http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 16, 2017

Linus Torvalds: Innovaatiohehkutus on hevon paskaa


Linuxin kehittä Linus Torvalds (kuvassa) kertoi suorat sanat Open Source leadership Summit tapahtumassa tästä suomen it-pukupellejen käymästä innovaatiohehkutuksesta todeten että se on puhdasta itseriittoista hevon paskaa sekä omahyväistä omakehua.

"Kuka tahansa voi innovoida. Älkää sortuko siihen hölynpölyyn 'eri tavalla ajattelemista'... Paskat siitä. Se on merkityksetöntä. 99 prosenttia tästä hommasta on vain sitä, että saadaan asioita valmiiksi" Torvalds latasi.

"Oikean työn ydin ei ole kaikessa siinä hypessä. Oikea työ on yksityiskohdissa."  

Innovaatiohan kuvastaa tätä kuinka nämä lukuisat narsistiset it-pukupellet pääsevät ottamaan egoilleen kunniaa muiden mm. lahjakkaiden koodarien tekemästä työstä ja ylistämään niitä suuriksi innovaatioiksi. Vaikka kyseessä on vain yksi englanninkielen sanasta innovation tuotettu ja it-alan käyttöön lanseerattu triggerisana, jolla nämä omahyväiset it-alojen pikkupomot voivat saada tekosyyn nostaa itsensä muiden mm. heitä parempien koodarien yläpuolelle. 

Suomalaisilla on vielä jokin kansalliseen itsetuntoon rakentuva ominaisuus, että esim. A-sarjan jääkiekkomaajoukkueen menestys heijastetaan omaan itsetuntoon. Että jos ei elämässä muuten menestytä, niin tämä A-sarjan jääkiekon MM-kisat antavat edes kerran vuodessa mahdollisuuden heijastsaa tämän itseen perustuvan persoonan ja sitä ohjaavan egon tuntea itsensä kuin olisi näiden A-sarjan miesten kanssa mukana siellä kaukalossa noissa hikisissä ja jännittävissä väännöissä. 

Mutta itseasiassa vetovoiman lain tuntevat kyllä tietävät sen, että kuinka suuri voima pelkällä ajatuksella on. Joten mikäli riittävän moni suomalainen ymmärtäisi tämän ja vielä tiedostaisi, niin sillä voisi mentoroida jo tuota A-sarjankin maajoukkuetta aivan uusiin pelisuorituksiin. 

Koska tuo ajatusenergia resonoi ja välittyy vaikka Suomen olohuoneiden kisakatsomoista aina vaikka Kiinaan asti. Esimerkiksi energiahoitajilla on tällainen luontainen kyky olemassa, jolloin he voivat välittää mm. energiaparannusta vaikka pelkän puhelimen välityksellä.

Mutta tämä innovaatio on todellisuudessa Suomen vientivaltti numero yksi maailmalla ja erityisesti peliyhtiöiden it-alalla tämä näkyy siinä, että täällä osataan tuottaa sellaisia it- mobiilisovelluksia, jotka noteerataan maailmalla ja ne on tehty sillä aidolla työllä, jossa on keskitytty juuri Torvadlsin mainitsemiin olennaisuuksiin.  


Myös muusikkoudessa päätee yksi salaisuus, että olet maailman paras ilmaisemaan sinua itseäsi, jonka olen kuullut eräältä muusikkoystävältä. Joka on aika hyvin todettu, koska instrumentinkin lävitse kuuluu tuo soittajan sielu, jota ei voi kuin korkeintaan muut jäljitellä. Siksi Jukka Perkon saksofonin soitto kuullostaa Jukka Perkolta, vaikka hänkin on ottanut vaikutteita paljon tuolta Charlie Parkerilta jne. Lähde: http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/linus-torvalds-innovaatiohehkutus-on-hevonpaskaa-6625294