http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 27, 2012

Yhdysvalloissa siirrytään sirutuksen aikaan 2013Nyt kun Obaman hallituksen luoma terveydenhuolto uudistus lakipaketti "ObamaCare" on päässyt etenemään Yhdysvalloissa. Tapahtuu sitten jo vuonna 2013 jotain mikä järkyttää monia. 

Sillä vuoden 23. maaliskuuta 2013 alkaen, jokainen Yhdysvaltojen kansalainen tullaan implantoimaan ihonsisäisellä mikrosirulla ja tämä on ObamaCaren terveydenhuoltouudistuksen mukaan pakollista jokaiselle.

Kyseinen mikrosiruohjelma löytyy suoraan USA:n kongressin laista H.R. 3200 

Mikrosirutusohjelma ilmoitetaan ObambaCare terveydenhuoltouudistuksessa nimellä chip program, eli suom. sirutusohjelma.


Näin sitten tämä ns. pedon merkki saatetaan liikkeelle Yhdysvalloista vuonna 2013 ja luonnollisesti koska EU:n jäsenvaltiot ovat myös illuminati-eliitin kontrollin alla. Niin tämä sirutus tuodaan hyvin pian myös tänne Euroopan maihin ja Suomi tulee olemaan hyvin todennäköisesti ensimmäisiä maita, joissa tämä koko väestön pakollinen sirutus tullaan viemään tylysti ratifioinnilla läpi.

Muista EU-maista odotetusti Hollanti tulee pistämään tälle Orwell uudistukselle kampoihin minkä pystyy ja todennäköisesti mahdollisia vastahangoittelijavaltioita rangaistaan heti IMF:n toimesta ja katkaistaan esim. lainahanat. Kyllä tämä rosvoeliitti keinot keksii miten pistetään vastahangoittelijamaat selkä seinää vasten.


Ihon alle laitettava RFID-mikrosiru on todella pieni, kuten kuvasta näkyy. 

Mutta se sisältää kuitenkin erittäin hienostunutta teknologiaa. Jos voitaisiin nyt puhua oikeilla termeillä, niin nanoteknologiasta tässä on kyse.  

Keskellä näkyy käämeistä koostuva antenni, joka ottaa vastaan radiosignaaleja. 

Itse ID-mikrosiru sijaitsee alimpana.Tästä sitten huomaamme, että tämä maailmaneliitti pitää meitä ihmisiä täysinä apinoina, koska aikoo surutta siruttaa meidät kaikki. Mutta moni ei tiedä sitä, että nämä lähes kaikki kouluampujat mitkä tekojensa jälkeen ampuivat itsensä, olivat sirutettuja ja ohjelmoituja näiden sirujen avulla. Norjan joukkomurhaaja Anders Breivik oli myös ohjelmoitu ja sirutettu. Joten luuletteko, että tällainen koko väestön siruttaminen lisäisi meidän väestön sisäistä turvallisuutta ? 

Sillä suurin osa tästä Suomenkin väestöstä menee siihen halpaan, mitä EU:sta sanotaan näiden mikrosirujen perusteluiksi. Kuten vaikkapa joku muutama lavastettu massamurha tai terrori-isku Euroopassa. Niin sillä verukkeella voidaan nämä RFID mikrosirut tuoda lopullisesti jokaisen EU:n jäsenvaltioiden kansalaiselle pakolliseksi.

Suurin ongelma on kuitenkin se, että EU:n jäsenvaltioiden sisällä ns. kansallista vastarintaa ei synny tarpeeksi ja varsinkin Suomen kohdalla ollaan monta kertaa huomattu jo miten nössöä porukkaa tämä Suomen kansa on. Koska kaikki radikaalimmatkin muutokset hyväksytään mukisematta. 

Kun taas jossain muualla Euroopassa osataan nousta kapinaan ja esim. Hollannin kohdalla, myös heidän päättäjistä löydyy suoraselkäisiä poliitikkoja. Toisin kuin täällä Suomessa, missä on vain psykopaatit ja heidän hallituksensa vallassa. Uskoisin kyllä, että siinä vaiheessa kun tämä uusi maailmanjärjestys on saatettu Suomeen, niin nykyinen pääministeri Jyrki Katainen loikkii jo jonnekin toisiin tehtäviin karkuun.