http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2017

Pamela Andersonin vierailut lisääntyneen Julian Assangen luonaValtamedian viihdeteollisuutta alkoi kiinnostamaan näyttelijä ja povipommi sekä ex-playboy malli Pamela Andersonin lisääntyneet vierailut Wikileaksin perustaja Julian Assangen luona tuolla Lontoon Ecuadorin suurlähetystössä.

Yhdysvaltalaisen Page Six -lehden mukaan Andersson on nyt käynyt tapaamassa Assangea jo viimeisen kolmen kuukauden aikana peräti neljä kertaa ja tällä haetaan nyt jo kohusuhdetta.

Mikäli tämä Pamela Anderson työskentelisi nyt tuolla CIA:lle, niin silloin häntä todennäköisesti käytettäisiin mahdollisen seksiansan, eli honey potin (hunaja-ansa) tarkoituksessa, jolla tarkoitetaan seksuaalisen viettelemyksen avulla arkaluontoisten tietojen tiedustelua.

Nämä seksiansat (honey pot) ovat poliittisessi hyvin korkeissa asemissa olevien keskuudessa hyvin yleisiä, joita käytetään heidän poliittisten aseman kirityksen sekä tiedonhankinnan välineinä.

Englantilainen Daily Mail kertoi Andersonin vierailleen Assangen luona ensimmäisen kerran jo vuonna 2014. 


Assange kertoi jo vuonna saaneensa aiemmin Australian tiedustelupalvelulta varoituksen seksiansasta, jollaisen kohteeksi hän sitten joutui vieraillessaan Ruotsissa vuonna 2010, jonka syöttiin hän meni. Kyseessä oli tunnettu ruotsalainen feministi Anna Ardin, joka värvättiin tuohon tehtävään CIA:n toimesta. Hänelle vielä maksettiin tuosta seksiansana toimimisesta Assangelle miljoonien Ruotsin kruunujen korvaus.

Mutta vaikka tämä 2010 vuonna tehty seksiansa syötti onnistui, niin tämän lavastetun raiskauksen tutkinta junnasi paikallaan ja Ruotsin syyttäjälaitos ei sitä saanut eteenpäin, koska tästä ei ollut tarpeeeksi näyttöä. 


Nämä menneet vuodet ovat osoittaneet sen, että näitä ilmiantajia suojelevia lakeja ei ole vieläkään olemassa, joka tarkoittaa sitä että nämä Edward J. Snowdenit ja Assanget joutuvat tulemaan miltei täysin lainsuojattomina toimeen.

USA:n hallinnon sisällä sekä näissä salaisissa pyöreissä pöydissä vaikuttavat konnat ovat aina olleet hyvin kostonhimoista sakkia ja jos ne saavat yhdenkin tietovuotajan kiinni, niin he uhkailevat näitä kiinniotettuja miltei aina näillä tähtitieteellisillä 99 vuoden vankeustuomioilla. 

Mutta jossain kohtaa sitten nämä eliitin roistot yrittävät käännyttää mänä vankilaan laitetut tietovuotajat lopulta kääntymään konnien puolelle, jotta nämä valkokaulusrikolliset voisivat hyötyä näiden itseään huomattavasti älykkäämpien tietovuotajien huippuopsaamisesta USA:n armeijan huume ja hyökkäyssotia palvelevan agendan mukaan.

Tämä on tehnyt valtioiden oikeusjärjestelmästä sellaisen, että ensin tuolee tuomiovalta, väkivalta ja mielivalta, joten siinä on enää vaikea tietovuotajien saada omilla kohdillaan tätä ns. oikeutta enää toteutumaan, kun pillin viheltäjät ovat näitä oikeusasteissa toimivia eliitin valkokaulusrikollisia.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005078829.html

http://pagesix.com/2017/02/05/is-pamela-anderson-dating-julian-assange/ 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4193888/Pamela-Anderson-dating-Julian-Assange.html?ito=social-facebook