http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 25, 2012

Teinityttö erotettiin koulusta hänen kieltäydyttyä pakollisesta seurantasirustaTeksasilaisen lukion oppilas erotettiin koulusta hänen kieltäydyttyä pakollisesta RFID seurantasirusta. Teksasiin, San Antoniossa sijaitseva John Jay High High School (lukio) otti RFID sirulla varustetut kulkukortit käyttöön tämän vuoden alussa ja niiden perusteella pystytään myös paikantamaan jokainen oppilas kesken koulupäivän.

Tyttö vetosi uskonnollisiin syihin ja yksityisyyden suojaan ja hänelle kerrottiin, että hänen tulisi sitten mennä sellaiseen kouluun jossa tämä seurantateknologia ei ole vielä käytössä. Kun nämä seurantasirulla varustetut kulkukortit otettiin jo vuonna 2010 käyttöön Kaliforniassa.

Julkisesti nämä RFID seurantasirulla varustetut kulkukortit ollaan perusteltu kouluissa, sillä että pystytään paikantamaan oppilaat myös koulun alueella. Eli näin julkisella rahalla rakennetut koulut voivat laskea kaikkien oppilaidensa olevan koulussa. Mutta monikaan ei tiedä, että nämä seurantasirut tuodaan myös eripuolille maailmaa ja Suomeen ne tulevat seuraavaksi kauppojen etu ja maksukorttisysteemiin. Jonka jälkeen on sitten helpompi siirtyä lopulliseen vaiheeseen, joka on tuon RFID-mikrosirun asentaminen käden sisälle ja kaikkien maksukorttien poistamiseen.

Lähde: MikroPC