tehdä voittoa tuottavaa liiketoimintaa.

Sen sijaan tämä koko länsimaalainen valkoista vehnää suosiva pullamössökulttuuri on elintarviketeollisuuden sekä valkoisen sokerin ohella yksiä suurimpia voittoa tuottavia tekijöitä, joilla tämäkin länsimaalainen väestö ajetaan kohti verisuonitauteja sekä mm. sokeritauteja. Tämän kun ihmiset ymmärtäisivät, niin he miettisivät sen jälkeen sitä mitä tunkisivat suuhunsa.

Suomessahan näistä ravintoteollisuuteen ja terveyteen liittyvistä asioista on uskaltanut julkisesti puhua mm. ortopedi ja lääkäri Antti Heikkilä jolle nostan hattua. Hänen kirjojaan kannattaa lukea, jos haluaa tietää salaisuuden tästä länsimaalaisesta elintarviketeollisuuden ja lääketeollisuuden välisestä valtasuhteista.


Lähde: http://www.aamulehti.fi/kotimaa/uusi-laki-tuo-hoitajille-pakkorokotukset-tyonantajan-pitaa-valvoa-24256170/

http://www.dlc.fi/~kotirant/koti/amalgaami.html