http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 26, 2012

Suomen todellinen työttömyysprosentti on 24 %YLE TV2 kanavan ajankohtaisessa kakkosessa oli viime-viikolla juttu Suomen työttömyystilanteesta ja siitä kuinka Suomen kunnat joutuvat maksamaan jokaisesta kunnan työttömästä valtiolle 50 % sakkomaksun työmarkkinatuesta. 

Vuonna 2012 Suomen valtio sai kunnilta 175 000 000 € sakkomaksuja. 

Työ ja elinkeinoministeriö- Työllisyyskatsaus, Lokakuu 2012 (pdf)

Suomen epävirallinen työttömyysprosentti voidaan kuitenkin laskea näin:

Tilastokeskus- Työvoima sukupuolen ja iän mukaan 2011/08 - 2012/08  

       Sukupuolet yhteensä. Ikäluokka 15-64 yht. 2 599 000

Tilastokeskus- Työvoimaosuudet sukupuolen ja iän mukaan 2011/10 - 2012/10

       Sukupuolet yhteensä. Ikäluokka 15-64 -> 73,9 %

Lasketaan.

Ensin lasketaan kuinka monta henkilöä oikeasti on työmarkkinoiden käytettävissä:

73,9/100 * 2 559 000 = 1 891 101

Sitten lasketaan suomen epävirallinen työttömyysprosentti:

454 400 / 1 891 101 * 100 = 24,48 %


Tässä siis näette kuinka tyhminä meitä Suomalaisia oikein pidetään, kun tilastokeskus kusettaa jokaisissa työttömyys laskelmissaan, mitä mediassa ilmoittaa. Kun nyt uusimpien työttömyyslukemien väitetään olevan 6,9 % 

Mutta on suorastaan suuri virhe päässyt käymään, että Yleisradio toi julki nämä kunnilta kerätyt sakkomaksut, joista voi nuo todelliset luvut laskea, jos vain riittää siihen älyä.

Se on kyllä totta, että monia Suomalaisia pistetään näihin pakko/orjatöihin. Mutta noiden lukujen perusteella niitä orjatyöläisiä pitäisi olla jatkuvasti yli 390 000 kpl ja siihen on vaikea uskoa.Nyt sitten Jutta Urpilainen kehoittaa kaikkia Suomalaisia ryhtymään töihin kiristyneen taloustilanteen vuoksi ja antoi Suomen tulosvaroituksen.

Mutta mitä voisi asialle tehdä kun kunnat eivät halua ketään työllistää, vaikka valtio pystyisi maksamaan myös palkkatukea. Mutta ei käy ja tässä selvästi kunnat toimivat kannattavammalla mallilla ja se on siinä, että kun eivät työllistä niin saavat enemmän valtion tukia.Työttömyys on kuitenkin edelleen suurin väestönhallinnan ase tälle rikolliselle maailmaneliitille ja eteenkin mediassa nähdään jatkuvasti, kuinka lauotaan näitä "syrjäänyt" lauseita sieltä ylemmistä norsunluutorneista. Kuten äskettäin eräs blogikirjoittaja totesi, että tämä syrjääntynyt sanasta on tehty salonkikelpoinen korvike entiselle paska/roskasakki termille. Sillä edelleenhän tämän kilpailuyhteiskunnan toimesta kaikki työttömät halutaan niputtaa samaan arvottomaan sakkiin ja syyllistää heitä jatkuvasti. Joten tällä konstilla saadaan sitten vahva luokkajako toteutumaan ja keskiluokkakin syyllistämään työttömät. Että ihankuin se tuotannon siirtyminen halvempiin maihin olisi näiden työttömien vika, että kilpailutus vei heiltä työpaikan alta.

Työ on edelleen identiteetin ja arvostatuksen suurin mittari tässäkin maassa ja sen vuoksi juuri teollisissa maissa tämä nollakasvuhanke toimii parhaiten ja tehokkaimmin. Kun duunareilta viedään työpaikat alta, niin heidän omanarvon tunteensa ja identiteetti tuhotaan siinä samalla ja tämä kaikki kuuluu illuminatin rikollisen maailmaneliitin suunnitelmiin. Eli agenda 21 voi hyvin ja etenee kohti uutta maailmanjärjestystä. 


Lähde: Talouselämä
             KANINKOLO BLOGI