http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 01, 2017

Eliitti myönsi että Venäjä-kortilla hyökättiin vaihtoehtomedioita vastaan


The Guardian lehti myönsi nyt sen kuinka Venäjään vetoamalla on yritetty hyökätä vaihtoehtoisia medioita vastaan.

Jos jotkut muistaa, niin USA:ssa tätä samaa keinoa käytettiin Trumpin voiton jälkeen ja syytettiin Venäjän hakkeroineen USA:n vaalit. 

Voisihan YLE syyttää vaikka Suomen huonoa Euroviisumenestystä Putinin syyksi.

Sekin olisi Putinin syy että suomesta lähtee työpaikat halvempiin maihin ja veronmaksajien rahoja kuppaava eliitti ryöstää 8,5 miljardia euroa valtionlainoista yksityisiin eläkerahastoihin.


Kaiken tämän idioottimaisen joukkojenhallinnan taustalla vaikuttaa klassinen hajoita ja hallitse metodi, jota eliitti on aina käyttänyt häikäilemättä hyväkseen. 

He ovat saaneet ensin syyllistettyä työttömät ja saaneet sen näyttämään siltä, että kuinka nämä työttömät olisivat syyllisiä omaan tilanteeseensa. 

Sitten eliitti sai vielä tällä samalla uhri-mentaliteetilla työväestön tuomitsemaan työttömät, koska he uskovat että suurin kustannuserä menee näiden työttömien elättämiseen. Vaikka suurin kuluerä menee näiden rikkaiden fasistisukujen valtionryöstön taseen paikkaamiseen.

Vaikka valtio on kuin yritys, niin väestön eriarvoistaminen on hyvin kohtalokasta, jos tämä kuilu vielä syvenee tuolla 1920-luvun tasolle. Koska tämä kommunistinen Eurostoliitto on menossa kohti sen totaalista tuhoa. Sillä euroja on ryöstetty jo liikaa ja loppu on tulossa, joka tietää EU:lle konkurssia. Velkaantunein maa on seuraavana Italia, jonka velkavuori on paljon suurempi mitä on ilmoitettu, koska heille on myönnetty Kreikan tavoin piilolainoja.


Lähteet: http://mvlehti.net/2017/02/01/eliitti-myontaa-venaja-verukkeella-hyokataankin-lansimaisia-vaihtoehtomedioita-vastaan/

The Guardian 

Magneettimedia