http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 17, 2017

Helsingin kaupunginjohto yritti lakkauttaa laittomasti SUOMI ENSIN mielenosoituksen


Helsingin kaupungin korruptoitunut johto yritti lakkauttaa laittomasti SUOMI ENSIN mielenosoituksen ja pyysi poliisilta apua purkaa teltat. Mutta SUOMI ENSIN -liikkeen vetäjänä tunnettu Marco de Witt ottikin demarien lakimieheen yhteyttä, joka sai neuvoteltua lisäaikaa.

On hämmästyttävää että miten Suomen lakia voidaan vielä EU:n aikakaudella tulkita näin kierosti, että julkinen kokoontuminen yritetään kieltää Helsingin kaupunginhallinnon mielivaltaisella fasismilla. 

Marko Sihvosenkin tasan 7 vuotta sitten käynnissä ollut nälkälakko ja mielenosoitus lakkautettiin lopulta täysin laittomin keinoin. Koska siinä valtiovalta syyllistyi törkeällä tavalla kokoontumislain rikkomiseen. Sillä tämä poliisien kautta käskytettävä valtion esivalta ei ole mikään Suomen lain yli kävelevä voima.

Tuosta Marko Sihvosen 7 vuotta sitten pidetystä mielenosoituksesta monet vielä päätyivät tukimielenosoittajista valtiovallan vainottaviksi, koska heistä monet kuten allekirjoittanut on jatkanut näissä kuvioissa aina tähän päivään saakka. Mutta monia on myös luovuttanut kuvioissa, eivätkä enää mm. uskalla toimia suomalaisen sananvapauden puolustajina.

Sananvapaus sekä kokoontumisvapaus kuuluu jokaisen suomalaisen perusoikeuksiin, eikä sen yli tässä maassa kävele kukaan korruptoitunut elitisti, vaikka hän edustaisi Kokoomusta tai RKP:tä.

Tällä ei ole populismin kanssa mitään tekemistä, että yksittäiset suomen kansalaiset uskaltavat puolustaa maamme perustuslaillisia oikeuksia mm. osoittaa mieltä sekä kokoontua julkisesti.

NATO haluaa tulevaisuudessa polkea tämän sananvapauden yli, koska se luokittelee tällaistenkin blogien sekä MV-lehden tekstit hybridiuhkiksi. Koska ne uhkaavat heidän mukaansa yksittäisen suomalaisen ihmisen tietoisuutta ja uhkaa herättää nämä nukkuvat massat ajattelemaan omilla aivoillaan, jonka jälkeen heitä ei voi enää komennella valtiovallan toimesta.

Vaikka Kiinassa hallinto on kohdellutkin toisinajattelijoita kuin häkkikanoja, niin tätä samaa ei silti tarvitse alkaa harjoittamaan täällä Suomessa ja tämän takia tämän maan pitää pystyä yhtenäisenä kansakuntana olemaan sen verran rohkea, että uskaltaa sanoa sinne Euroopan neuvostolle sekä komissiolle, että me haluamme irroittautua lopullisesti EU:sta, jonka jälkeen meitä ei kansakuntana enää kukaan käske tai holhoa. 

Eroraha on vain se 20 miljardia ja se kyllä revitään vaikka suoraan rikkaiden sukujen verorahoista varastamista 220 miljardista eurosta, jotka ovat kasvamassa näiden veroparatiisimiesten pääomaa siellä.SUOMI ENSIN telttaleiri on edelleen paikallaan ja on saanut suomalaiset verkostoitumaan keskenään, mikä on myös Ilja Janitskinin presidentinvaalien kannattajakorttien keruun kannalta todella hyvä projekti.

Suomen korruptoituneen hallinnon sisällä tästä mielenosoituksesta ollaan kauhuissaan siitä, että miten nämä myös tietoisella mielellään heränneet suomalaiset uskaltavat nyt verkostoitua keskenään ja se pitäisi näiden elitistien mielestä kieltää keinolla millä hyvänsä.

Koska korruptoitunut eliitti joka haluaa lakkauttaa Suomen valtion ei voi sietää Suomea isänmaalliseksi asennoituvia suomalaisia ja tämän takia fasistinen Helsingin-Sanomat muutamia kuukausia sitten alkoi vielä lehdissään mustamaalaamaan kaikkea suomalaisuuteen liittyviä kuten Leijona koruja jne. 

Tällainen uutisointi on todella törkeää ja hävytöntä toimintaa, joka kertoo suoraan tuon elitistien halventavan asenteen suomalaisia kohtaan, joita he eivät pidä oikein minkään arvoisina.

Koska tällainen kiinteistöomistuksilla egoaan pönkittävä oikeistolainen elää tuossa oikeistolaisuuden kuplassa, jonka sisällä he kuvittelevat elävänsä tuossa kapitalistisessa juoksukilpailussa, joka on kuitenkin vain heidän päässään.

Dualismin ulkopuolella vaikuttaa kuitenkin sielutietoisuus, jossa ei enää kukaan omista yhtään mitään kuin vain oman todellisen itsensä. Joten pitääkö tätä rahanperässä juoksukilpailua vielä jatkaa kuinka pitkään ? Vai voisimmeko jo vihdoin kasvaa henkisesti ihmisinä ja alkaa ajattelemaan myös muitakin kuin vain omaa napaamme ? 

SUOMI ENSIN mielenosoituksessa mukana olevat puolustavat suomalaista sananvapautta ja heillä on siihen täysi oikeus, koska Suomen sananvapauslaki sekä kokoontumisoikeus kuuluu suomen perustuslaillisiin oikeuksiin.

Suomen ei kuulu olla poliisivaltio, vaan sen kuuluu olla sivistysvaltio, jossa ihmiset osaavat käyttäytyä sivistysvaltioon kuuluvalla tavalla.

Kokoontumisvapauden yli ei ole yhdelläkään poliisilla oikeus kävellä yli, koska kokoontumislaki on jokaisen suomalaisen perusoikeus.

Lähteet: http://mvlehti.net/2017/02/16/suomi-maidan-vetoaa-sanan-ja-kokoontumisvapauteen-lakimies-matkalla-leirille/

http://mvlehti.net/2017/02/16/ilja-janitskin-suomalaiset-tukea-suomi-maidanille/

http://mvlehti.net/2017/02/16/suomi-maidan-pitaa-leirinsa-paikallaan-matut-eivat-uskaltaneet/