http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 06, 2017

Turun vapaamuurarit yrittivät saada yrittäjälle 10 vuoden tuomiota - Epäonnistuivat ja ryöstivät lopulta tuhkatkin pesästä


Turun kaupungin seudulla tapahtui juuri hiljattain varsinainen oikeusmurha, kun Turkulainen yrittäjä joutui paikallisen HYVÄ VELI-verkoston (Turun seudun vapaamuurarit) hampaisiin.

Kyseessä on Turkulainen yrittäjä Turkka Rautajuuri, jolle tämä Turun alueella vaikuttava HYVÄ VELI- verkosto yritti saada peräti 10 vuoden vankeustuomiota talousrikoksista. Mutta kun tapaus lopulta eteni aina käräjäoikeuteen asti, jossa todettiin ettei syytteet perustuneet todellisuuteen. Niin lopulta mies todettiin käräjäoikeudessa syyttömäksi, mutta taas verokarhu usutettiin tämän Turkulaisen liikemiehen kimppuun, jonka sallittiin ryöstävän häneltä kaikki omaisuus näiden Turkulaisten vapaamuurarien taskuun.

Vaikka tämä laillinen ryöstö toteutetaan niin, että ensin kun tämän yrittäjän omaisuus on ryöstetty verottajalle, niin sen jälkeen sitten Turun seudun vapaamuurarit saavat joltain Turun seudun verovirastossa työskentelevältä vapaamuurariveljeltään tyhjentää tämän juuri putsatun Turkulaisen yrittäjän ryöstetty omaisuus näiden vapaamuurariveljien taskuun.

Tällaisella tavalla toteutetaan jatkuvasti suomalaisten yrittäjien laillista ryöstöä vapaamuurari-rikollisten siunauksella.

On hyvin ongelmallista että tämä yksityisyrittäjien kimppuun usutettu verokarhu saa edelleen kulkea vapaana, eikä varsinkaan nämä pankkiirien yksityisyrittäjien sekä liikemiesten metsästysseurat halua kaataa tätä yksityisyrittäjiä uhkaavaa verokarhua.

Juha Sipiläkin on onnistunut välttämään tämän yksityisyrittäjiä uhkaavan verokarhun, koska Sipiläkin kuuluu tähän vapaamuurarien yksityisyrittäjien metsästysseuraan, joiden saaliit ovat näiden verottajan putsaamien yrittäjien omaisuus. 

Mutta kaikki tämä tehdään aivan laillisin keinoin, johon tarvitaan vain kulloin missäkin verovirastossa toimivan vapaamuurariveljen mandaatti.Mistä laillistesti veroviraston ryöstämät yrittäjät saavat oikeutta, jos ei oikeuslaitos ole heidän puolellaan

Tässäpä onkin sitten hyvin kallisarvoinen kysymys, että missä sitten nämä veroviraston ja vapaamuurari-rikollisten laillisesti ryöstämät liikemiehet saavat oikeutta, jos tämä demla-mafia johtoinen oikeuslaitos ei ole usein heidän puolellaan.

Kun jos nämä lailliset ryöstetyt liikemiehet tekevät vaikka rikosilmoituksen näistä kokemistaan vääryyksistä, niin jo viimeistään poliisijohdossa toimii jälleen näitä vapaamuurareita, jotka ajavat vain muiden vapaamuurariveljiensä rikollisia etuja.

Me kun satumme elämään maailmassa ja myös Suomessa, jossa raha on lopulta näiden järjestäytyneiden vapaamuurari-rikollisten vallankäytön väline ja tämä on johtanut aina siihen, että rahaa on toisilla erittäin paljon ja toisilla ei juuri ollenkaan.

Mutta jos tämä maailma olisi tasavertainen, niin silloin tämä verokarhu päästettäisiin myös ryöstämään laillisesti aina Rockefellerien ja Rothschildienkin pankkisuvut linnoineen päivineen tyhjiksi. 

Lähde: http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3387786/Pitka+paini+verokarhun+kanssa++syyttomaksi+todettu+liikemies+menetti+omaisuutensa