http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 21, 2012

USA:n armeija lähetti Gazan edustalle laivastonsa ja soidintanssi III-maailmansotaan valmiina
USA:n armeija on lähettänyt Gazan alueelle laivastonsa ja nyt sen komentaja Mark Boyd kertoo merijalkaväen joukkojen olevan valmiustilassa ja seuraavat Gazan tilannetta, että minne päin se kehittyy. 


Paikalle tulevat WAP-luokan tukialus USS Iwo Jima, USS New York ja USS Gunston Hall, jotka olivat suorittamassa Euroopassa laivastovierailuja. Alusten oli määrä palata Norfolkiin kotisatamaan tämän kuun lopussa niiden suoritettua jo kahdeksan kuukauden komennuksen. Aluksille on kuitenkin nyt annettu määräys pysyä uudella toimialueellaan toistaiseksi.


Mukana aluksilla on 2 300 merijalkaväen sotilasta.
Yhdysvaltain lähetystö Israelissa on vähentänyt henkilökuntaa Tel Avivissa ja rajoittanut palvelujaaan ja USA:n kansalaisia kehotetaan varovaisuuteen, kertoi USA:n hallinnon tiedottaja Victoria Nuland  
Sionistinen maailmaneliitti yrittää nyt kaikin voimin käynnistää kolmatta maailmansotaa ja on nyt pistänyt USA:n armeijan merijalkaväen laivaston Gazan edustalle, kutsuakseen muita maita kuten Egyptiä ja Venäjää sotilaalliseen soidintanssiin ja tarpeeksi kun ampuu ohjuksia vaikka Syyriaan ensin, niin vastapuoli saattaa jopa vastata militaariseen soindinkutsuun.

Lähde: Verkkomedia