http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 20, 2012

Israelin suorittama Gazan väestön massamurha jatkuuViimeisten viikkojen aikana Gazassa on murhattu 133 ihmistä joista pelkästään 36 on lapsia. Joten Israelin armeijan suorittama palestiinalaisväestön massamurha sen kuin jatkuu ja se että uhreina on entistäkin enemmän alaikäisiä lapsia ja naisia pistää ihmetyttämään.

Mutta tämä on täysin taktikoitu Sionistien taholta. Koska he tietävät sen, että sillä saadaan aikaan enemmän sekasortoa ja kylvettyä lisää vihaa Gazassa.

Ylläoleva kuva on otettu näinä viikkoina ja siinä näkyy Israelin armeijan kädenjälki. Mutta näettekö näitä kuvia missään sionistimedian julkaisuissa ?

Ei näe. Koska valtamedian omistava sionistinen eliitti pitää täysin huolen siitä, että juutalaisvaltion murhaajien tekoja ei tuoda julki. Vaan siitäkin huolimatta  Israelin kuvaa kiillotetaan jatkuvasti mediassa.Median julkaisemat kuvat Gazasta ovat vain savuavia kaupunkeja ja jos Israelin armeijasta on kuvia, niin niissä näkyy vain sotilas rynnäkkökivääri kädessä. Mutta aivan tätä samaa tekniikkaa käytetään myös USAn armeijan kohdalla, mitä tulee siitä käsittelevään valtamedian uutisointeihin.Mutta jos sitten satut uhmaamaan näitä sionistien säännöstöjä niin elinkautinen sotavankeus odottaa ja tästä yhtenä esimerkkinä Bradley Manning. Hän kun vuoti Yhdysvaltain armeijan sotilaana julkisuuteen yhden USA:n armeijan Irakin pääkaupungissa vuonna 2007 tekemän siviilien massamurhan, jossa kuoli myös Reutersin toimittaja. Manning vangittiin tämän johdosta ja hän odottaa edelleen oikeudenkäyntiään.Tämän kyseisen lahtausvideon nähneenä voi vain todeta, että kaikki USA:n armeijankin sponssaamat väkivaltapelit rekrytoivat jo potentiaalisia jenkkiarmeijan kandidaatteja ja kokelaita riveihinsä. Kun se mitä nämä taisteluhelikopterin pilotit tuolla videolla tekevät. Ei eroa juurikaan näiden tappo/murhaamis videopelien psykologiasta, jossa vain painat vain nappulasta ja ammut sekä tapat vastustajia.